Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 84
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Si pabesimtar qe jam, te pyes:

Sikur Islami te ishte aq i dobishem, perse bota atehere nuk i merr ligjet e tij, por i jep vetit kushtetuta, cfare nenkupton nje refuzim rrenjesor te Islamit?

Tema jote permban nje ofendim indirekt per Allahun. Sepse tregon se bota perkunder ketyre te keqiave nuk i drejtohet ligjeve te Allahut. Paramendo cfare bindje te keqe duhet te kete bota per ligjet e tij.
    Pse nuk i marrine?sepse jan injorant,disa jan kriminel,kurse disa tjere,i pengone sepse po te punonin me ligje te ZOTIT,atehere keta nuk do te kishin,mundesi te vjdedhin,te bejen krime,te plaqkisin,te pushtojne popuj tjere e keshtu me radhe.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Pse nuk i marrine?sepse jan injorant,disa jan kriminel,kurse disa tjere,i pengone sepse po te punonin me ligje te ZOTIT,atehere keta nuk do te kishin,mundesi te vjdedhin,te bejen krime,te plaqkisin,te pushtojne popuj tjere e keshtu me radhe.
    90% e botes injorant dhe kriminel dhe vetem arabet qenkan te zotit??
    JOOOOOOOOOOOOO je duke enderruar?
    mos eshte e kunderta...

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    90% e botes injorant dhe kriminel dhe vetem arabet qenkan te zotit??
    JOOOOOOOOOOOOO je duke enderruar?
    mos eshte e kunderta...
    90% nuk jan krejt jo musliman,keshtu qe ja 60 % jane jo musliman,30% musliman,ky 60% jan tosha fare!

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    90% nuk jan krejt jo musliman,keshtu qe ja 60 % jane jo musliman,30% musliman,ky 60% jan tosha fare!
    vetem 19% Jan Muslimqya mos ja bo vetit qefin me numra
    dhe mua me duket qe keta 19% sja kan iden fare me jet jon total n'terr dhe tejter gje sdin vetem ul e qu..

edhe 6+3 bejn 9 po 10%? nuk egzistojn fare lol

me trego pse nuk i shkaterro allahu ket 89% te njerzimit pasi ka shum pak ADHURUS.. ndersa jezusi dominon me gati dyfishin..?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914

Lightbulb

Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    chino per me qene Musliman beso se sy vella po ta thome apo moter kete pergjigje,
    shume eshte zor me mbajte fejen islame se duhesh me te vertete me qene njeri i persosur,ose me nje fjale e zavendeson melaqen

ja nje shembull ne kete foto?!

feja islame se lejon kete shikim ,LOL do te thote se sjan musliman te vertete, e jo mo me mbyt Njeri
    eh buka haram ju qoft atyre ....veq une shkall lete rrin e let kqyrin
    eh ku sjon que me ba per ylumumqylym.Qyky lart i dyti ne te djatht me pas hetu kish me jaknue ni sure te gjat,po nejse. Njerz ne bot jon diku sa balosha e kalit vranq (musliman)
    pjesa tjeter jon te rreshtuar me hy vuillnetshem ne zjarr
    ju vin dikur ment po vone.Kure mbylletlibri i dosjes gjithqa mer fund
    per ket mbyllje do njoftohet secili ne momentet e vdekjes ne sekondin e fundit qe si koh do jet aq e gjat sa dita me e gjat e veres.Bona hallall ytung.

E sa per hitha ata bijn vet pa i prashit rriten kalben edhe prap ne pronver mbijn.
    Kshtu edhe pa- besimtaret gjejn argumente
    ata jon te verber dhe argumente nuk gjejn
    ata besojn veq nji pjes te Kuranit fam lart e per pjesen qe e besoin do ishte me mire qe te heshtin sepse ajo pjes do i hedhi ne ferrë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 23-07-2010 më 12:48

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Përshëndetje Chino,

Kjo besoj ndodh për faktin që pabesimtarët të cilët nuk praktikojnë urdhërat e Islamit (ngase nuk janë musliman) një përqindje madhe e tyre janë injorantë sikur ata injorantë që lexojnë "Duhani dëmton seriozisht shëndetin" dhe e konsumojnë atë. Ndërsa tek rregullat e Islamit apo Sheriatit ndodh e kundërta edhe pse e dijnë se nga Feja Islame (dhe nga rregullat sheriatike) ka vetëm dobi ata nuk i vëjn në funksion.
    Pershendetje poashtu.

Nuk mund te jene injorante njerezit, te cilet ne bote njihen si "gjeniale"dhe kane marrur dhe marrin cmimet me te rendesishem ne bote per aftesite e tyre mendore, shkencore e figurative. Nuk mund te jene injorante njerezit, te arriturat e tyre (frytin e intelektit te tyre) e cmon e synon e tere bota. Andaj mendimi im eshte se njerezit qe i shohin keta njerez si injorante, jane vete injorantet. Nese mendimi yt eshte i perhapur nder tere muslimanet, mendoj se tere muslimanet jane injorantet e vertete.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Ne keto rreshta tu shihet se edhe ti e sheh Allahun dhe Muhamedin si kriminel. Sepse te dyte kane pushtuar e plackuar popuj. I pari ka miratuar, i dyti ka zbatuar dhe u ka lene pasardheseve urdheresa per te bere kete gje edhe me tej. Nuk ka musliman ne troje shqiptare.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Pershendetje poashtu.

Nuk mund te jene injorante njerezit, te cilet ne bote njihen si "gjeniale"dhe kane marrur dhe marrin cmimet me te rendesishem ne bote per aftesite e tyre mendore, shkencore e figurative. Nuk mund te jene injorante njerezit, te arriturat e tyre (frytin e intelektit te tyre) e cmon e synon e tere bota. Andaj mendimi im eshte se njerezit qe i shohin keta njerez si injorante, jane vete injorantet. Nese mendimi yt eshte i perhapur nder tere muslimanet, mendoj se tere muslimanet jane injorantet e vertete.
    Fillimisht, ti nuk më kuptove mirë se çfarë unë të thash. Nuk thash të gjithë pabesimtarët janë njerëz injorantë, por thash një shumicë e tyre, ndërsa pakica është ajo çfarë po flet ti, normalisht pakicë është një gjë e vlefshme. Andaj injorantët bëjnë shumicën dhe shumica nuk lejon që diçka e mirë të ndodh, ngase janë injorantë, sadoqë njëriu punon me kokë forca e tjetrit mund ta mposht atë fizikisht. Prandaj edhe nëse një X pabesimtarë joinjorant frigohet t'i bëj një sygjerim të tillë dikujt të madh, ngase frigohet se mos i revanzhohen shumica e injorantëve.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Fillimisht, ti nuk më kuptove mirë se çfarë unë të thash. Nuk thash të gjithë pabesimtarët janë njerëz injorantë, por thash një shumicë e tyre, ndërsa pakica është ajo çfarë po flet ti, normalisht pakicë është një gjë e vlefshme. Andaj injorantët bëjnë shumicën dhe shumica nuk lejon që diçka e mirë të ndodh, ngase janë injorantë, sadoqë njëriu punon me kokë forca e tjetrit mund ta mposht atë fizikisht. Prandaj edhe nëse një X pabesimtarë joinjorant frigohet t'i bëj një sygjerim të tillë dikujt të madh, ngase frigohet se mos i revanzhohen shumica e injorantëve.
    Nese nuk kam kuptuar, atehere le te vlej shkrimi i im atje vetem per ata muslimane qe mendojne ne ate menyre sic e parashtrova une.

Ne boten joislame secili e ka lirine te behet ate qe do perderisa e lejojne ligjet kete gje. Ligjet nuk e ndalojne kalimin ne Islam. Keshtu qe situata, mbi te cilen ti duhet te vleresosh eshte kjo: Gjithe gjenite josilame refuzojne Islamin. Cili eshte gjykimi yt mbi kete rast?

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    vetem 19% Jan Muslimqya mos ja bo vetit qefin me numra
    dhe mua me duket qe keta 19% sja kan iden fare me jet jon total n'terr dhe tejter gje sdin vetem ul e qu..

edhe 6+3 bejn 9 po 10%? nuk egzistojn fare lol

me trego pse nuk i shkaterro allahu ket 89% te njerzimit pasi ka shum pak ADHURUS.. ndersa jezusi dominon me gati dyfishin..?
    Jo e ke gabim.

Eshte e vertet,qe po te behen,bashke,katolik,budista,judaista,ateista,pra me nje fjale po te behen bashke,te gjithe jo muslimanet,atehere eshte e vertet qe me numer na kalojne.
    Kurse po te numrohen,veq e veq,atehere muslimanet jan me se shumti ne bote,madje kete e ka pranuar edhe vete Papa.

Po ALLAHU nuk i shkaterrone,sepse ALLAHU eshte shum i meshireshu,ai i jep kohe shum,edhe pse e fyne,e mohojne,prap ai i jep mundesin mu pendu,po ne coftese nuk pendohe,ata do ta ken nje denim te dhimbeshum,dhe te turpshum ne boten tjeter,ehhhh te mjeret ata qe nuk po e dine te verteten.

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •