Drini, pershendetje.
Kur futem ne diskutime politike, une futem si nje anetar i thjeshte e jo si Super Moderator. Kjo ndodh keshtu per shkak se si Super Moderator, kam disa detyra tjera e si anetar i thjeshte kam bindjet e mia politike patjeter.
Nese ti e vlereson shqiptar, ate qe i ndihmoi serbit (shkaut) te vriste shqiptare e te masakronte, qe i bente konak e qe i perdhunonte nenat, motrat, e bijat tona e me bajoneta ua shponte barkun shtatezene, atehere une gabim e paskam kuptuar konceptin e Shqiptarizmit.
Asnje njeri ne bote nuk eshte ideal, me kete asnje komb, e me kete as ai shqiptar pra. Une nuk pretendoj te jene shqiptaret ideale, apo modele te tjereve. Ajo qe une dua ta them eshte kjo "Tradhetari eshte tradhetar".
Nuk e di se si e kupton ti kete fjali, por une ta them troc : Ate njeri qe e shiti emrin, token e ballin e tij per ti ndihmuar barbarit, une nuk e konsideroj shqiptar. Ky eshte vetem mendimi im, qofte i gabueshem apo i drejte.
Dhe ne kete rast, si dhe me pare, une flas sikur anetari i thjeshte AsgjėSikurDielli, e jo sikur Super Moderator AsgjėSikurDielli.
Se a jane keto vrasje te arsyetueshme eshte veshtire te thuhet. Provo ti t'i thuash nje nene apo nje babai te cilit/es ia kane vrare e prere femiun ne djep, se duhet falur armikun, apo "shqiptarin" qe i dha armikut thiken ne dore.
Plaget ende jane te fresketa, dhe disa gjera nuk harrohen. Por, megjithate me mire kishte qene po t'i ishin lene drejtesise keto gjera.
Krejt kjo, NESE jane kryer ato vrasje, e NESE jane bere ato malltretime.
Pershendetje
Krijoni Kontakt