Nëse të gjitha qeveritë anë-mbanë botës do të qeverisnin në formën e cila quhet "Sheriat Islamik" atëherë bota veç faktit që do të kuptojmë se bota do të pësonte një ndryshim të madh, por do të kuptojmë se edhe një gjë e tillë në këtë botë nuk është e mundur. Fillimisht tregojmë në lidhje me ndryshimet:
- Gjinia femërore do duhej mbulohej. (Në këtë form.)
- Të gjitha gratë do të ishin të moralshme.
- Obligimet ndaj institucioneve të shtetit do të hiqeshin nga vetë shteti.
- Droga nuk do të përdorej dhe as edhe një lëndë tjetër narkotike.
- Alkooli.
- Aksidentet automobilistike si rrezultat i alkoolit (Personi që është duke vozitur është i dehur).
- Shumë të rinjë vdesin për arsye konsumimit të drogës, kjo gjë do të përfundonte.
- Shumë njerëzve u paraqitet kanceri, për arsye konsumimit duhanit, kjo gjë nuk do të ripërsëritej më, jo të paktën për arsye konsumimi të duhanit.
- Prostitucioni do të mirrte fund dhe nuk do të diskutohej më për të si dukuri negative.
- Përdhunimet do të mirrnin fund.
- Luftërat do të mirrnin fund.
- Vjedhjet do të mirrnin fund, ngase për vjedhjen më të vogël ekziston denim bukur i madh (prerja e dorës, asaj dore me të cilin është kryer akti).
- Marrëdhëniet jashtëmartesore do të mirrnin fund.
- Homoseksualiteti.
- Vetëvrasjet.
- Aborti do të zvogëlohej.
- Miliona $ do të kurseheshin nga alkooli dhe duhani.
- Keqtrajtimet që ndodhin në familje.
etj.
Por nëse të gjitha këto gjëra ndodhin në të gjithë botën, atëherë mundësi ekzistence nuk do t'kishte, ngase nuk mund të jetohet me të gjitha gjërat pozitive, pa vrasje, pa krime, pa probleme etj., por janë ata (jo muslimanët) që i japin jetës kuptim dhe nuk e bëjnë të lehtë dhe për këtë duhet t'ua dijmë për nder. Ngase Zoti do ta shkatërronte botën nëse të gjithë do t'ishin Muslimanë njashtu do ta shkatërronte nëse të gjithë do ishin pabesimtarë. Një gjë të mos harroni: "Mos kërkoni shkatërrimin e pabesimtarëve, sepse nuk do ta gjeni këtë botë".
Krijoni Kontakt