Ndoshta ska pas faj indiani,i shkreti o ne cun me shkolle. Jane bo kto adoleshentet ktu qe deri ne oren 4 te mengjesit jasht duke pi cigare ene ca te tjera i gjen tek ndonje cep tu fol per gjirin persik. Apparte gli scherzi sot ke frik me dal. Mire e kan te moshuarit kur thojn qe esht prish dynjolliku sot. P.S kisha kohe qe nuk qeshja kaq shume
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
30 min me vonese? Sigurisht qe do ndodhin keto gjera. Ne Amerike, prsh, te vij policia 30 min me vonese eshte krime dhe shkojn ne gjyq.
Kur i mer ne tel vijn brenda 3 min dhe vijn aq shpejtesi dhe zhurme deri sa asnjeri nuk shpeton kollaj.
Per sistemin e ligjeve dhe te rendit, Italia eshte vend i mbaruar.
Sidoqoft, gjera te tilla ndodhin dhe racizem ka kudo, nuk do te thot qe vetem te bardhit jan racist sepse per ju qe jetoni ne Evrope, racizem ka vetem nga te bardhit sepse jan pjesa dominuse e popullsise dhe ata do jen te parit qe do akuzoen, kurse ne vende te tjera ne bote, racizem ka nga cdo lloj grupesh ose njerez kur popullsia eshte me e perzier.
Ne Rome mund te jen racist te bardhit kurse ne New York mund te jet e kunderta, mund te dali Indiani e ta bej ate gje.
Sic e thash Italia eshte me keq se edhe Shqiperia per rendin dhe drejtesin.
Il Club Più Titolato Al Mondo
Une e pashe se nga iku, po s'e tregoj!
Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Po ti pse po qesh? Mos nuk na ke kallxuar historin sic ndodhi prej verteti. Ai indjoni e guxhulisi apo e rrahu ate gocen?
Ne qofte se e ka rraf me termen ateher duhet te mbash qendrim, te rrish serjoze.
Morali i kesaj historie eshte se vajzat ne canten e tyre te dores duhet te shtojn nje asortiment tjeter, bombulen lakrimogjene!
Nje asortiment me shume a nje me pak atyre 160 asortimenteve qe bajne ne cante per dite, si psh buzekuq, piskatore, pasqyr, krem per kembet, krem per duart, krem per fytyren, rimel etj etj etj, nuk do ja rendoj peshen e cantes. Por duke pasur nje bombul me vete femrave nuk do ja beje me terrt syri qofte nga nje indjan i zi, qofte nga nje indjan i kuq apo indjan i bardhe. Me fal, me kete te fundit doja te thoja shqiptar!
sipas lajmeve te fundit fajin e ka pas vajza pasi ishte e lidhur me ate dhe me kusheririn e tij,kur e mori vesh ky i fundit reagoi ne kete menyre po te pakten mos ta kishte masakruar ne mes te romes.vajza eshte ne spital,dhe ka 7 te qepura ne fytyre.Ne oren 3 te mengjesit ka shkuar vete ky indiani qe e ka masakruar ne polici dhe ka thene se cfare e kishte shtyre te reagonte ne ate menyre.Familja vajzes pretendon qe ta fusin brenda por djali eshte jasht,deri sa te behet pocesi pasi ato e kane hedhur ne gjygj.Per ja 2-3 vjet behet causa pasi gjykatat fillojne punen me 15 shtator dhe ketyre gjerave si jep shume rendesi gjykatesi.
Indiani ka dhe nenshtetesine Italiane.(i rafte e mira i rafte)
.................................................. ....
Gjeja qe me ben pershtypje me shume kur shkoj ne shqiperi eshte kur iki ne plazh qe shikoj femrat te lyera sikur po ikin ne dasem,dhe kur dalin qofte per te blere buke tualeti ne max
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
Te kapin, por parafolsi po thoshte qe nuk te kapin aq shpejt sa te kapin ne Amerike. Psh, disa kohe me pare policia italjane kapi nje mafjoz pas 20 vjet perndjekje. Po te kishte qene ne Amerike do e kishin kap per 20 minuta.
Kur i duhet 20 vjet per te kap i mafjoz imagjino sa do i duhet me kap nji indjon t'zi.
Krijoni Kontakt