Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 71
    Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Kusheriri rrahu te dashuren e kusheririt , njerrezit rrinin e shikonin rrahjen , iku ne drejtim te padityur , erdhi policia pas 30 min ...

Arsyeja,ishte sepse kishte lene te dashurin pasi familja e saj nuk e pranonte per te vetmin fakt qe ishte nga India.

Dhe meqe ra llafi mendoj se nuk do ket qene indjan sepse indjanet nuk i lejon familja te martohen me te bardha. Une di nje rast tjeter qe nje goce italjane kishte rene ne dashuri me nje indjan, dhe ishte gati te perbabllonte stuhin me familjen e saj, por si perfundim e la indjani se familja i kishte gjetur nje indjane.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Kusheriri takon shoket ne lagje , po pi birra dhe p0 mburret : rrafa nje femer jam gangster .. Shoket e pergezojne i thojn je burre ..

Shiko sa cuna te mire qe jemi ne shqiptaret, jo vetem qe nuk lidhemi vet me ndonje femer me ngjyre por duam te ruajm edhe bashkepatriotet tona se mos e bejne dicka te tille!

LOL

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Nuk e mora vesh se kush u rrah dhe nga kush u rraf, si dhe arsyen. Postimi i parë është shumë i paqartë.
    pse donte nje indian dhe familja se donte pasi kushedi se cmendonte pasi disa thojne qe ai e donte per ta cuar ne indi per prostitucion,disa flasin mire per ate djale,vetem Zoti e din te verteten.kusheriri i tij nderhyn duke katandisur deri ne ate pike nje femer ne mes te rruges.
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Kusheriri rrahu te dashuren e kusheririt , njerrezit rrinin e shikonin rrahjen , iku ne drejtim te padityur , erdhi policia pas 30 min ...
    po indian kush ishte tani lol? Se u bë si kuiz. Apo paska qenë indiane?
    Life's too short to remove USB safely.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    pse donte nje indian dhe familja se donte pasi kushedi se cmendonte pasi disa thojne qe ai e donte per ta cuar ne indi per prostitucion,disa flasin mire per ate djale,vetem Zoti e din te verteten.kusheriri i tij nderhyn duke katandisur deri ne ate pike nje femer ne mes te rruges.
    Ne Indi per prostitucion? A ben vaki thua?
    Where does a thought go when it's forgotten?

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar më parë nga DontWorryBeHapp Lexo Postimin
    Shiko sa cuna te mire qe jemi ne shqiptaret, jo vetem qe nuk lidhemi vet me ndonje femer me ngjyre por duam te ruajm edhe bashkepatriotet tona se mos e bejne dicka te tille!

LOL
    i marrim parasysh te gjitha gjerat.jemi te gjithe njelloj njerez ne njerez ato.ka sa te duash njerez me ngjyre qe jane super sic jemi dhe ne,sdo te thote asgje te duash dike me ngjyre apo qe nuk eshte shqiptar
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    ok, prap se kam të qartë, jo se duan të tallem por me të vërtetë e kam.

Tani, kush ishte agresori? Kush ishte viktima? Ç'lidhje kishte agresori me viktimën? Dhe arsyen pse agresori rrahu viktimën? E në fund u rrah indiani apo e dashura e indianit?

p.s. në fund mos harro të na thuash se cilët ishin shqiptarë.
    Life's too short to remove USB safely.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    po indian kush ishte tani lol? Se u bë si kuiz. Apo paska qenë indiane?
    Vajza ishte italiane dhe ra ne dashuri me nje indian. Familja e vajzes nuk e donte djalin (dhendrin). E vajza nga frika e la ate dhe i tha s'mund te takohemi me. Ai e perballoi burrerisht ndarjen. ( para saj). Kur shkoi ne shtepi pati momente deshperimi dhe u ngasherye para 100 familjareve te tij. Njeri nga kusherinjte e tij , Rashidi, ai me kokekrisuri i fisit , u cua me nerva dhe shkoi tek kjo italianja me ja nxjerr dufin. Tani eshte bere pishamn ai, por sa para ben.
    A e kuptove?
    Where does a thought go when it's forgotten?

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •