Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    Citim Postuar mė parė nga eldushka Lexo Postimin
    Duke qene se thuhet "kush te rreh te do" e une nuk e meritoj aq shume dashuri, keshtu qe do ndihesha keq nese dikush do me donte aq shume e do ndahesha nga ndjesia e fajit qe nuk ishin gjerat reciproke e dashuria ime nuk qe aq e paskajshme sa e tij.
    Na mi ti se nuk i dihet, duhet te te rrafi nje here ne menyre qe ti kesh idete me te kthjellta.

Njeriu thelle-thelle ne vetvete eshte mazokist, ndjen qejf dhe ne dhimbje. Cdo gje varet nga shkalla mazokizmit qe ka gjithekush ne vetvete dhe nga sa te dhemb, ose sa e ndjen dhimbje.

Nuk keni degjuar ju plot raste ciftesh ku thuhet per gruan qe ja nxiu jeten nje buri te gjore, qe eshte burre i urte e i mire, dhe prap jetojn bashje?

Une kam degjuar pa fund!

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Asnje forme te dhunes nuk e duroj,jam sh delikate:P

Pastaj jo qe nuk do e doja por as te urreja nuk do e beja mundin,lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Kur dashuria pėrfundon, keqtrajtime ka nga tė dyja palėt. Nuk flas pėr dhunė fizike, po dhunė psikologjike, me grindje, sharje dhe mospėrkujdesje ndaj tjetrit. Zakonisht gratė i keqtrajtojnė burrat duke mos bėrė seks me ta.

HoneY-BunnY √
    Anėtarėsuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    E per cfare ta dua nje person qe te godet dhe te ben te vuash ???!!!
    Ai qe arrin te veje dore nje here,nuk e ka problem ta beje dhe 2...3...100 here
    Jemi njerez dhe kuptohemi me fjale.Nese fjalet nuk bejne me pune atehere skemi pse rrime me bashke.
    Me mire e di qe do vuaj per pak kohe nga ndarja po do jem e qete pastaj.
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Pa dyshim qe sdo ta doja,sepse dhe ai qe te keqtrajton nuk te don keshtu une sdo luaj rolin e kafshes me iu pershtat nje kafshe.................
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

Atdhetar Maska e Dasius
    Anėtarėsuar
    21-07-2010
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    288

Exclamation Heheheheheh

Citim Postuar mė parė nga Gentjan Lici Lexo Postimin
    Ndodh pavaresisht se eshte e gabuar. Per motive te ndryshme nuk mund te jem gjithmone i mire. Cfare me ofendon nuk mund te bej sikur nuk ka ndodhur asgje. Kur nuk me jep ate qe meritoj gjithmone ia kam bere te qarte se mund te shkoje po te doje. Kurse njehere mu mbush mendja top qe ti jepja fund dhe i thashe te ikte se nuk ja vlente si femer.
    A do te vazhdonit ta donit me dike nese do te trajtoheshit keq si fizikisht dhe psikologjikisht, nese qellimi i tij do ishte thjesht tju perdorte seksualisht, nese do tju tradhetonte sa here te donte, apo te nderpriste direkt lidhjen me ju sa ti thonit qe per momentin nuk njihemi mire prandaj eshte heret per te bere seks, apo dhe keqtrajtime fizike ku di une.
    Meqe dihet se gocat ndonjehere ndryshe flasin ndryshe mendojne, vlen shume edhe mendimi i meshkujve se cndodh ne kte situate.
    Pervec se ne rastin kur je sadomazokist, dhuna si ajo fizike, si ajo verbale, si ajo psikologjike, nuk mund te krijoje dashuri, pasi dashuria, ngado qe ta kapesh, nuk ka si perberes te sajin dhunen. Dhuna eshte veti e urrejtjes.

Nuk dua ti hy shpjegimeve psikologjike tani, por po perdor nje metafore. A mund te besh emblesire me acid???
    Atdheu mbi tė gjitha
    Tradhtarėt nė tė s'ėmės

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Ndodh pavaresisht se eshte e gabuar. Per motive te ndryshme nuk mund te jem gjithmone i mire. Cfare me ofendon nuk mund te bej sikur nuk ka ndodhur asgje. Kur nuk me jep ate qe meritoj gjithmone ia kam bere te qarte se mund te shkoje po te doje. Kurse njehere mu mbush mendja top qe ti jepja fund dhe i thashe te ikte se nuk ja vlente si femer.
    A do te vazhdonit ta donit me dike nese do te trajtoheshit keq si fizikisht dhe psikologjikisht, nese qellimi i tij do ishte thjesht tju perdorte seksualisht, nese do tju tradhetonte sa here te donte, apo te nderpriste direkt lidhjen me ju sa ti thonit qe per momentin nuk njihemi mire prandaj eshte heret per te bere seks, apo dhe keqtrajtime fizike ku di une.
    Meqe dihet se gocat ndonjehere ndryshe flasin ndryshe mendojne, vlen shume edhe mendimi i meshkujve se cndodh ne kte situate.
    Psikologu gjerman Arthur Schopenhauer thote se ; ne dashuri komandon kush don me pak.
    Te japesh keshilla ne keto raste eshte teper e lehte,fatekeqesisht ne keto raste kur je i dashuruar ,pranon edhe ulje dhe perulje nga personi qe ti do...mjafton te marresh si shperblim pranine e saje ose te tije.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-03-2010
    Postime
    28
    Citim Postuar mė parė nga Dasius Lexo Postimin
    Pervec se ne rastin kur je sadomazokist, dhuna si ajo fizike, si ajo verbale, si ajo psikologjike, nuk mund te krijoje dashuri, pasi dashuria, ngado qe ta kapesh, nuk ka si perberes te sajin dhunen. Dhuna eshte veti e urrejtjes.

Nuk dua ti hy shpjegimeve psikologjike tani, por po perdor nje metafore. A mund te besh emblesire me acid???
    Asnjeri nuk thote dhuna krijon dashuri. Megjithate ka shume femra qe terhiqen me shume nga nje djale acid sesa nga nje djale embelsire. Krijimi i dashurise nuk mund te lidhet me dhunen sepse edhe dhunuesit me te rrezikshem nuk e kane filluar ta ushtrojne qe ne fillim te lidhjes por pas nje fare kohe dhe gradualisht, duke arritur deri ne ekstreme. Keta nuk jane per tu dashur nga asnji gje e gjalle, nuk po flasim per keta. Une personalisht nuk arrij dot te bej njeri te vuaje apo ta bej pesimist.
    I krijoj marredheniet me themel respektin, mirebesimin dhe simpatine reciproke. Por nuk ia lejoj vetes qe te jem nje embelsire as me njerezit me te aferm me idene se kjo mund te tregoje dobesi dhe nenshtrim per personin tim. Ne vend te embelsire zgjedh te jem thjesht i mire apo perkrahes ne shume gjera ku duhet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-03-2010
    Postime
    28
    Citim Postuar mė parė nga HEN-RI Lexo Postimin
    Psikologu gjerman Arthur Schopenhauer thote se ; ne dashuri komandon kush don me pak.
    Te japesh keshilla ne keto raste eshte teper e lehte,fatekeqesisht ne keto raste kur je i dashuruar ,pranon edhe ulje dhe perulje nga personi qe ti do...mjafton te marresh si shperblim pranine e saje ose te tije.
    Schopenhauer ishte njeriu me i zhgenyer nga seksi femer per arsye te ngjarjeve te jetes se tij. Megjithate ate fjaline e ka te sakte. Por nuk mund te ndjekim ekstremin e Schopenhauer it pasi ajo vrazhdesi do ishte e egzagjeruar, dhe cdo gje qe egzagjerohet behet e demshme. Personaliteti i njeriut duhet te ndertohet gjate jetes mbi baza te llogaritura shume mire dhe te cojne ne nje jete me cilesore jo ne deshperim dhe urrejtje.

Atdhetar Maska e Dasius
    Anėtarėsuar
    21-07-2010
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    288
    Asnjeri nuk thote dhuna krijon dashuri. Megjithate ka shume femra qe terhiqen me shume nga nje djale acid sesa nga nje djale embelsire. Krijimi i dashurise nuk mund te lidhet me dhunen sepse edhe dhunuesit me te rrezikshem nuk e kane filluar ta ushtrojne qe ne fillim te lidhjes por pas nje fare kohe dhe gradualisht, duke arritur deri ne ekstreme. Keta nuk jane per tu dashur nga asnji gje e gjalle, nuk po flasim per keta. Une personalisht nuk arrij dot te bej njeri te vuaje apo ta bej pesimist.
    I krijoj marredheniet me themel respektin, mirebesimin dhe simpatine reciproke. Por nuk ia lejoj vetes qe te jem nje embelsire as me njerezit me te aferm me idene se kjo mund te tregoje dobesi dhe nenshtrim per personin tim. Ne vend te embelsire zgjedh te jem thjesht i mire apo perkrahes ne shume gjera ku duhet.
    Pėrgjigjen e gjen kėtu>> Pėrse disa vajza pėrfundojnė me njerėz tė papėrshtatshėm?

Tani unė nuk po kuptoj, kush po keqtrajtohet? A ndjen personi qė po keqtrajtohet ende dashuri? A ėshtė i sigurt qė ėshtė dashuri dhe jo varėsi. Mos ndoshta personi qė po keqtrajtohet nuk e ka kuptuar akoma qė nuk po merr dashuri prandaj dhe nuk ka pse tė japė???? Nja dy detaje sdo ishin keq.
    Atdheu mbi tė gjitha
    Tradhtarėt nė tė s'ėmės

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •