Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 71
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Ne Indi per prostitucion? A ben vaki thua?
    Pse habitesh ti, indjant pare kane shume por te bardha kan pak!

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Ne Indi per prostitucion? A ben vaki thua?
    keto jane fjalet e njerezve,lajmet thone gjera te tjera e lavdrojne kte djale madje punon ne nje agjensi udhetimi,ky thote qe sdinte asgje dhe se kishte shkuar ne spital per ta pare kte vajze por prinderit skishin pranuar dhe ka qene ne pyetje ne polici per 4 ore te tera,Tani eshte jashte pasi skane prova ndersa per kusheriin thojne qe ka ik ne drejtim te paditur.
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin

p.s. në fund mos harro të na thuash se cilët ishin shqiptarë.
    Ai nga India ishte Shqiptar lool

Çka nuk lexon në ditë të sodit... po ç'pati kushëriri? Ai exi nuk e rrahu e rrahu ky kali... si nuk doli ndonjë t'ia thyej brinjët ati idioti që fut hundët diku tjetër ...

Me sa e kuptova unë ishte kështu:

Femra Shqiptare
    I dashuri nga India
    Dhe kushëriri i këtij nga India rrahu Shqiptaren në mes të Romes mirë jam?
    Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 15-07-2010 më 18:22
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    -------------
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Vajza ishte italiane dhe ra ne dashuri me nje indian. Familja e vajzes nuk e donte djalin (dhendrin). E vajza nga frika e la ate dhe i tha s'mund te takohemi me. Ai e perballoi burrerisht ndarjen. ( para saj). Kur shkoi ne shtepi pati momente deshperimi dhe u ngasherye para 100 familjareve te tij. Njeri nga kusherinjte e tij , Rashidi, ai me kokekrisuri i fisit , u cua me nerva dhe shkoi tek kjo italianja me ja nxjerr dufin. Tani eshte bere pishamn ai, por sa para ben.
    A e kuptove?
    PO ku ma gjete gjithe kte emer aman(rashidi)
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

Vajza ishte italiane dhe ra ne dashuri me nje indian. Familja e vajzes nuk e donte djalin (dhendrin). E vajza nga frika e la ate dhe i tha s'mund te takohemi me. Ai e perballoi burrerisht ndarjen. ( para saj). Kur shkoi ne shtepi pati momente deshperimi dhe u ngasherye para 100 familjareve te tij. Njeri nga kusherinjte e tij , Rashidi, ai me kokekrisuri i fisit , u cua me nerva dhe shkoi tek kjo italianja me ja nxjerr dufin. Tani eshte bere pishamn ai, por sa para ben.
    A e kuptove?
    Dhe shqiparet rrini e benin sehir. I thoshin atij indjanit bjeri se keshtu ju marin juve italjanet me sy te keq edhe neve me sy te mire. Se ne nuk rrahim goca, o vrasim o hic fare!

Me duket se permbledhja historis doli e plote. Po te dali dhe nje vullnetare tja lexoj me ngadal permbledhjen ateher do e kuptoj tamom!

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Kusheriri po feston rrahjen me shoket .. Policia po e kerkon por kursheriri se rrun ..

Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    i marrim parasysh te gjitha gjerat.jemi te gjithe njelloj njerez ne njerez ato.ka sa te duash njerez me ngjyre qe jane super sic jemi dhe ne,sdo te thote asgje te duash dike me ngjyre apo qe nuk eshte shqiptar
    E vertet eshte. Normalisht nuk lidhesh me dike me llogjike por me te ngjitur. Po ngjiti, ngjit, familja nuk duhet te behet barrier.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Kjo me kujtoi dicka kur isha 8 vjec edhe ne lagje kishim nje evgjit
    ai miku kishte rene ne dashuri me mua edhe gjithmone me vinte afer fukarai te luanim hapa dollapa bashke
    ehe une luaja me te pa ditur cdo te thote fjala dashuri
    sa e moren vesh kusherinjte tim qe ai ka rene ne dashuri e lane pa dhembe te shkretin
    sa gjyna me erdhi e xhdepen kot..

Eme Helenke ,se mos je ke luajtur gje bishtin djalit ti ,se ç'jeni ju çupat ehehehe ,jo per ndonje gje se me kane thene qe jevgjitket e Korçes jane te bukur e te bardhe
    Jo se ndryshon puna ,s'kan ç'ti bejne gomarit e i bien samarit .
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Ai nga India ishte Shqiptar lool
    Sipas lajmeve te fundit ai indjani ishte me origjine shqiptare, shqiptare nga ata qe mbeten ne Indi pas fushates te Alexandrit te madh ne vitin 300 para eres se re.

Ndryshuar për herë të fundit nga DontWorryBeHapp : 15-07-2010 më 18:41

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •