Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 42
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Autobusi bie në lumin Fan, 14 të vdekur

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur të shtunën rreth orës 17:00 në aksin Rrëshen-Fushë Arrëz, në Shqipëri, ku autobusi me targa PU 1330 ka dalë nga rruga dhe ka rënë rreth 400-500 metra në një greminë, njoftojnë mediat shqiptare. Sipas informacioneve 14 persona kanë vdekur, mes të cilëve edhe fëmijë, dhe mbi 20 të plagosur, shumë nga ta me gjendje shumë të rëndë shëndetësore.

Kryeministri i Shqipërisë, në një konferencë për shtypë, me rastin e këtij aksidenti shprehu ngushëllime familjarëve për vdekjet e më të dashurve.

Nuk dihet ende numri i saktë i pasagjerëve që ndodheshin ne automjetin e aksidentuar. Sipas BalkanWeb, autobusi i drejtuar nga shtetasi Zef Marku, ishte nisur nga Tirana drejt Fushë Arrëzit dhe ka rënë në lumin Fan i Madh në fshatin Dom të komunës së Gjegjanit (në foto shihet vendi ka është shkaktuar aksidenti tragjik).

Të gjitha autoambulancat e Rrëshenit janë angazhuar për të transportuar të plagosurit në spital, ndërsa Ministria e Shëndetësisë ka vënë në dispozicion mjete për transportimin drejt Tiranës të atyre që paraqiten në gjendje të rëndë. Ndërkohë janë angazhuar edhe automjete civile për transportimin e të plagosurve drejt spitalit të Rrëshenit dhe Pukës.
    Dëshmitarë nga vendngjarja bëjnë të ditur se banorët e fshatit dhe autoritetet janë vënë në lëvizje për të nxjerrë të plagosurit nga gremina ndërsa numri i viktimave pritet të rritet.

Burime zyrtare nga Spitali Ushtarak bëjnë të ditur se pak minuta pasi ka mbërritur në spital, ka humbur jetën drejtuesi i autobusit, 48 vjecari Zef Gjergji. Numri zyrtar i viktima është 10, ndërsa flitet edhe për një tjetër të vdekur, që e çon në 14 numrin e të vdekurve në këtë aksident të rëndë që tronditi veriun e Shqipërisë pasditen e sotme. /Agjencitë/Telegrafi/
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Një lajm më se i hidhur.
    Të plagosurit shpresoj të dalin nga ajo gjëndje dhe ngushëllime familjeve të viktimave!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Lajm i hidhur. Ngushëllime familjeve, shërim të shpejtë të plagosurve.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    vertet nje ngjarje e rend e cila me preku dhe mu dhimbsen shum keta persona qe pesuan ket aksident
    une lus zotin qe personat qe humben jeten ne ket aksident ti merr nen mbrojtjen e tij dhe me meshiren e tij te pakufishme ti meshiroj dhe ti ti fal dhe ti shperblej me parajs, te lenduarit sa me shpejt ti sheroj ,ndersa familjet e tyre dhe ata te cilet jan ne gjendje te rend psiqike per shkak te humbjes se ketyre personave inshalla zoti i ndihmon qe te behen te fort perball kesaj ngjarje te rend
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Aksident i rende ... !!!

Me vjen keq.....!!!!

Shqiperia ka nevoje ULTRA-Urgjente per rregullimin e rrugeve.
    Ndrysho Firmën

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ngushllime familjeve,e sherim te lenduarve,lutem te jete i fundit!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    shume te frikshme jane ato rruget atje, me humnera, te zinte tmerri te udhetoje. Si nuk i bejne me betona apo ndonje gje tjeter anash. Gjynah, kane pare tmerr.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Ngushllime familjarve....

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Ngushllime edhe nga ana ime per te gjithe familjaret.
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Populli i Kosovës solidarizohet me të prekurit nga aksidenti tragjik

Presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu, i ka dërguar një telegram presidentit të Shqipërisë, Bamir Topi, me anë të të cilit ka shprehur ngushëllimet më të sinqerta për shuarjen e jetës së qytetarëve që pësuan të shtunën në aksidentin tragjik në aksin Rrëshen -Fushë Arrëz.

“Ky lajmi i kobshëm është përjetuar me pikëllim të thellë kudo në Kosovë. Prandaj, në këtë ditë zie për të gjithë ne, ritheksoj solidaritetin e plotë të popullit të Kosovës me të gjithë të prekurit nga kjo fatkeqësi e madhe, me familjarët e viktimave, me institucionet e shtetit dhe me mbarë popullin shqiptar”, thuhet në telegramin e Sejdiut.

Njëherit, presidenti ka uruar që të lënduarit të shërohen sa më shpejt dhe të kthehen në shtëpitë e tyre. /Telegrafi/
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •