1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
vetem 19% Jan Muslimqya mos ja bo vetit qefin me numra
dhe mua me duket qe keta 19% sja kan iden fare me jet jon total n'terrdhe tejter gje sdin vetem ul e qu..
edhe 6+3 bejn 9 po 10%? nuk egzistojn fare lol
me trego pse nuk i shkaterro allahu ket 89% te njerzimit pasi ka shum pak ADHURUS.. ndersa jezusi dominon me gati dyfishin..?
eh buka haram ju qoft atyre ....veq une shkall lete rrin e let kqyrin
eh ku sjon que me ba per ylumumqylym.Qyky lart i dyti ne te djatht me pas hetu kish me jaknue ni sure te gjat,po nejse. Njerz ne bot jon diku sa balosha e kalit vranq (musliman)
pjesa tjeter jon te rreshtuar me hy vuillnetshem ne zjarr
ju vin dikur ment po vone.Kure mbylletlibri i dosjes gjithqa mer fund
per ket mbyllje do njoftohet secili ne momentet e vdekjes ne sekondin e fundit qe si koh do jet aq e gjat sa dita me e gjat e veres.Bona hallall ytung.
E sa per hitha ata bijn vet pa i prashit rriten kalben edhe prap ne pronver mbijn.
Kshtu edhe pa- besimtaret gjejn argumente
ata jon te verber dhe argumente nuk gjejn
ata besojn veq nji pjes te Kuranit fam lart e per pjesen qe e besoin do ishte me mire qe te heshtin sepse ajo pjes do i hedhi ne ferrë.
Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 23-07-2010 më 12:48
Pershendetje poashtu.
Nuk mund te jene injorante njerezit, te cilet ne bote njihen si "gjeniale"dhe kane marrur dhe marrin cmimet me te rendesishem ne bote per aftesite e tyre mendore, shkencore e figurative. Nuk mund te jene injorante njerezit, te arriturat e tyre (frytin e intelektit te tyre) e cmon e synon e tere bota. Andaj mendimi im eshte se njerezit qe i shohin keta njerez si injorante, jane vete injorantet. Nese mendimi yt eshte i perhapur nder tere muslimanet, mendoj se tere muslimanet jane injorantet e vertete.
Fillimisht, ti nuk më kuptove mirë se çfarë unë të thash. Nuk thash të gjithë pabesimtarët janë njerëz injorantë, por thash një shumicë e tyre, ndërsa pakica është ajo çfarë po flet ti, normalisht pakicë është një gjë e vlefshme. Andaj injorantët bëjnë shumicën dhe shumica nuk lejon që diçka e mirë të ndodh, ngase janë injorantë, sadoqë njëriu punon me kokë forca e tjetrit mund ta mposht atë fizikisht. Prandaj edhe nëse një X pabesimtarë joinjorant frigohet t'i bëj një sygjerim të tillë dikujt të madh, ngase frigohet se mos i revanzhohen shumica e injorantëve.
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Nese nuk kam kuptuar, atehere le te vlej shkrimi i im atje vetem per ata muslimane qe mendojne ne ate menyre sic e parashtrova une.
Ne boten joislame secili e ka lirine te behet ate qe do perderisa e lejojne ligjet kete gje. Ligjet nuk e ndalojne kalimin ne Islam. Keshtu qe situata, mbi te cilen ti duhet te vleresosh eshte kjo: Gjithe gjenite josilame refuzojne Islamin. Cili eshte gjykimi yt mbi kete rast?
Jo e ke gabim.
Eshte e vertet,qe po te behen,bashke,katolik,budista,judaista,ateista,pra me nje fjale po te behen bashke,te gjithe jo muslimanet,atehere eshte e vertet qe me numer na kalojne.
Kurse po te numrohen,veq e veq,atehere muslimanet jan me se shumti ne bote,madje kete e ka pranuar edhe vete Papa.
Po ALLAHU nuk i shkaterrone,sepse ALLAHU eshte shum i meshireshu,ai i jep kohe shum,edhe pse e fyne,e mohojne,prap ai i jep mundesin mu pendu,po ne coftese nuk pendohe,ata do ta ken nje denim te dhimbeshum,dhe te turpshum ne boten tjeter,ehhhh te mjeret ata qe nuk po e dine te verteten.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Krijoni Kontakt