Close
Faqja 13 prej 18 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 180
    Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    JONKE PERSHENDETJE.

NUK E KAM ATE PROBEM QE KE FRIKE TI.KAM JETUAR NE 3 SHTETE EUROP.NGA 7,3,1,VJET, MICHIG.1VIT NY+NJ 1.5 ne FL 3 muaj,ne MA 2,5 vjet.MA eshte me i miri .Kur flasim ketu sa te shtrenjta jane shtepite ,rrogat,ushqimet,veshjet,taksat,shkollat,sherbimet e nrdyshme dhe nxjerrim nje mesatare per BOSTONIN nje familje me 2 femije deri ne shtator te 2005 duhej te kishe nje rroge mes.65.000 ne vit ndersa vendi i dyte ishte me 56.000 ne vit Po vras kohen por do ta gjej orgjinalin .
    Ndryshuar për herë të fundit nga ARKIA : 07-12-2006 më 02:01
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-08-2004
    Postime
    148
    Citim Postuar më parë nga Arben Kote
    JONKE PERSHENDETJE.

NUK KAM JETUAR NE 3 SHTETE EUROP.NGA 7,3,1,VJET, MICHIG.1VIT NY+NJ 1.5 ne FL 3 muaj,ne MA 2,5 vjet.MA eshte me i miri .
    Oh me fal , kujtova se po flisnim per statistika jo per eksperiencat e tua personale. My bad.

Fine Wine Maska e ildushja
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajër
    Postime
    832
    Citim Postuar më parë nga jonka
    Oh me fal , kujtova se po flisnim per statistika jo per eksperiencat e tua personale. My bad.

Arben nuk e kuptoj pse mundoesh te na e shtysh kete idene qe Bostoni eshte me i shtrenjte se te gjitha vendet ne USA, pasi dhe ne dime icik nga bota... dhe une ta garantoj qe NY ja merr Bostonit per paga... dhe kot t'me kundershtosh sepse besoj ca di me mire sec do me thuash ti.

Grazie tanto e dite te mire!
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Car eksperience mi shoqe . Ja cthonte statistikat. Kushedi mase jeto ti ne rrushbullin e Amerikes qe te duket lire.

Report rates Boston most expensive city
    Housing drives up cost of living

By Scott S. Greenberger, Globe Staff | September 8, 2005

Propelled largely by high housing costs, Boston is now the most expensive metropolitan area in the country, outpacing Washington, D.C., San Francisco, and even New York City, according to a report that will be released today.
    Article Tools

The report found that last year, a family of four living in the Boston area needed $64,656 to cover its basic needs. This was $6,000 more than in New York City, and about $7,000 more than in San Francisco. Living expenses, which include healthcare, child care, and other basic needs, were $44,000 or less in Austin, Texas; Chicago; Miami; and Raleigh, N.C.

The third annual ''Housing Report Card," produced by the Boston Foundation and the Citizens' Housing and Planning Association, concludes that even an uptick in housing production could not halt the relentless climb of Greater Boston's housing prices, which are increasing far more rapidly than are wages.

The result: In 2004, there were only 27 Boston-area communities in which a household whose members made the median income could afford the median-priced home in that city or town.

By comparison, in 2003 there were 59, and in 1998 there were 148.

--------------
    Me kerku pak me teper gje dhe per gjithe MA. NY mund te jete me i shtrenjte(ne fakt ka qene) sepse eshte Manhattani qe e con mesataren ne kupe te qejllit, por Manhattan eshte perjashtim ne ket bote, se duhet te ardhura milioneresh te jetosh atje. Edhe shifrat jane tamam sic i dha ai shoku siper. Haj shnet..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Peniel : 15-12-2006 më 14:32
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajër
    Postime
    832
    Ore un shof qirat ku jam vete.. brenda ne Boston pse i besoni kaq shume keto garbage???

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Mire, ne rregull. Pranej ne shqiptaret ne statistika te qajme. Akoma rrijme me ato te Enverit. Car je duke fol moj shoqe. Po flet per Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Vetem ta thuash gjithe kete emer te harxhohet gjith ajo fryme, e ti me thu mu mos i besoni garbage.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Peniel : 15-12-2006 më 14:33
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajër
    Postime
    832
    Citim Postuar më parë nga Genesis
    Mire, ne rregull. Pranej ne shqiptaret ne statistika te qajme. Akoma rrijme me ato te Enverit. Car je duke fol moj shoqe. Po flet per Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Vetem ta thuash gjithe kete emer te harxhohet gjith ajo fryme, e ti me thu mu mos i besoni garbage.

Shko futi i tasqebap i her, se e ke ploncin bosh, ene nuk menohet mire me ploncin bosh.
    Ty pse te vjen inat qe dikush qe jeton brenda ne Boston po te thote qe statistikat jane te gabuara???
    Pastaj expensive living eshte me teper ne NY, pasi taksat jane me te larta.....
    Subway me shtrenjte... (menyra si lvizin shumica e robve)
    Etj etj...

I llogarit zotrote kto?
    Te rrofshin statistikat... ik merr statistikat se mos behesh miljoner...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Peniel : 15-12-2006 më 14:34

Vajza e trendafilave Maska e Zonjusha
    Anëtarësuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    Belgium
    Postime
    390
    .....asnjoni
    per shqipetaret eshe shqiperia
    Une jam Puro shqipetare
    me mua nuk te ecen fare!!

i/e larguar Maska e selina_21
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Kurse une do thoja .....WASHINGTON DC

Ska si ne DC afer George Bushit .

I lov Washignton DC.

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    FLM GENESIS. per artikullin .
    Per sa i perket temes vajza e djem nuk ka nevoje te debatojme per aftesite e njeri tjetrit,mendoj se do te ishte me efektive te jepnim mendimin tone se si mund te gjejme nje vend te pershtatshem ne baze te te mirave dhe te keqijave qe ofron ai vend ose shtet.
    ILDUSHE E NDERUAR pse kaq nervoze ne debat ?!Te perfitojme duam nga njeri tjetri dhe me cilesi frazash qe na bashkojne,nje vajze me nivel te konsiderueshem nuk i lejohet te mbledh me pergjigjet e saj perkrahes te nje niveli te ndryshem.

Edhe te tjeret qe po "qeshni " mundohuni te kuptoni, pastaj me menyren tuaj sygjeroni pa ofendime , mos u beni viktima te rritjes se numrit te postimeve.
    Shume nga ju jane te kultivueshem po mos ta leme kete per ne forum.
    Mos e ofendoni temen. Qe te mos behem une shkak
    BOSTONI NUK ESHTE QYTETI ME I shtrenjte NE USA.
    Klaudia me gjyko drejt.RESPEKT.
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Faqja 13 prej 18 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rreth Përhapjes Së Islamit Ndër Shqiptarët
    Nga cobra në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  2. Shqiptarët s`kanë pse të druajnë nga etno-identiteti i tyre
    Nga naqeta në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 12:47
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Zëri i Amerikës shënon sot 65 vjetorin
    Nga DYDRINAS në forumin Problemet ndërkombëtare
    Postimi i Fundit: 24-02-2007, 18:01
  5. Shqiptaret, sa kokeforte
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 04-02-2006, 18:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •