Close
Faqja 6 prej 18 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 180
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Po mire o R2T florida na paska vetem Miami'n? Missy ashtu si pershkruajte ti i pershtat ku jetoje une (varet ne cilen pjese te florides do te jetosh).

ps: A flordia residant here... with no complaints!
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Rexhina!

Ku tjeter ke jetuar ti zemer qe je kaq e bindur tek Florida?
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Philadelphia

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Drejte, drejte. Nuk mund te pershkruash Floriden, duke pershkruar Miami-n. Aty ku kam qene une psh, s'kishte kembe mehicani. But even if that were the case, NY e MA gjithashtu jane bastarduar nga te huajit, keshtu qe krahasimet jane pa vend.

Pra i mungojne "ammenities" me te cilat je mesuar ne nje qytet te madh.

Flitet per shqiptaret ne Amerike. Ku u mesuan shqiptaret me qytete te medhaja?

R2T, pse e ke kaq problem qe dikush ka mendim te kundert me ty. Ja qe ka njerez qe jane te kenaqur, nderkohe qe ka dhe njerez qe nuk jane kenaqur. Secili jep mendimin e vet mbi pervojen dhe jeten e vet.
    Pershendetje
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar më parë nga Kuqalashja
    Drejte, drejte. Nuk mund te pershkruash Floriden, duke pershkruar Miami-n. Aty ku kam qene une psh, s'kishte kembe mehicani. But even if that were the case, NY e MA gjithashtu jane bastarduar nga te huajit, keshtu qe krahasimet jane pa vend.

Pra i mungojne "ammenities" me te cilat je mesuar ne nje qytet te madh.

Flitet per shqiptaret ne Amerike. Ku u mesuan shqiptaret me qytete te medhaja?
    Ti je perqendruar vec tek spanjollet, une s'fola vec per ta. Dhe pavarsisht ku ke qene ti ne Florida, mundesite jane disa here me te pakta se ne MA apo NY, kjo ironizon faktin per te cilin ke ardhur ne Amerike, ato mundesi. Dhe ka ndryshim kuqe se te huajt qe vijne ne MA apo NY inkuadrohen ne jeten e Amerikies, ketu Amerika inkuadrohet ne jeten e spanjolleve ky eshte ndryshimi.
    Kuqe ti a nuk po jeton ne qytet te madh?

Citim Postuar më parë nga Manulaki
    R2T, pse e ke kaq problem qe dikush ka mendim te kundert me ty. Ja qe ka njerez qe jane te kenaqur, nderkohe qe ka dhe njerez qe nuk jane kenaqur. Secili jep mendimin e vet mbi pervojen dhe jeten e vet.
    Pershendetje
    Ti qenke cudia vete, ku e pe ti moj e nderuar qe paskam problem me dike qe ka mendim te kundert me mua. Cila fraze e imja ne gjithe ate postim te beri ty te mendosh se paskam problem me dike qe me kundeshton.? Pikerisht secili (perfshi mua) jep mendimin e vet.

Citim Postuar më parë nga Rexhina
    Philadelphia
    Besoj se ke keqkuptuar pyetjen, jetuar jo vizituar. Nese do kishe jetuar ne Philly as mund ta vendosje ne te njejten teme Phillyn dhe cilindo qytet te Florides. Eshte kokfortesi te mos pranosh faktin.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Citim Postuar më parë nga R2T
    Eshte kokfortesi te mos pranosh faktin.
    Nje fjali.
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Besoj se ke keqkuptuar pyetjen, jetuar jo vizituar
    hahah meduket se do qe te keqkuptoj pyetjen meduket

Kam JETUAR 4 vjet ne philly i dashur...dhe po ta krasoj phillyn me floriden, ...florida is way better

gjithe te mirat

ps: me mbarron orari ne pune, dhe skam kohe per te te shpjeguar cme pelqen ne florida dhe cfare sme ka pelqyer ne philly
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 14-12-2004 më 18:58

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    Florida esht mir vertet po kur ta shkul shtepin furtuna ca do besh, premiums per insurance jan shum te larta ne florida dhe nuk ta paguajn fare ne shum raste. Per mua zona e boston esht me e mir esht e qet ka pun ka dhe shum emigrant keshtu qe nuk do te shofin si te huaj. KA te gjitha gjerat qe emigranteve i duhet ne fillim.

Xhina,

po shpjegoja djalkes me fakte, sepse te thuash nje fjale eshte ky shtet me i mire se ky tjetri, duhet te kesh nje argument te forte, ekonomik, social, politik, kulturor, natyrisht. )

Personalisht, per mua ka te beje shume klima si e kam permendur, dua te shijoj kater stinet sic i ka bere Zoti; afersisht te jete klima e Shqiperise, ka te beje dhe the "lifestyle" qe ke. Ne cdo shtet qe te shkosh, do e gjesh nje rruge ti japesh nuance jetes, mjaft qe te kesh leke dhe te organizosh kohen. Nqs je i mire tek keto te dyja, je ne rregull, se qejfi me leke eshte kudo ne USA. Ne Shqiperi qe ishte disi pa leke, edhe tani eshte bere me leke.
    Me pelqeu nje fjali e Brarit qe ka permendur per board walk ne Durres, mbasditeve kur perendonte dielli: "edhe perendimi i diellit eshte me leke tani", i ze rrezet maja e hotel "FLORIDA" me duket. )

Nejse, atje ku tu kete cuar fati, shume mire eshte, mos kujtoni se eshte njeri me mire se tjetri.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Afer-dita : 14-12-2004 më 20:26

Faqja 6 prej 18 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rreth Përhapjes Së Islamit Ndër Shqiptarët
    Nga cobra në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  2. Shqiptarët s`kanë pse të druajnë nga etno-identiteti i tyre
    Nga naqeta në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 12:47
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Zëri i Amerikës shënon sot 65 vjetorin
    Nga DYDRINAS në forumin Problemet ndërkombëtare
    Postimi i Fundit: 24-02-2007, 18:01
  5. Shqiptaret, sa kokeforte
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 04-02-2006, 18:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •