Po mire o R2T florida na paska vetem Miami'n? Missy ashtu si pershkruajte ti i pershtat ku jetoje une (varet ne cilen pjese te florides do te jetosh).
ps: A flordia residant here... with no complaints!
Po mire o R2T florida na paska vetem Miami'n? Missy ashtu si pershkruajte ti i pershtat ku jetoje une (varet ne cilen pjese te florides do te jetosh).
ps: A flordia residant here... with no complaints!
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Rexhina!
Ku tjeter ke jetuar ti zemer qe je kaq e bindur tek Florida?
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Philadelphia
Drejte, drejte. Nuk mund te pershkruash Floriden, duke pershkruar Miami-n. Aty ku kam qene une psh, s'kishte kembe mehicani. But even if that were the case, NY e MA gjithashtu jane bastarduar nga te huajit, keshtu qe krahasimet jane pa vend.
Pra i mungojne "ammenities" me te cilat je mesuar ne nje qytet te madh.
Flitet per shqiptaret ne Amerike. Ku u mesuan shqiptaret me qytete te medhaja?
R2T, pse e ke kaq problem qe dikush ka mendim te kundert me ty. Ja qe ka njerez qe jane te kenaqur, nderkohe qe ka dhe njerez qe nuk jane kenaqur. Secili jep mendimin e vet mbi pervojen dhe jeten e vet.
Pershendetje
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Ti je perqendruar vec tek spanjollet, une s'fola vec per ta. Dhe pavarsisht ku ke qene ti ne Florida, mundesite jane disa here me te pakta se ne MA apo NY, kjo ironizon faktin per te cilin ke ardhur ne Amerike, ato mundesi. Dhe ka ndryshim kuqe se te huajt qe vijne ne MA apo NY inkuadrohen ne jeten e Amerikies, ketu Amerika inkuadrohet ne jeten e spanjolleve ky eshte ndryshimi.Postuar më parë nga Kuqalashja
Kuqe ti a nuk po jeton ne qytet te madh?
Ti qenke cudia vete, ku e pe ti moj e nderuar qe paskam problem me dike qe ka mendim te kundert me mua. Cila fraze e imja ne gjithe ate postim te beri ty te mendosh se paskam problem me dike qe me kundeshton.? Pikerisht secili (perfshi mua) jep mendimin e vet.Postuar më parë nga Manulaki
Besoj se ke keqkuptuar pyetjen, jetuar jo vizituar. Nese do kishe jetuar ne Philly as mund ta vendosje ne te njejten teme Phillyn dhe cilindo qytet te Florides. Eshte kokfortesi te mos pranosh faktin.Postuar më parë nga Rexhina
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Nje fjali.Postuar më parë nga R2T
![]()
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
hahah meduket se do qe te keqkuptoj pyetjen meduketBesoj se ke keqkuptuar pyetjen, jetuar jo vizituar
Kam JETUAR 4 vjet ne philly i dashur...dhe po ta krasoj phillyn me floriden, ...florida is way better
gjithe te mirat
ps: me mbarron orari ne pune, dhe skam kohe per te te shpjeguar cme pelqen ne florida dhe cfare sme ka pelqyer ne philly
Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 14-12-2004 më 18:58
Florida esht mir vertet po kur ta shkul shtepin furtuna ca do besh, premiums per insurance jan shum te larta ne florida dhe nuk ta paguajn fare ne shum raste. Per mua zona e boston esht me e mir esht e qet ka pun ka dhe shum emigrant keshtu qe nuk do te shofin si te huaj. KA te gjitha gjerat qe emigranteve i duhet ne fillim.
Xhina,
po shpjegoja djalkes me fakte, sepse te thuash nje fjale eshte ky shtet me i mire se ky tjetri, duhet te kesh nje argument te forte, ekonomik, social, politik, kulturor, natyrisht.)
Personalisht, per mua ka te beje shume klima si e kam permendur, dua te shijoj kater stinet sic i ka bere Zoti; afersisht te jete klima e Shqiperise, ka te beje dhe the "lifestyle" qe ke. Ne cdo shtet qe te shkosh, do e gjesh nje rruge ti japesh nuance jetes, mjaft qe te kesh leke dhe te organizosh kohen. Nqs je i mire tek keto te dyja, je ne rregull, se qejfi me leke eshte kudo ne USA. Ne Shqiperi qe ishte disi pa leke, edhe tani eshte bere me leke.
Me pelqeu nje fjali e Brarit qe ka permendur per board walk ne Durres, mbasditeve kur perendonte dielli: "edhe perendimi i diellit eshte me leke tani", i ze rrezet maja e hotel "FLORIDA" me duket.)
Nejse, atje ku tu kete cuar fati, shume mire eshte, mos kujtoni se eshte njeri me mire se tjetri.
Ndryshuar për herë të fundit nga Afer-dita : 14-12-2004 më 20:26
Krijoni Kontakt