Close
Faqja 8 prej 18 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 180
    Shejtane Maska e Greta E
    Anëtarësuar
    28-05-2004
    Vendndodhja
    Japoni
    Postime
    52
    Mua me pelqen Colorado(Colorado Springs), Wisconsin(Madison),Minnesota(Twin Cities)
    My will shall shape the future. Whether I fail or succeed shall be no man's doing but my own. I am the force; I can clear any obstacle before me or I can be lost in the maze. My choice; my responsibility; win or lose, only I hold the key to my destiny.

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anëtarësuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    sa per temen them Florida atje eshte endrra ime te shkoj ose San diego....

Lum si ata qe jetojne atje...

ElBaSaNsE Maska e CrYsTaL-TeaRs
    Anëtarësuar
    23-12-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    2
    Un per vete them qe shteti me i mire ne Amerik per Shqiptaret do te jet New York-u. Ne New York ste duhet makina, pune gjen sa te duash, vendet per te jetuar edhe qerat gjen qe nga te i varferi deri te ai qe ka para. Te jesh Shqiptar i sa po i ardhur nga Shqiperia pa ditur gjuhen ose asgje tjeter, besoj se ne New York do ta perballosh me lehte jeten se ne ndo nje shtet tjeter te Amerikes. Mund te gjesh ndihme kudo qe vete. Pershembull, disa zona te New York-ut jan mbushur me Shqiptar si Bronxi (White Plains Rd & Pelham Pkwy). Atje mund te gjesh nga restorantet (per te filluar pune si fillimstar) deri te avokatet, doktorra qe flasin shqip, dyqane te ndryshme me ushqime nga Shqiperia, organizata te ndryshme shqiptare, etj. Si per nje qe sa po vjen nga Shqiperia ne Amerik, New York-u do jet nje vend qe mund te gjesh shume menyra te ndihmosh veten sa me lehte per te gjetur pune, transportime, shkolla me shume nxenes shqiptar, dhe rrezik do te dali ndo nje i njohur ose ndo nje komshi qe ke patur ne Shqiperi lol. Un per vete nuk jetoj ne NY por jetoj shume afer NY-ut dhe njoh disa njerez qe jetojn atje dhe e kan shume te lehte te vijn verdall e te meren vesh kur e kan per here te pare ne Amerik edhe me vone atje i behet mire e mund te levizin ne vende me te mira e te gjejn pune me te mira sa te mesojn gjuhen e ta ken kapur ca veten ne dore.
    Ndryshuar për herë të fundit nga CrYsTaL-TeaRs : 27-12-2004 më 15:38
    I'll stop loving you when Diamonds never sparkle And flowers cease to grow When thunder doesn't echo And rivers do not flow When hearts no longer wonder And hands are never held When smiles are only memories And hope is never felt When trees no long blossom And the stars refuse to shine When autumn has no falling leaves And winter no longer dies When time has no more tomorrows And rainbows have no hue When God alone commands me Then I'll stop loving you

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    hey un them qe chicago ka me shum prespektiv se ajo dihet nga tere america apo michi eshte se kam qene shume here kurse florida mire eshte po te vi ndonje tornedo dhe behesh superman hahhhhhhh hey ka ndonje vaj ketu nga chicago illinois ose ohio edhe mich i hihiih

The F Word- Feminism Maska e HootieX
    Anëtarësuar
    20-11-2002
    Vendndodhja
    Fundi I Botes...
    Postime
    61
    hey...ju qe po flisnit per michiganin, ju lutem mos thoni qe eshte fshat, pa ardhur njehere ne ohio. Une kam jetuar dhe vazhdoj te jeton ne michigan per 7 vjet tani, po shkoj ne shkolle ne ohio, dhe nga gushti deri ne maj, rri ne konvikt ne ohio. Ky eshte tamam fshat, i mbushur me cornfields. Ktu eshte kolegji me gjith aktivitet qe ofron per studentat dhe nje gas station. Ne te gjithe qytetin. Nuk ka "mall" ktu, duhet te shkosh ne cleveland ose colombus 2 ore larg, ose ne shitcinnatti..sic thone. dhe te gjithe jane rednecks... braindead redneck hicks...te pakten ata qe jetojne ktu. Kur shkoj ne mich, ne shpi, me duket sikur kthehem ne civilizim.
    i'm going to love you more than anyone...g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Une per veten time pelqej Chicagon dhe New Yorl .....patjeter....s'ka si ato qytete (pervec durresit tim!!!)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    South Carolina eshte vend i mire.
    I vetmi difekt eshte qe nga qe eshte si tip fshati, Shumica e Shqiptarve qe kan ardhur ktu jan nga fshatrat dhe kan sjell me vete te gjitha zakonet dhe veset e keqia. Nje gje te vockel ben nje shqiptar (psh. blen makine) dhe brenda 24 oresh e kan mesuar te gjith!!!

Ne pergjithesi po te rish larg shqiptarve dhe te shikosh punen tende, ka shume mundesira per pune dhe shkolle.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225

Wink

Citim Postuar më parë nga Fiona
    Une per veten time pelqej Chicagon dhe New Yorl .....patjeter....s'ka si ato qytete (pervec durresit tim!!!)

hahah tije fare roft durresi edhe fieri
    ne tem tani
    dihet qe chicago per pun eshte nr one coz eshte qytet industrial
    new york eshte vertet mir per pun sic tha fierakja me lart por prap si chicago ska
    ups roft fieri
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-08-2006
    Postime
    7
    Une them jetohet me mire ne Shijak

i/e regjistruar Maska e SnoW~DroP
    Anëtarësuar
    05-05-2004
    Postime
    432
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON
    Per mendimin tim eshte Florida....Po nuk iu pelqeu e keni kollaj i hypni gomoneve e shkoni refugjate ne CUBA, se jeni msu ju.....

Kush jane keta JU? ah po ne Shqiptaret
    Ok moj Alla frenge.E keqja dhe halli te ben ti hipesh gomones dhe legenit( kur nuk ke gomone:P)

Boston ka lehtesira,pasi ka shume autobus,apo trena (si pikat e shiut)dhe mund te ikesh kudo per te punuar( sidomos ne fillimet kur nuk ke mundesi per te pasur makine.) Jo te gjithe shtetet ta ofrojne kete mundesi.
    Shkollat jane super
    Pune ka plot por eshte pak shtrenjte.Ne nje zone mesatare,ne nje shtepi mese normale ( ose me pak se normalja) 2 Bedr. jane te pakten 1300$ ne muaj,dhe nuk perfshihet asgje.Ne nje zone me te mire 1600 and Up.
    Gjithashtu ka dhe dimer te ftohte e me debore
    i love Boston

Faqja 8 prej 18 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rreth Përhapjes Së Islamit Ndër Shqiptarët
    Nga cobra në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  2. Shqiptarët s`kanë pse të druajnë nga etno-identiteti i tyre
    Nga naqeta në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 12:47
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Zëri i Amerikës shënon sot 65 vjetorin
    Nga DYDRINAS në forumin Problemet ndërkombëtare
    Postimi i Fundit: 24-02-2007, 18:01
  5. Shqiptaret, sa kokeforte
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 04-02-2006, 18:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •