Jo une te shkruajta se kishe shkruajtur plasen gjykimet ketej...me duket se pa dashje po gjykoje dhe ti.... ,deri sa eshte nje teme te gjithe japin mendimin e vet dhe une dhash timin ,nga eksperiecat e mija .
Ambasadoret merren me takime te ndryshme ne rangje me te larta ,kane nje protokoll etj etj .
per vizat ,pasaportat e probleme te ndryshme jane punonjesit e konsullates ,kur ka ndonje gje qe nuk shkon shkohet ne takim me konsullin...
Nga eksperienca ime ne nje x ambasade ne Tirane ,vinin ore e pa ore qe nga gazetaret ,artistet,kengetar etj dhe donin te hynin ,jo po thuaj ti qe jam filani e kam takuar ne filan vend etj etj ,se i shpjegoje se eshte i zene ka ardhur ministri i filan shteti eshte me filanin etjetj as qe donin t'ia dinin iknin te revoltuar dhe shume te ofenduar

.
Edhe ne shtepi ti shkosh tjetrit per nje kafe ,do ta marresh ne telefon a eshte i zene a eshte i lire .
Nuk i justifikova as punonjesit ,i dhash te gjitha versionet ,si te administrates ashtu dhe te popullit .
sa per ate statistiken qe dhe ne bote 99% hyn me mik ,nuk e di ,une e mendoj ndryshe qe % eshte shume shume me e vogel
kam burrin e nje shoqes qe ka qene dipllomat ne Shqiperi dhe tani punon ne ministrin e jashtme ketu ne Itali ,me tha qe vetem sivjet na 11 mije student te shkencave dipllomatike bejne praktiken neper ambasada te ndryshme neper bote ,neser kur te mbarojne nuk besoj se do hyne te gjithe me miq ....
Krijoni Kontakt