Harrohet dashuria e vjeter me nje lidhje te re apo eshte nje hap i nxituar?
Duhet ti japim kohe zemres dhe mendjes te harroje apo me nje lidhje te re si me magji harrohen te gjitha?
Harrohet dashuria e vjeter me nje lidhje te re apo eshte nje hap i nxituar?
Duhet ti japim kohe zemres dhe mendjes te harroje apo me nje lidhje te re si me magji harrohen te gjitha?
nuk harohet nese vertet ke dashuruar,e nese ke pas per te ber qejf,harohet me shpejt se cdo gje tjeter
Jetë e rëndë.......!!!
normal harrohet, nuk ja vlen qe te mbash mendjen ne te shkuaren, jeto momentin, kenaqu me ca ke, syno me mire ama mos u lodh shum nqs nuk arrin atje ku don, jep maksimumin-bota eshte e jotja.
Po u nise me nje lidhje te re,qe te harrosh dashurine e vjeter????
Se kam idene...cfare.
Shume fragmente jete lene gjurm, behen monument me mermerin e kujtese ne mendjen tone. Jane po ato pjeseza te vogla qe i japin kuptim qenies, kuptimin e ekzistences.
Ndonjehere nuk harrohet nje gjest i bukur ose nje gjest i shemtuar. Imagjino te pluroset nje procest jetik. Dashuria eshte menyra me e thjesht per te vuajtur dhe menyra me e bukur per te jetuar bukurin. Ne fakt eshte nje kompleks.
Asgje nuk harrohet, mund te themi qe koha eshte mjeku me i mire per te sheruar plaget, ose per te vene ndonjehere buzen ne gaz ndaj nje kujtimi te bukur.
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Une personalisht mendoj se jo;; ti mund ta njohish veten tende se kur te vjen ai moment
nuk te pyet dhe mos shko me inat.Dhe kjo eshte mendimi im se kam nga provoja vec thjesht nje mendim.........
sa her ne dite doni te dashuroheni !!??
njeriu , një here dashurohet edhe martohet , krijon familjen ....
une per vete kure s'do te haroja dashurin e vjeter,per ate te ren...
thene ndryshe dashurin e pare...sepse se kam ndermend te kem me shume se nje dashuri...
edhe po me deshtoi,nga ana e tija,perseri s'do t'a haroj...
po si mundet....nuk mundet te harohet...perderisa e kam dashuruar nje here,aq fuqishem,me sinqeritet,me pasion.....e si mundet ta haroj...vetem po pata zemer gure,ose po nderova zemren time me nje zemer tjeter...
mendimi ime.... kush dashuron sinqerisht....aq lehte s'mund te haroj...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Dashuria nuk ka zevendesim,nese ishte dashuri,edhe barrerat nese perdoren si zevendesuese te nje bari efikas,nuk kan efektin e duhur!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Krijoni Kontakt