keto jane fjalet e njerezve,lajmet thone gjera te tjera e lavdrojne kte djale madje punon ne nje agjensi udhetimi,ky thote qe sdinte asgje dhe se kishte shkuar ne spital per ta pare kte vajze por prinderit skishin pranuar dhe ka qene ne pyetje ne polici per 4 ore te tera,Tani eshte jashte pasi skane prova ndersa per kusheriin thojne qe ka ik ne drejtim te paditur.
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
Ai nga India ishte Shqiptar lool
Çka nuk lexon në ditë të sodit... po ç'pati kushëriri? Ai exi nuk e rrahu e rrahu ky kali... si nuk doli ndonjë t'ia thyej brinjët ati idioti që fut hundët diku tjetër ...
Me sa e kuptova unë ishte kështu:
Femra Shqiptare
I dashuri nga India
Dhe kushëriri i këtij nga India rrahu Shqiptaren në mes të Romes mirë jam?
Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 15-07-2010 më 18:22
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
-------------
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Dhe shqiparet rrini e benin sehir. I thoshin atij indjanit bjeri se keshtu ju marin juve italjanet me sy te keq edhe neve me sy te mire. Se ne nuk rrahim goca, o vrasim o hic fare!
Me duket se permbledhja historis doli e plote. Po te dali dhe nje vullnetare tja lexoj me ngadal permbledhjen ateher do e kuptoj tamom!
Kusheriri po feston rrahjen me shoket .. Policia po e kerkon por kursheriri se rrun ..
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Krijoni Kontakt