Close
Faqja 17 prej 18 FillimFillim ... 715161718 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 180
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    Mos kerko tani nga prindrit tan te punojn si avokat apo doktora ktu dhe mos mu hiq mua si njeri i klasit lart po ul koken puno dhe bej 2 lek.
    Une e realizova ne nje fare menyre endrren time per te punuar ne profesionin tim...dhe per te arritur ne kete pike kam punuar edhe pune te tjera me leke shume...por asnjehere nuk mund ti pranoja ato pune vetem se merrja leke,dhe kur kthehesha ne darke ne shtepi me mallkoja veten dhe parate....

po keshtu eshte jeta,disave, pervec parave u intereson edhe krenaria e disa te tjereve u intereson vetem paraja,packa se punojne si skllever te poshteruar e me ca pronare qe u rrine gjithe diten te koka e u thone;
    GO ON..GO ON.... ......
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Nuk ka shtet me te bukur se Florida

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar më parë nga Akili-A
    Une e realizova ne nje fare menyre endrren time per te punuar ne profesionin tim...dhe per te arritur ne kete pike kam punuar edhe pune te tjera me leke shume...por asnjehere nuk mund ti pranoja ato pune vetem se merrja leke,dhe kur kthehesha ne darke ne shtepi me mallkoja veten dhe parate....

po keshtu eshte jeta,disave, pervec parave u intereson edhe krenaria e disa te tjereve u intereson vetem paraja,packa se punojne si skllever te poshteruar e me ca pronare qe u rrine gjithe diten te koka e u thone;
    GO ON..GO ON.... ......

nuk e di ca pune ke ber me para
    por po te them nje gje un kur vete nga puna ne shtepi jam i kenaqur me punen qe bej ktu ska te bej krenaria me paran se krenaria kur nuk futet tek paraja bro
    se aty ja fute kot
    edhe pak me lart the qe ti nuk punon ne pun tjeter qe te kan afruar me lek shum
    ti vlla mbase ske nevoj mbase gjyshi jot ka qen i pasur cte them se shum shqipo qe flasin kshu asgje skan
    mos ma mer per keq po prap fierakja ne cdo muabet ne kete tem te ka folur drejt ti je ai i cili nuk kupton ose ben sikur nuk kupton se sdua te them gje tjeter
    edhe kush eshte ai qe punon si skllav se le nom jetojm ne 2007 edhe shumica ne europ edhe amerik ca po flet bro po ngatron vitin 2007 edhe po te duket sikur jemi akoma ne kohen kur romaket mbanin skllever ke par shum filma me sa duket
    ne cdo pun qe te vesh ti bosi do te ri tek koka edhe doktor te jesh edhe avokat mos thoj budalliqe
    vetem nese punon per vete
    psh un punoj per vete skam bos mbi kok
    por po ta kuptosh mbi koken time jan klientela me pak fjal shdo njeri ka njerin mbi kok keshtu eshte ndertuar kjo bot pra mos ja fut kot
    edhe bi njehere dakort aman vetem kundra vete

nese se harova ca pune ben ti derman ????
    nejse ciao
    Partizoni

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga mario_kingu
    plako flet shum gabim ne shum gjera mendoj se fierakja ka me se te drejt ne kete tem
    pak me lart per punet pjatalares,kopshtar,kamarier,shofer,mbajtes-pleqsh etj..(punet qe bejne shqipot ne amerike
    pjatalares ske shum shqipo vetem te rinj sa kan ardh mbase
    kopshtar kamarier shofer ke shum sthem jo
    nese e di ti sa mer nje shofer ne muaj ????? po ta them un 7000$ ne muaj te thata
    nje kamarier i mir se kam shum shok qe punojn ne down town te pakten 5000$ ne muaj edhe mos me shum
    keta ja dalin mban jetes tyre
    kurse ti del ktu edhe na thua artist,avokat,doktor,jurist,bankier,akademik
    e patra sa vite do te mari ty figur te mbarosh kete shkoll kur shumica e shqipove marin borxh nga shteti etc
    edhe kush ta siguron ty qe mbas shkolles do behesh aktor jurist bankier ?????
    mos fol ne pergjethsi se je gabim
    un per vete kam mbaruar informatik edhe ekonomikun njekosisht
    por as kam ndermend te punoj per degen qe mbarova pasi puna qe bej qe punoj per vete
    nxhjer te pakten aq sa dua ne muaj me e ulta eshte 18000$ nese mer vesh nga biznesi i heating ac ja di vleren nese jo sdi cte them
    tjetra njo shum veta te tjer qe punojn per vete si bojaxhi pllakaxhi eletrike idraulike edhe shum te tjer menyra qe i njo eshte puna qe bej se vete ne shum shtepira qe regulloj ec edhe bej install new servic si edhe keta bejn te njejten gje shumica punojn per vete
    tani ku e shikon ti kete gje te keqe ne kete mes te shqiptarve qe punoj ne usa me duket i ngatron me mexikanet
    Kush i merr keto 18 mije ne muaj mer ? Ti ? Po ti as shqip sdi te shkruash , imagjino si flet anglisht.

Sa genjejne njerezit me yahoo .........
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    une per vete jam dashuruar me MICHIGANIN

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-10-2006
    Postime
    56
    Une i njoh 2 motra shqiptare te lindura ketu qe kishin mbaruar shkollen per mjekesi ,dhe punonin ne restorantin e babait te tyre sepse paguheshin me mi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-10-2006
    Postime
    56
    Citim Postuar më parë nga SKORPIONSKING
    une per vete jam dashuruar me MICHIGANIN
    Edhe mua me pelqen Michigani megjithese nuk jetoj atje .Shtepite jane te reja ,dhe me 250 000 e merr nje shtepi te mire ,dhe shkollat publike jane ne pergjithesi te mira.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar më parë nga PINK
    Kush i merr keto 18 mije ne muaj mer ? Ti ? Po ti as shqip sdi te shkruash , imagjino si flet anglisht.

Sa genjejne njerezit me yahoo .........

e para se sa shqip shkruaj un puna ime se sa mir e shkruaj english as ti se ke iden edhe sme intereson se ca mendon ti
    tjetra per temen e pageses e kam biznesin tim edhe nuk paguhem nga bos si ty ose dikush tjeter edhe sa jan te pastra ne muaj ajo prap eshte puna ime
    prandaj mos fol kshu

edhe sme intereso shum se cfar mendon ti se si shkruaj un apo jo se ktu skam ardh te dukem se si e flas shqipen prandaj avash
    Ndryshuar për herë të fundit nga mario_kingu : 03-01-2007 më 15:05
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Postime
    112
    Varet cfare kerkon nga jeta ne amerike?
    Pa cdo shtet ka te mirat e te keqijat e tij.
    Me mendje e shpirt ne Vlore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-03-2007
    Postime
    128
    Citim Postuar më parë nga alvi
    IDAHO!
    Ka apo s'ka nja 150 jevgj laj-thaj.
    Hajdeni knej te gjithe ta popullojm Idahon, se per 10 vjet e bojm te foli shqip, te kena kafene shqiptare, dyqone shqiptare, ene 2 senatora e 2 kongresmena, 1 guvernator shqiptar.
    Ecni knej se dhe shpijat jon lire
    Hej,
    po kush votoj per kto 5 shqiptaret aty?

Faqja 17 prej 18 FillimFillim ... 715161718 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rreth Përhapjes Së Islamit Ndër Shqiptarët
    Nga cobra në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  2. Shqiptarët s`kanë pse të druajnë nga etno-identiteti i tyre
    Nga naqeta në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 12:47
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Zëri i Amerikës shënon sot 65 vjetorin
    Nga DYDRINAS në forumin Problemet ndërkombëtare
    Postimi i Fundit: 24-02-2007, 18:01
  5. Shqiptaret, sa kokeforte
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 04-02-2006, 18:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •