Close
Faqja 23 prej 23 FillimFillim ... 13212223
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 229 prej 229
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    E kush te ma fusi mua, ato katnaret atje ? oh puhlease. Kam qene atje, para se te zbarkonin nga malet e fushat. E di si funksionon ligjii mashtrimit, atje. Nuk jane zhvilluar aq shume sa te ma fusin mua ato. Jeez.

Nese shkoj ne restorant, dhe harxhoj e zeme 70 mije leke te vjetra per te ngrene, e bej me veteditje te plote, e jo se me mashtruan ato. Biles i lej dhe 5mije leke po te vjetra bakshish, per sherbimin e mire. LoL

Po ta lexosh me avash me siper, thashe cmimet e restoranteve atje per ne qe vime nga jashte nuk jane te shtrenjta. Per ato qe jetojne atje, po ndryshon puna, jane. Nuk ka nje balance te rrogave dhe cmimeve atje. So ua fusin njeri tjetrit shqiptaret atje si perfundim.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    E kush te ma fusi mua, ato katnaret atje ? oh puhlease. Kam qene atje, para se te zbarkonin nga malet e fushat. E di si funksionon ligjii mashtrimit, atje. Nuk jane zhvilluar aq shume sa te ma fusin mua ato. Jeez.

Nese shkoj ne restorant, dhe harxhoj e zeme 70 mije leke te vjetra per te ngrene, e bej me veteditje te plote, e jo se me mashtruan ato. Biles i lej dhe 5mije leke po te vjetra bakshish, per sherbimin e mire. LoL

Po ta lexosh me avash me siper, thashe cmimet e restoranteve atje per ne qe vime nga jashte nuk jane te shtrenjta. Per ato qe jetojne atje, po ndryshon puna, jane. Nuk ka nje balance te rrogave dhe cmimeve atje. So ua fusin njeri tjetrit shqiptaret atje si perfundim.
    me pak fjale ti po thua se kaq vite emigrante, s'ta ka fut asnje person ne shqiperi deri me sot pa vetedijen tende? ndoshta dhe u keqkuptova
    Without deviation from the norm, progress is not possible

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    me pak fjale ti po thua se kaq vite emigrante, s'ta ka fut asnje person ne shqiperi deri me sot pa vetedijen tende? ndoshta dhe u keqkuptova
    e "futura" ishte figurative or ti. Perdora te njejten fjale qe perdori dhe ai. E deshe ne thojza ti, se e di qe je ca slow ne te lexuar e kuptuar.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Eshte e cuditshme nje gje: Cmimet e restoranteve s'ishin te larta atje, per xhepat tane, por cmimet e ushqimeve ne dyqan ishin. Cfare mishi gomari a kali na servirin ne restorant me ate cmim te ulet? Se atje te vene mish ne pjate sikur me qene copa byreku, plot! Na vuuuuu...me t'ardh me vjell.

Ohhh...se desh harrova. Restorantet ne Tirane jane shume te bukura ne krahasim me keto ne Florida. Ate qe e keni e keni, edhe jua befte mbare , se me pare djerse e keni tere ate lluks!
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    e "futura" ishte figurative or ti. Perdora te njejten fjale qe perdori dhe ai. E deshe ne thojza ti, se e di qe je ca slow ne te lexuar e kuptuar.
    haaa, jo une me thene te drejten e desha drejt e ne kllapa. gjithmone nese mundet?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    dhe une me ate pershtypje u largova qe atje. qe restorantet jane goxha te mira.
    njera qe me la pershtypje goxha te mire, ishte atje te ish ambulanca e madhe, emrin e rruges sja mbaj mend.. per sherbimi ishte goxha super i mire. kamarieri, nuk ikte nga tavolina per qamet.

po really, goxha mire isihin disa restorante qe nga sherbimi dhe te ushqimi. yammi.

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Po dakord pra,po jo te vij ai tjetri e te thote 15.000 s jane shume.
    Si shume paresh jane plot nuk ka diskutim. Se sado pune te mire te kesh ne Amerike, prap do te duhet te kursesh minimumi 6 muaj. Po kur e pjesto per 6 (nese punojn te gjithe) si bi aq keq.

Nje sqarim per disa "turista" qe nje e dy permendin cmimet atje:

Cmimet atje per ato qe jetojne jashte nuk jane te shtrenjta kushedi, ndryshon po, per ato qe jetojne atje ne krahasim me rrogat , po jane!!

Pse ankoheni se marr vesht?! lol
    Dhe sikur te merren qe jane cmime per ata qe vijne nga jashte, prap jane te shtrenjta ne shume raste.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Na rrufsh sqetllat, u bone ti me shajt Durresin!
    nuk po e shaj esht e verteta nuk po them gje une...pranoje te verteten dhe mbylle ate goje se mendimin tim e them kur te du une dhe cfare te dua une
    u bone ti
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Faqja 23 prej 23 FillimFillim ... 13212223

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •