Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15

Tema: Pershendetje

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Pershendetje

Postuar mė parė nga [Perla]
    I/e dashur Noellag,

Moderatorėt e Forumi Shqiptar u kanė bėrė njė vėrejtje.

Arsyeja: Ofendoi anėtarė tė forumit
    -------
    Po te toleroj cik si shume .
    -------

Kjo vėrejtje ju kushton 1 pikė dhe mund ta kufizojė aksesin qė ju gėzoni nė forumi deri ditėn qė vėrejtja skadon. Vėrejtjet serioze nuk skadojnė kurrė.

Postimi ku morėt vėrejtjen:
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=2798403
    Citim:
    Citim:
    Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Si ju duket kjo rrefenja e dyte ?
    Mua e bukur me duket, ē'far mendimi keni ju te tjeret nuk e di.
    Me vjen mire qe te pelqeu perralla mos vesh gje tanga ti qe te pelqen kaq shume ?
    Gjithė tė mirat,
    Forumi Shqiptar

Me moderatoren Perla kam debatuar para ca ditesh jo per fajin tim por per keqkuptimin e saj dhe sot mori shkak per te me sulmuar me nje verejtje ...

S'kam zakon te hap tema dhe nuk eshte ankese por nje lloj sqarimi per te kuptuar provokuesin dhe ofendimin dhe pala moderatore qe mban njeashmeri ..

Kam disa parime qe s'me lejojne te kaloj jasht normave te sjelljes dhe s'mund te jap rendesi gjerave qe s'kane vlere apo njerezve qe nuk jane te drejte por dhe ne disa momente duhet te reagoj per te treguar pse nje moderatore sulmon nje njeri per antimpati personale ..

Pikesepari une kam hyre ne forum per te shtyre kohen dhe ne varesi te kohes te lire diskutoj ne tema serioze dhe tregoj humor ne tema jo serioze pra tema me tendence chit chate .. E njoh mire rregullat e forumit dhe menyra se si duhet te sillemi ne forum por ka nje kontradikte qe kur nje moderatore tregon rregulla ne radhe te pare duhet te tregoje paanshmeri sepse ne kete menyre do jepet nje verejtje e drejte nga statusi qe ka..

Moderatorja ne fjale nderhyri duke me akuzuar dhe paralajmeruar qe un e kam ofenduar dhe me beri verejtje personale ..Sikur te jete e vertete kjo provokuesi ishte i pari qe kapi cittimi tim humor duke perdorur ironi provokues dhe duhet te pergjigjesha ne menyre ironik pa qellim ofendimi Pjesa me e madhe e shkrimeve ka humor dhe ironi te ndjersjellte jo domosdosmerisht duhet te quhet ofendim se gjete nje fjale tanga dhe e shfrytezon per verejtje
    Moderatorja nuk mori per baze ofendimet e provokuesit dhe i fshiu direkt mbas paralajmerimit qe me beri ne menyre te njeanshme ..

Nese ketu keni krijuar rregulla dhe jane vene njerez qe duhet te na tregojne rregullat duhet te kete nje gjykim te drejte te paanshem dhe jo verejtje personale nga antimpatia qe ke per nje njeri ..
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga Noellag Lexo Postimin
    Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Mua e bukur me duket, ē'far mendimi keni ju te tjeret nuk e di
    .
    Me vjen mire qe te pelqeu perralla mos vesh gje tanga ti qe te pelqen kaq shume ?
    Gjithė tė mirat,
    Forumi Shqiptar

Pse mashtron dhe e paraqet te gjithen si postimin tim.
    Postimi im eshte vetem ai me ngjyre blu dhe une nuk shohe asnje provokim ne ato fjale.
    Ne te kundert vjen postimi yt (ai me ngjyre te kuqe) me nje gjuhe shume vulgare.
    Kushdo qe i lexon keto te dyja le te nxjeri perfundime.
    Dhe me e ulta qe juve beni ne temen qe ka hapur Perla ju nuk lini rast pa e ofenduar ate dhe ajo nuk ju ka kthyer pergjigje nuk e di nese jane postimet e tua atje apo i ka fshire megjithese do bente mire ti linte qe ti shohin te gjithe.

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Pse mashtron dhe e paraqet te gjithen si postimin tim.
    Postimi im eshte vetem ai me ngjyre blu dhe une nuk shohe asnje provokim ne ato fjale.
    Ne te kundert vjen postimi yt (ai me ngjyre te kuqe) me nje gjuhe shume vulgare.
    Kushdo qe i lexon keto te dyja le te nxjeri perfundime.
    Dhe me e ulta qe juve beni ne temen qe ka hapur Perla ju nuk lini rast pa e ofenduar ate dhe ajo nuk ju ka kthyer pergjigje nuk e di nese jane postimet e tua atje apo i ka fshire megjithese do bente mire ti linte qe ti shohin te gjithe.
    Ky eshte postim i pare provokues .. Shume postime jane fshire nga moderatorja ne fjale duke perfshire dhe postimet e anetarit Station dhe nese egziston ne staf nje teme per postime te edituara atehere ta sillte ktu dhe te mos me bente verejtje personale .. Nese te tjeret e kane ofenduar ate le te marrin perjashtimin duke perfshire dhe veten time

Dhe nese un kam mashtruar per te gjitha kto do u lutesha mod te me japin ban pernament ..

Qellim i hapjes te temes ishte te mos keqperdoret statusit per inati apo antipati personale dhe kjo vlen per te gjithe anetaret qe mund te hasen me probleme te tille
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 19-07-2010 mė 11:42
    Larguar

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Per mua do ishte mire te mos ishin fshire dhe aty do dilte qarte ē'do gje.
    Por megjithate ju lutem anetareve le te lexojne edhe tek tema "Ku i gjeti Dritan Prifti 1.5 milion euro" dhe atje do shohin se kush eshte provokatori i vertete.
    Nese ti zoteri te duket se di te besh ironi mos harro se dime te bejme te gjithe, bile edhe me mire nga ti por ē'do gje ka nje kufi dhe ti e ke kaluar kufirin pambarim.

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Station ajo ishte gjuhe ironike nga provokimi ironik sepse patem debat te nje teme tjeter politike ? Po mire sipas teje kam perdorur gjuhe vulgare dhe kam marre verejtje atehere le te paraqese shkrimet e tua te fshira dhe nese un jam fajtor moderatoretkan te drejte te me japin ban pernament ..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 19-07-2010 mė 11:39
    Larguar

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga Noellag Lexo Postimin
    Station ajo ishte gjuhe ironike nga provokimi ironik sepse patem debat te nje teme tjeter politike ? Po mire sipas teje kam perdorur gjuhe vulgare dhe kam marre verejtje atehere le te paraqese shkrimet e tua te fshira dhe nese un jam fajtor moderatoret jane te lire te me japin ban pernament
    Ne ē'do rast ē'do shkrim i imi ka qene si reagim i nje shkrimi te ulet nga ana jote.
    Pse ē'far pretendon ti se mund te thuash ē'te duash dhe te tjeret te heshtin.
    Reagimin tim ndaj ē'do ofendimi do ta kete kushdo qe e bene ate pa asnje lloj hezitimi, ama ne asnje rast nuk do jem une ai qe ofendoj i pari kije mire parasysh kete.

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Tema poltike nuk eshte provokim por perplase mendimesh sepse secili ka mendim te ndryshem pasi debati vet eshte i tille .. Tani ti thua po shkoj aty ta lag se te mos dale i palagur ? Moderatorja te perballet ktu me mua dhe te tregoje te gjitha shkrimet e fshira
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 19-07-2010 mė 12:02
    Larguar

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    U them dhe anetareve dhe kushdo qe do e lexoje kete nese kam ofenduar ose kam bere shkrime te uleta jane te lire ta thojne ktu .. Ti them gjerat troc kurrsesi s'lejoj qe dikush te abuzoje me personin tim ..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 19-07-2010 mė 11:57
    Larguar

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Flm per verejtjen , mirepres te tjera , persa kohe do fshij "tangat" apo "pislliqet" e tua duke ofenduar , e kot pa asnje kuptim . Persa me kerket mua personalisht mund te grish sallate sa te duash , por me anetaret e tjere s'ke pune.

Noellag

Citim:
    Postuar mė parė nga Station
    Mua e bukur me duket, ē'far mendimi keni ju te tjeret nuk e di.
    Ai nuk tu drejtua me "tanga". Bere nje shaka ti, te cilen nuk ta fshiu njeri, aty e ke piji lengun .

Noellag

Citim:
    Postuar mė parė nga gesti_7
    te kam thene, mos pi droge se edhe leket e shpise aty do i lesh.

ka dy pasaktesi:

e para.
    isha piktor dhe nuk pikturoja

e dyta.
    kur haja makarona dhe bridhja nudo isha nje deshperuar rrugeve te europes, pastaj me mori nje xhaxhi perdore dhe u bera ky qe jam.
    Ky na qenka Edvin Rama .. Pyete se mund te tregoje me shume perrallat e tij ..

Dhe ty te pelqeu perralla e se mos pelqen dhe tangat
    Per te mos vazhduar me postimet e tjera sepse nuk kam nerva. Sic edhe te thash ne teme, eshte e disajta here qe te paralajmeroja duke te fshire postimet, dmth se po e ekzagjeroje me "shakate" , nuk t'i kuptojne te gjithe dhe nisin reblikat .

Deshe sqarim, e more.

Klm.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Moderatorja po manipulon duke sjellje vetem shkrimet e mia .. Ti ke sjellje shkrimet e mia po shkrimet e Station me ofendime ku jane ? Nuk te vjen turp qe pervec me bere verejtje njenashme po manipulon duke sjellje vetem shkrimet e mia ?

Po te kisha ofenduar do kisha marre ban me kohe jo verejtje

Administrator forumit a ka mundsi te gjehen te gjitha shkrimet e fshira ?

Verejtja jote ka qene pikerisht per shkrimin tim te pare dhe shkrim i dyte erdhi mbas verejtjes dhe nuk ke paraqitur te gjitha shkrimet ..
    Gjithsesi kjo ishte nje menyre reflektimi duke me hequr dhe verejtjen tani dhe besoj qe ke reflektuar pavaresisht njeanshmerie dhe abuzimit ..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 19-07-2010 mė 12:24
    Larguar

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •