Close
Faqja 3 prej 18 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 180
    Hakmarrese
    Anëtarësuar
    07-05-2002
    Vendndodhja
    Ne vednin me te pershtatshem
    Postime
    75
    Une do tju rekomandoja Virginian dhe sidomos DC metro area. Ka shume mundeis punesim, ka shkolla qe jane me te mirat ne USA. Si GWU, George Mason uni, America Uni, e shume te tjeter. Jeta eshte disi e shtrenjte po mundesi e punesimit eshte shume me e mire. Va ka perqindjen e takses konsiderisht te ulet, mos gaboj tek 4.75%.

~*PlaYfuLl*~*Pr|nCeS*~ Maska e Vo|i
    Anëtarësuar
    14-06-2003
    Vendndodhja
    Analulu:)
    Postime
    108
    Aman more me duket se gjetet tani edhe per shqiperine nuk do griceshit kaq shume sa per vendet e amerikes. Per Amerika eshte njesoj kudo qe te shkosh ne qofte se je i zoti te punosh te mesosh dhe te dish si ta besh jeten ku do qe te shkosh do fitosh.
    Te Dua Ty
    ndoshta eshte e kot
    Por si loti ne sy
    nuk te largoj dot
    Por do jete shume vone
    s'ke per te me takuar mua
    Edhe pse ende do te Dua.
    :^xhan

~@~ROZ@F@~@~ Maska e DhArMa
    Anëtarësuar
    01-06-2003
    Vendndodhja
    22031
    Postime
    98
    Florida eshte e lezetshme te shkosh per pushime, 2 jave edhe aq! Perndryshe, eshte plot e perplot me pleq e plaka

Ndersa i perket emigranteve te rinj qe vijne nga shqiperia, nuk dine anglisht apo nuk jane me te gjitha dokumentet ne rregull, vendet me te pershtatshme jane NYC, Boston, Cikago, Detroid. Ketu ka shume shqiptare, edhe disi rregullohesh.
    Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    hey people
    nuk i lexova te gjitha postet se pertova me thene te drejten .. po pashe disa ketu thone se Florida eshte vendi me i mire ne usa ... heheh i dont think so ... ne florida jetojne vetem ato qe kane dale ne pension .. me nje fjale pleqte .. qe se durojne dot dimrin dhe shkojne andej per tu ngrohur ne diell lol ... dhe spanjoll ke atje me shumice ... jeta eshte shume slow atje ..sja vlen me nje fjale tani per tani .. mbase kur te plakemi .. maybe ..

tani ti kthehemi ku eshte jeta me e mire ... amerika kudo njelloj eshte .. por une do vecoja .. NYC dhe NJ ... vete jetoj ne NJ .. dhe eshte nje nga shtetet ku jeta eshte me e shtrenjte .. dhe dihet aty ku ka shtrenjtesi ka dhe jetese ...

Pink
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Michigonsat ngelen tu na reklamu Michiganin, sa mocale ( liqene) ka, sa shqiptare ka , sa e larte eshte minimum wage per pjatalares etj.......
    Malli i mire shitet vete, pa reklame...
    Nje emer eshte nje vetvete reklame dhe terheqes per cdo amerikan, shqiptar apo Alien nga Universi..............

N E W Y O R K !!!!!!!!!!!
    "Who is John Galt?"

~@~ROZ@F@~@~ Maska e DhArMa
    Anëtarësuar
    01-06-2003
    Vendndodhja
    22031
    Postime
    98
    Postuar më parë nga Toro
    Michigonsat ngelen tu na reklamu Michiganin, sa mocale ( liqene) ka, sa shqiptare ka , sa e larte eshte minimum wage per pjatalares etj.......
    Malli i mire shitet vete, pa reklame...
    Nje emer eshte nje vetvete reklame dhe terheqes per cdo amerikan, shqiptar apo Alien nga Universi..............

N E W Y O R K !!!!!!!!!!!
    Eshte MANHATTAN qe eshte pjesa e Famshme e NY qe nuk ka nevoje per reklame (nje studio eshte $2000 ne muaj), por lagjet e tilla si Bronx, Queens, Brooklyn jane tmerr e njaty jetojne shqiptaret (ju qe shkoni e bani foto ne manhattan edhe thoni qe shifni ku jetojme )... mush me zezak, varferi ne kulm edhe pisllek i papare LOL Aty mire eshte per dike qe nuk ka letra e gjen nji vend me jetu e nji pozicion pjatalares LOL

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    NYC all the way baby

dhe sa per queensin une jam ne queens dhe gje me te paster nuk ka, varet se ku je, plus qe per 10 min jam ne Lex& 59 zemra e Manhattanit. Vetem ketu behet qejf si per jete nate jete dite si ta duash. Ju flet nje nje qe e ka pare si behet qejf ne ny, kjo vere nje here ka qene funtasticcc

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    118
    ORNELA per ne qe jemi ritur ne bregun e detit shteti me i mire eshte ketu ku jame une BOCA RATON
    FLORIDA

te fala edi nga skela
    Jeta eshte e shkurter shijoe........

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    118
    ooooooooo MILETTTTTTTTTTTTTTTTTT
    FLORIDA
    eshte
    NJESHIIIIIIIIIIIIII

dhe VLORA DYSHIIIIIIIIIIIIIIII
    Jeta eshte e shkurter shijoe........

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    michigan USA
    Postime
    8
    Edi une ne jacksonville vetem kam shkuar por nuk me pelqeu fare. Megjithate mbase ne vere do vete aty ku thua ti.
    Po qenkemi gjiton mor dreq se une nga colja jam.

Faqja 3 prej 18 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rreth Përhapjes Së Islamit Ndër Shqiptarët
    Nga cobra në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  2. Shqiptarët s`kanë pse të druajnë nga etno-identiteti i tyre
    Nga naqeta në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 12:47
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Zëri i Amerikës shënon sot 65 vjetorin
    Nga DYDRINAS në forumin Problemet ndërkombëtare
    Postimi i Fundit: 24-02-2007, 18:01
  5. Shqiptaret, sa kokeforte
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 04-02-2006, 18:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •