Close
Faqja 0 prej 18 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 180
    labja Maska e klaudia
    Anëtarësuar
    11-06-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    66

cili shtet i amerikes?

Cili shtet ne amerik do ishte me mire per emigrantet ,qe ka pun dhe pare.une jetoj ne michigan dhe shqipot ketu thone qe michigani eshte shteti me i pasur per emigrantet per pare dhe pune shume si dhe pun cash.

jepni mendime se ndihmojn.
    labe jam labe keni gje ju?

ketu ku jam un paga eshte goxha e larte
    dishwashing fillon me $7.50 Bledi
    un jam ne Columbus ,OHIO
    ka shume pune dhe shkolla te mira
    Im so crazy in love

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    204
    E ca se filloni me 7 per hour?
    Po ato supertaksta dhe cmimet stratosferike qe keni?Po ato cmimet e shtepijave ne veri? Po ajo bora e lezecme?

Prandaj hajdeni ne Florida te booooojme palle gjith vitin.
    Shpiat e lira, pak taksa dhe ne shkurt jemi ne pishine per qejf.
    hajdeni tani

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Per mendimin tim eshte Florida....Po nuk iu pelqeu e keni kollaj i hypni gomoneve e shkoni refugjate ne CUBA, se jeni msu ju.....
    Where does a thought go when it's forgotten?

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anëtarësuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418
    Ilda Mistrecja Ohio nga ketu ku jam une 40 min eshte dhe e di per Ohio.

Ju qe na tregoni Floriden po ne vere si ja beni apo ripni lekuren nga vapa po kur fillojn ato torrnedo si ja beni.Dhe mos me thoni per floriden qe eshte mire se kam qen ca kohe ne Jax dhe ne Miami dhe nuk me pelqeu fare.
    Me then te drejten as ketu ne Mich nuk me pelqen po ngaqe kam punen dhe shkolla ka te mira,Po ju te florides me thoni ca keni te zhvilluar,po u mbyll Meijer apo Kmart ku do punoni apo neper sera domatesh lol Kam nje njeriun tim atje dhe ka 10 vjet ne nje puna para 1 muaji i vajti rroga me $10 ne ore kurse une ketu me aq fillova.

Ja kalofshi mire dhe ju pershendes te gjithve!
    "O bindu o permendu o merr malet e cemendu"

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Bled kingu , prandaj ndriste dielli me shume ne Florida para ca kohesh... se ishit ju?
    Edhe degjo, mos ofendo. Une psh qe punoj ne sera domatesh e kam per nder punen...Si t'ja bejme me ngrene fergese me speca e domate ne vere, duhet me punu njeri atje. Oj ky, erdh e na shau Floriden.......Ku ka si ketu ore...
    Shkon ne plazh gjithe muajt e vitit, hyn ne det, vijne peshkaqenet, te hane ndonje cope....ikin........
    Del ne toke.....shkon per piknik ne ndonje pyll..te del ndonje aligator, te han nje cope tjeter.....ohohooo...Ketu me tu merzit jeta eshte kollaj....ska nevoje t'i japesh fund vete......ta marrin me çapa..
    Seriozisht tani...Mos te qahet askush per Unajtid Stejts, se ju vret perendia.
    Where does a thought go when it's forgotten?

labja Maska e klaudia
    Anëtarësuar
    11-06-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    66
    ti bledii ke te drejt, por floriden mos e shaj sepse ne michigansat vdesim me shku ne florida pakez.(lol)
    po ne michigan ku je ti bledii, sepse qenke afer me ohio.

me respekte klaudia.
    labe jam labe keni gje ju?

madmoiselle Maska e angeldust
    Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Une per vete u kenaqa shume kur vajta ne Boston se atje kam dhe ca shoqeri teper te vjetra prej Shqiperie. Atje shoqerohesha vetem me shqiptare, gallata shqiptare, party me shqiptare kur te te shkrepeshsse, dhe po te mos kishe makine, i hypje Subwa-it dhe ja mbaje ne c'vend te Bostonit te ta kishte qejfi.

Po puna eshte se atje eshte pak zor per pune dhe para, ka aq shume emigranteeeee, c't'ju them! Prandaj njerezit andej nuk integrohen kollaj ne jeten Amerikane, se dhe ata banoret Amerikane te Bostonit njihen pak si shume per snobe. Bile zor se gjeje shume emigrante qe mesonin mire Anglisht, pasi ata tere diten rrinin me shoket e tyre me te njejtin nacionalitet.

Pastaj ketu ne Michigan per pune e shtepi eshte shume me kollaj. Mgjths. po te mos dish mire Anglisht e ke pak zor (flas per brezin e prinderve tane). Shtepite ketu jane me te reja dhe me te mira se ne Boston, dhe me gjysmen e cmimit te atjeshem. Keshtu qe une or ti, e kam bere zgjedhjen time. Te na rroje Michigani!

Po, po, Royal Oak eshte shume i mire per te dale neper klube apo thjesht per te hang-ur out. Po mua me pelqen dhe St. Clair Shores. Kemi ndonje pe andeja?
    Ndryshuar për herë të fundit nga angeldust : 24-02-2003 më 20:38
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

i/e regjistruar Maska e Floriani
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    91
    Opo as ne Florida California apo kudo qe jane bukurite e Amerikes nuk doja te sihe pervec dheut te Vendit tim ska asnjegje keshtu qe mos beni kot Florda edhe me rradhe se nuk krhasohen me shqiperin me bregdetin e shqiperis edhe kenaqsia shperitore qe ndjen kur je atje............................................
    Ne Qoftese e ke zemren e paster
    Mos prit te tjeret per te ndihmuar
    Duhet te perpiqesh vet per te fituar
    Se sa me shume ke per te ndihmuar
    Aq me shume kane per te tradhetuar
    Se shqiptaret e sotem
    Pas interesit kane shkuar
    (`-Florjan Furxhiu ````n.n.s Fixhu-`)
    .................................................. ..........
    Una qe po flas keto fjal nuk jam as Filozof as Politikan thjesht nje 18-vjecar qe shume gjera kisha por tani cfar kam.......

ne kerkim
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    10305
    Postime
    242
    Ore harrut NYC ju?
    anej ka thoni ju eshte per robt qe punojne ne uzina fabrika dhe pjatalarsa. Knej eshte per robt qe dun me ec para ne jete.

Z...
    timeo Danaos et dona ferentes

Faqja 0 prej 18 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rreth Përhapjes Së Islamit Ndër Shqiptarët
    Nga cobra në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  2. Shqiptarët s`kanë pse të druajnë nga etno-identiteti i tyre
    Nga naqeta në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 12:47
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Zëri i Amerikës shënon sot 65 vjetorin
    Nga DYDRINAS në forumin Problemet ndërkombëtare
    Postimi i Fundit: 24-02-2007, 18:01
  5. Shqiptaret, sa kokeforte
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 04-02-2006, 18:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •