Postuar mė parė nga [Perla]
I/e dashur Noellag,
Moderatorėt e Forumi Shqiptar u kanė bėrė njė vėrejtje.
Arsyeja: Ofendoi anėtarė tė forumit
-------
Po te toleroj cik si shume .
-------
Kjo vėrejtje ju kushton 1 pikė dhe mund ta kufizojė aksesin qė ju gėzoni nė forumi deri ditėn qė vėrejtja skadon. Vėrejtjet serioze nuk skadojnė kurrė.
Postimi ku morėt vėrejtjen:
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=2798403
Citim:
Citim:
Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
Si ju duket kjo rrefenja e dyte ?
Mua e bukur me duket, ē'far mendimi keni ju te tjeret nuk e di.
Me vjen mire qe te pelqeu perralla mos vesh gje tanga ti qe te pelqen kaq shume ?
Gjithė tė mirat,
Forumi Shqiptar
Me moderatoren Perla kam debatuar para ca ditesh jo per fajin tim por per keqkuptimin e saj dhe sot mori shkak per te me sulmuar me nje verejtje ...
S'kam zakon te hap tema dhe nuk eshte ankese por nje lloj sqarimi per te kuptuar provokuesin dhe ofendimin dhe pala moderatore qe mban njeashmeri ..
Kam disa parime qe s'me lejojne te kaloj jasht normave te sjelljes dhe s'mund te jap rendesi gjerave qe s'kane vlere apo njerezve qe nuk jane te drejte por dhe ne disa momente duhet te reagoj per te treguar pse nje moderatore sulmon nje njeri per antimpati personale ..
Pikesepari une kam hyre ne forum per te shtyre kohen dhe ne varesi te kohes te lire diskutoj ne tema serioze dhe tregoj humor ne tema jo serioze pra tema me tendence chit chate .. E njoh mire rregullat e forumit dhe menyra se si duhet te sillemi ne forum por ka nje kontradikte qe kur nje moderatore tregon rregulla ne radhe te pare duhet te tregoje paanshmeri sepse ne kete menyre do jepet nje verejtje e drejte nga statusi qe ka..
Moderatorja ne fjale nderhyri duke me akuzuar dhe paralajmeruar qe un e kam ofenduar dhe me beri verejtje personale ..Sikur te jete e vertete kjo provokuesi ishte i pari qe kapi cittimi tim humor duke perdorur ironi provokues dhe duhet te pergjigjesha ne menyre ironik pa qellim ofendimi Pjesa me e madhe e shkrimeve ka humor dhe ironi te ndjersjellte jo domosdosmerisht duhet te quhet ofendim se gjete nje fjale tanga dhe e shfrytezon per verejtje
Moderatorja nuk mori per baze ofendimet e provokuesit dhe i fshiu direkt mbas paralajmerimit qe me beri ne menyre te njeanshme ..
Nese ketu keni krijuar rregulla dhe jane vene njerez qe duhet te na tregojne rregullat duhet te kete nje gjykim te drejte te paanshem dhe jo verejtje personale nga antimpatia qe ke per nje njeri ..
Krijoni Kontakt