Close
Faqja 22 prej 23 FillimFillim ... 1220212223 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 229
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    ps. Me thuani tani kush e ka fajin ?
    Ti qe ke lene leket! Pse duhet ti lije leket? E pastaj (mbase jo ti) shkon e u thua te gjitheve me mori leke per te bere pashaporten. Une nuk kam paguar ndonjehere dhe cdo gje ka shkuar mire. Pra nuk duhet te vazhdojme e ti mesojme njerzit me leke per te bere punen e tyre, eshte shume gabim e kjo gje do vazhdoje te ushqej kete mentalitet.

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Restorantet jane me lire, e pashe dhe kur isha vete, po shume gjera neper dyqane vijne nga jashte dhe kane te njejtat cmime si jashte pothuaj. Mua me erdhen njerez nga Shqiperia para ca muajsh dhe blene rroba plot ketej ne Amerike se u habiten qe ishin me lire se ne Shqiperi.

Pastaj harxhon ndryshe kur jeton ne nje vend, e ndryshe kur shkon per pushime.
    per restorantet mund ta konfirmoje edhe un qe jan lire ...nje darke per dy veta te shkon 30 mije leke te vjetra dhe e ke tavolinen ama plot !
    por neper dyqane nuk hyet , me mire e di se i blej ketej!

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga E=mc² Lexo Postimin
    E gjitha ishte per humor, aspak per te gjykuar xhepin e dikujt. Eshte mese e vertet qe une skam qene ndonjeher ne Amerik. Do genjeja veten nese do thoja kam qen. Kam degjuar qe bileta shkon diku tek 900$, per vajtje. Nuk e di sesi eshte vajtje-ardhje, nuk ja kam iden. Nese me pyet per Europen ta them, pasi gjithmon kur bej plan per te ikur, futem dy tre jave perpara dhe kontrolloj per bileta se mos i gjej "me oferta", zakonisht bien shume me gjithe taksa nese i kap brenda dites apo per 3 ose 4 ore. 100$ i bien diku tek 110 mije lek, tani ne qe jetojm me shume ne Shqiperi e dim sesa jan cmimet dhe sa shkon nje dreke apo nje darke. Nese djali e shtron vetem me fruta deti, me vere shardone, domosdo qe shkoj dreka apo darka over 100$, po te hash normal dhe mire, nuk shkon me shume per 6 veta.

E dashur Fashion Girl, dhe une veriun e Italis rrah gjithmon, nuk kam ndenjur ne jug ndonjeher, sepse dhe njerezit i kam te gjithe ne veri. Por me beri habi sinqerisht qe mund te shkojn biletat aq shume, nuk e di nese e keni pasur rast urgjence apo dicka tjeter, qe mund te zevendesoni udhetime apo ku di une cfare kushti keni marre nga kompania qe ofron bileten.

Sic e thash dhe ne shkrimet me pare, ishin me teper me nuanca humori, nuk mund te gjykoj askend sesa harxhon dhe sa e ka xhepin. Nuk mund te behet llogaria e askujt, pa qene me ate person dhe ti shikosh me sy.

Me lart eshte thene qe harxhohet, une 4 dite isha ne Dhermi, dhe c'te them? Po dhe une harxhova afro 650 euro, hotel, dreka, darka, te dala dhe xhiro me jatski. Ikin leket pa e marre vesh mire sesa ke
    mire re mire se e kuptova qe e bera per shaka po une se kisha me ty e mora si shembull ate qe the per njerin qe kembengulte keshtu dhe pike mbaroi thonte !
    po nejse gjith secili e di vete ! normal qe po kape offertat shkon ne shqiperi rehat fare, por doja te thoja qe nje nga gjerat qe te vret kur shkon ne shqi eshte cmimi i biletave dhe pastaj te tjerat me rradhe!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Sot ministria e puneve te jashtme miratori ligjin qe asnje emigrant sdo hyje ne shqiperi ne sezon vere. Kshu qe mos u nisni kot sepse sdo ju lene te futeni. Ik beni pushime ne Turqi, Tajlande, Indonezi apo Caraibe apo ku tju doje qejfi, mos hajdeni ne shqiperi se do ju fusin ne burg. Urdher i prere. Mos beni gabim eh?! Mos me thoni pastaj qe sju thashe.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    8000-9000 nga ato i kan shku vetem biletet se ka shku nga Amerika tjetri.
    Po dakord pra,po jo te vij ai tjetri e te thote 15.000 s jane shume.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Nje sqarim per disa "turista" qe nje e dy permendin cmimet atje:

Cmimet atje per ato qe jetojne jashte nuk jane te shtrenjta kushedi, ndryshon po, per ato qe jetojne atje ne krahasim me rrogat , po jane!!

Pse ankoheni se marr vesht?! lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Nje sqarim per disa "turista" qe nje e dy permendin cmimet atje:

Cmimet atje per ato qe jetojne jashte nuk jane te shtrenjta kushedi, ndryshon po, per ato qe jetojne atje ne krahasim me rrogat , po jane!!

Pse ankoheni se marr vesht?! lol
    PAS KESAJ QE THA KJO....

MOS TE FOLI NJERI...

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    PAS KESAJ QE THA KJO....

MOS TE FOLI NJERI...

Une ushqimeve te detit i rashe n'top, se ishin lire. Haja sea food u kenaqja me 70 mije leka.

se marr vesht pse ankohen per cmimet keto turistat . lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Une ushqimeve te detit i rashe n'top, se ishin lire. Haja sea food u kenaqja me 70 mije leka.

se marr vesht pse ankohen per cmimet keto turistat . lol
    50 euro per ty qenka lire "sea foodi" nje peshk e nje ngjale!! Sigurisht qe jan shtrenjt, se smund tu vihet cmimi ushqimeve duke krahasuar rrogat qe marrin emigrantet jashte shqiperie.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Me 70 mije leka perpara disa muajve mund te blije 10kg peshk te fresket. Mos ta kan fut ty se te kane pare keshtu si emigrant?

Te shkosh ne vere ne Shqiperi eshte goxha mundim nga dyndja e madhe turistave te te gjitha llojeve.

Pastaj kush do te shijoj balten do dali i zhgenjyer se ne vere do shijoje vetem pluhurin dhe vapen.

Ps. Balta me embel se mjalta eshte ajo qe te ngjitet ne kepuce.

Faqja 22 prej 23 FillimFillim ... 1220212223 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •