Close
Faqja 12 prej 23 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 229
    i/e regjistruar Maska e Cuccador
    Anėtarėsuar
    08-10-2009
    Vendndodhja
    Everywhere
    Postime
    203
    Do te doja te perfundoja me ndonje plazh tropikal ne krahet e ndonje 20 vjeēareje...do te doja te beja party gjithe naten dhe te flija gjithe diten...te dehesha,te kerceja,te kendoja sipas qejfit...
    ...po me duket se aha...s'kam gje ne terezi sivjet...

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Eshte per tu habitur nga gjithe ky mllef qe paska qene grumbulluar ne gjokset tuaja.Dikush flet per tmerr,dikush tjeter per kalvar,dikush flet per Tunizine edhe pse tema nuk ka lidhje as per se largu me Tunizine.Shqiperia sigurisht qe ka shume probleme,por problemet jane te lidhura me njerezit.Problemet nuk jane dicka abstrakte.Gjithkush mund te kontriboje duke filluar nga vetja.Eshte e cuditshme se ata qe flasin dhe shajne te tjeret jane ne fakt njerez qe nuk kane udhetuar kurre.Une kam qene ne Tunizi qe ne 1993 dhe po ju them qe sikur Shqiperia te ishte sa 50% e Tunizise ne drejtim te turizmit nuk do te flisnit keshtu per Shqiperine dhe jo me per Tunizine.Tunizia eshte goxha mire ne turizem pavaresisht sistemit politik atje,Hotlet jane te standarteve me te mira,pasteria eshte e mire,dhe ne pergjithesi personeli i punesuar ne turizem eshte mire.Per nga numri i te huajve Shqiperise do ti duhen shume vite per te arritur ate qe tunizia e ka bere ketu e 15 vjet me pare.Por le te kthehemi tek Shqiperia.Isha ne Rradhime kete vit.Nje hotel i vogel me rreth 20 dhoma, me disa probleme te vogla por njerez shume te mire dhe punetore.Aty takova edhe disa kosovare te cilet ishin shume te kenaqur.Ishin dhoma dyshe me ballkon per 50 mije leke te vjetra nata.Shume e pershtatshme per dy persona por ne fakt ishin kater krevate brenda.Ushqimi i mire e i fresket.Peshku shume i mire.Une pothuaj gjithe naten e kaloja aty jashte duke pjekur peshk ne sgarre dhe duke pire raki e birra. Takova disa ceke qe ishin nisur per Korfuz te cilet ndenjen aty tre-kater dite jashte programit te tyre sepse i pelqeu.Takova dhe dy punetore maqedonas(sllave) te cilet punonin ne nje rruge qe po ndertohej diku ne nje fshat te Vlores.Ata u habiten me mikpritjen shqiptare dhe shpeshhere rrinin aty me ne deri vone duke pire raki Skrapari qe eshte me e mira ne Ballkan.Aq e mire sa kane filluar ta pine edhe kosovaret lol..
    Pak problem vura re ne disa lokale ku kamarieret linin per te deshiruar.Por po te krahasosh Shqiperine e para 6-7 vjetesh ndryshimi ishte i madh dhe per mire.Ky eshte opinioni im personal.Une kam 20 vjet qe jam larg Shqiperise dhe kam pasur fatin te vizitoj shume vende.Ata jane shume perpara nesh ne shume drejtime,por edhe ne po bejme hapa te mire perpara gradualisht.Duke qene se une jam shqiptar sigurisht qe ne gjykimin tim futet ana patriotike,por tek e fundit pse jo?Pune e madhe se harxhova ca para me teper.Ne fund te fundit do jetojne edhe ata shqiptare atje ne Rradhime se ne dimer nuk kane shume se me c'te meren.Por me kismet me mire vitin tjeter.Nje falenderim e kam per shqiptaret e Kosoves dhe te Maqedonise te cilet po vijne gjitnje e me te shumte ne brigjet e atdheut te tyre.Ata nuk ankohen shume edhe pse nuk ma mer mendja se nuk i vene re problemet akoma te shumta.Me ndertimin e rrugeve numri i tyre do te shtohet edhe me shume.Eshte detyre e qytetareve te Shqiperise qe te punojne me shume per ta kthyer kete vend ne nje destinacion terheqes jo vetem per kosovaret e maqedonet por edhe per te huajt e tjere.Pushime te mbara dhe pini raki ne vend te cajit se ju zgjat jeten.Tung.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga murik : 21-07-2010 mė 01:07

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Me shume kenaqesi i kam bere dhe do ti bej pushimet ne Shqiperi
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Ok pashe cmimet neper hotelet andej nga jugu, edhe nuk shkonin me shume se 70 euro nata. Kishte dhe nga 30 euro.

Ja nje link, very nice. I am going to Albania , kete summer. Ai fshati turistik ne llogara me pelqeu. Ka dhe kaprolla. LOL

http://www.albania-hotel.com/miresev...=hotels&city=4
    me te vertet riviera shqiptare eshte fantastike ...

kete ta garanoje .. madje mund te te them qe riviera shqiptare eshte ne te njetat pozita me plazhet me te bukura te greqis ( mos te them edhe akoma me mire ) ,

mos harrosh te shkosh ne ksamil ja vlen

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Gjiri i lalzit 20 minuta larg nga tirana ... infrastukura shume e mire ... plazhet shume te pasterta ....

shqiperia po perparon ... eshte koha qe disa nga ju te zgjoheni edhe mos te nenvleresoni veten edhe kombin tuaj per arsye komplexi

Rruga nga Gjiri i lalzit deri ne tirane :

videot nuk i kam bere une ...

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Ne Shqiperi,ne kenaqemi gjithmone sepse kemi edhe shoqeri!

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga Restart Lexo Postimin
    pensionet italiane(hotelet me nje yll) qe te rrjepin 80 euro per nje nate jane zero me xhufke, krahasuar me hotelet e durrsit.
    Ps.Nga eksperienca.
    mos ja fut kot tani se po na bon budallenj mgjth! edhe un ne itali jetoj por kto cmime qe thu ti nuk i kam degju asnjehere ! une shkova me pushime ne sorrento (napoli ) dy jave ne nje hotel me 3 yje dhe kam paguar 50 euro nata ! si hotel ishte i mrekullueshem krahasim me hotelet e tjera ku kam qene, servici ne maksimum, dhoma ishte fantastike fare , pamjen nga deti , me pak fjale gjithe te miart i kishte. kur ne napoli , qe eshte nje nga bendet me te bukura dhe turistike te italise, paguan 50 euro nata ne nje hotel me 3 yje , sma merr menja se ke nje hotel me 1 yje te paguash 80 euro nata !keto jan eksagjerime !

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Ne Shqiperi shumica ikin sepse kane prinder e njerezit e tyre.
    Nuk mund te krahasojme hotetel apo kushte ne vende te ndryshme te botes,sepse Shqiperia eshte akoma shume mbrapa persa i perket infrastruktures.Ky eshte realiteti.
    Kush hapet se ka shetit boten e ka flejt ne hotele luksoze ben krahasime te kota.
    Une kam qene ne Egjipt,Spanje ,Greqi,France qe jane vende turistike.Nuk mund ti krahasosh me Shqiperine.Une shkoj ne Shqiperi sepse kam prinderit e dua ti shoh,por nese do te kisha mundesi do te shkoja ne ndonje vend tjeter.
    Me 1600 euro pushon 2 jave ne Spanje me familjen dhe all-inclusive,qe do te thote se per dy jave je si pasha

Kjo eshte Shqiperia dhe keto jane kushtet.Gjerat ndryshojne ēdo vit,por nuk do te thote perher e me mire.
    Nese mundeni evitoni plazhet shume te populluara.Mjafton te largoheni vetem 5 minuta nge Durresi drejt Golemit dhe mund te gjeni plazhe te pasterta dhe kushte me te pershtatshme.
    Nese nuk ju pelqen vazhdoni drejt jugut.Mbasi te kaloni Vloren,ēdo vend ja vlen pak a shume.
    Vazhdoni per ne Ksamil ku eshte shume bukur.

Nese nuk e keni gjetur akoma,ateher beni valixhet dhe me vrap drejt portit ose aereoportit,sepse jeni shume te sofistikuar dhe nuk ben per ju Shqiperia.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    mos ja fut kot tani se po na bon budallenj mgjth! edhe un ne itali jetoj por kto cmime qe thu ti nuk i kam degju asnjehere ! une shkova me pushime ne sorrento (napoli ) dy jave ne nje hotel me 3 yje dhe kam paguar 50 euro nata ! si hotel ishte i mrekullueshem krahasim me hotelet e tjera ku kam qene, servici ne maksimum, dhoma ishte fantastike fare , pamjen nga deti , me pak fjale gjithe te miart i kishte. kur ne napoli , qe eshte nje nga bendet me te bukura dhe turistike te italise, paguan 50 euro nata ne nje hotel me 3 yje , sma merr menja se ke nje hotel me 1 yje te paguash 80 euro nata !keto jan eksagjerime !
    aha ti thua napoli ku te mbysin plehrat, une them ne veri moj goce....

http://www.albergofieramaregenova.it/

100 euro dhomen e ke ne kte pension koti fare ne sezon plazhi.
    kurse per keto me tre yje ketu ne genova, as mos ta marresh guximin, se per 10 dite pushime te iken kursimet qe ke bere per 5 vjet lol

nejse, napoli e un altra cosa....ma scherzi kur thua qe eshte vendi me i bukur i italise???

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga Restart Lexo Postimin
    aha ti thua napoli ku te mbysin plehrat, une them ne veri moj goce....

http://www.albergofieramaregenova.it/

100 euro dhomen e ke ne kte pension koti fare ne sezon plazhi.
    kurse per keto me tre yje ketu ne genova, as mos ta marresh guximin, se per 10 dite pushime te iken kursimet qe ke bere per 5 vjet lol

nejse, napoli e un altra cosa....ma scherzi kur thua qe eshte vendi me i bukur i italise???
    jo nuk scherzo , une jetoj ne veri dhe e di shum mire se si funksionojn hotelet! napoli ketu ne itali mbahet nje nga qytetet me te bukura ! une kam qene n shum vende te italise me pushime dhe e di se si jan!

p.s sorrento nuk eshte me plehra informohu mire! se po te ishte ashtu do ta thoja !

Faqja 12 prej 23 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •