Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 43 prej 43
    MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga shtegetar Lexo Postimin
    fashjon gerl fat dhe mbaresi per ty kudo ku te shkosh ,nuk esht e leht te emigrosh ,kur jam larguar nuk kam qen shum e gezuar prisja dhe me mir ,vendi ku kam ardhur per her te par shpit me jan dukur si kolube qenesh lol , o zot thash cfar i bera vetes me kalimin e kohes u ambjentova ,fillova pun krijova shoqeri te re jam prej 10 vjetesh ketu me duket vendlindja e dyt ,te paren se nderroi as me nje esht perl e vertet me mungon shum ........
    shum flm per urimin shtegetar....ke te dreje mbasi kalon kohe jashte shtetit ambientohesh mire....edhe mua me merr malli per shqiperin po ske ca me bo ....

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga eralni Lexo Postimin
    Une te kuptoje ty por une po flas per raste konkrete,ka 20vjet Shqipetari ne emigrazion te eger dhe deri me sot nuk njohe njeri te jete kthyer per te hapur ndonje biznes (po flase per ata qe kane bere leke djerse jo per ata te tieret).Ose me e bukra kur kthehen fillojne e vjedhin me arsyetime duhet te pershtatesh me vendin ,a thu ti se ne qekemi nai popull i linde per te vjedh.Ose ata qe largohen thone ne skishim mundsi me vjedh prandaje dhe ikem??Hapi i pare per ndryshim eshte te pranohet raliteti jo deshira per ralitet.
    Sepse jane leke te bera me djerse,dhe skam deshire qe nje Malok ne Shqiperi te me beje iventarin per punen.Ligji e lejon.
    @Serafim Dilo
    Mentalitet,ke absolutisht te drejte
    klm

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    kemi lind per te vuajtur ne shqiptaret. dhe si dihet se sa breza te tjere do vuajne mbas nesh ne shqiperi. une kur erdha ketu per here te pare mu duke bote tjeter. te kenaqte jeshil-lleku. kenaqeshe vetem duke pare, parajse te dukesh... dhe anglija ndryshonte shume nga shtetet e tjera sic jan italija apo franca... shume here me mire ketu...

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •