Close
Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 71
    e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302

Në ç'vend po jetojmë?

Sot ne mes te Romes u masakrua nga kusheriri i ex te dashurit nje vajze 16 vjecare.Arsyeja,ishte sepse kishte lene te dashurin pasi familja e saj nuk e pranonte per te vetmin fakt qe ishte nga India.Njerezit kalonin dhe asnje nuk e mori mundimin qe ta ndihmonte duke pare sesi po e rrihte.Policia vjen mbas 30 min dhe cfare thote si gjithmone ka ikur ne drejtim te paditur.Jetojme ne 2010 akoma me kete injorance do ecim perpara??? Si kemi lene gje pa i bere kesaj toke,e kemi shfrytezuar dhe po e shfrytezojme ne max.Akoma me racizem? Me shume turp,pastaj gjykojne shqipetaret
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Evolucioni avash-avash do e beje punen e vete dhe debila si keta do vdesin neper aksidente rrugore dhe zenka baresh para se te pllenojne ndonje gjynafqare.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    Sot ne mes te Romes u masakrua nga kusheriri i ex te dashurit nje vajze 16 vjecare.Arsyeja,ishte sepse kishte lene te dashurin pasi familja e saj nuk e pranonte per te vetmin fakt qe ishte nga India.Njerezit kalonin dhe asnje nuk e mori mundimin qe ta ndihmonte duke pare sesi po e rrihte.Policia vjen mbas 30 min dhe cfare thote si gjithmone ka ikur ne drejtim te paditur.Jetojme ne 2010 akoma me kete injorance do ecim perpara??? Si kemi lene gje pa i bere kesaj toke,e kemi shfrytezuar dhe po e shfrytezojme ne max.Akoma me racizem? Me shume turp,pastaj gjykojne shqipetaret
    E masakroi apo e rrahu?... se ka dallim te madh!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    xhuli,

po familja jote do e pranonte nji jevg, apo bangladeshas per burrin tend?

flm
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Me shume turp,pastaj gjykojne shqipetaret
    Kush i gjykon shqiptaret!? (nacionaliteti nuk te ben racist).

Kjo me kujtoi dicka kur isha 8 vjec edhe ne lagje kishim nje evgjit
    ai miku kishte rene ne dashuri me mua edhe gjithmone me vinte afer fukarai te luanim hapa dollapa bashke
    ehe une luaja me te pa ditur cdo te thote fjala dashuri
    sa e moren vesh kusherinjte tim qe ai ka rene ne dashuri e lane pa dhembe te shkretin
    sa gjyna me erdhi e xhdepen kot..
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Kush i gjykon shqiptaret!? (nacionaliteti nuk te ben racist).
    Po para nje jave u kapen 14 shqiptar me koka.dhe filluan italianet,harrojne veten e tyre qe prifti perdhunon nje adoleshente dhe si perfundim thote mos e beni publike,priftin eshte me e var
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Postime
    302
    Citim Postuar më parë nga KAT Lexo Postimin
    xhuli,

po familja jote do e pranonte nji jevg, apo bangladeshas per burrin tend?

flm
    Jam rritur ne nje familje ku nuk ekziston racizmi.Mjafton une te jem e lumtur

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Postime
    302
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    E masakroi apo e rrahu?... se ka dallim te madh!
    ne fillim me te rrahur po pastaj.......te them te fundit fare i grisi dhe rrobat dhe njerezit duke pa spektakel

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Jam rritur ne nje familje ku nuk ekziston racizmi.Mjafton une te jem e lumtur
    ndonji shembull psh,

se heli e tregoj shembullin e saj..

tezja apo halla, kane pasur ndonji bojaxhi te dashur?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 0 prej 8 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •