me fal qe nuk e pata shkruajtur dhe "AT" ,Dielli_ime
patjeter qe eshte plotesisht i kuptueshem ky "titull" per Zotin
pershendetje
me fal qe nuk e pata shkruajtur dhe "AT" ,Dielli_ime
patjeter qe eshte plotesisht i kuptueshem ky "titull" per Zotin
pershendetje
Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT
Kush eshte Perendia per ju !
Perendia eshte krijese e mendjes se semure te njeriut, ne emer te te cilit mendjet e semura qe krijuan apo mbajne te gjalle ate, bejne veprat me c'njerzore ne bote.
nga serafim dilo;
nga eurostar1;Organi gjenital femeror..(Mund te perkufizohet si perendi,apo jam jashte teme.)
skeni as cipe , e as ndjenja njerzore , jeni te dy te pacipeAhahahahahhahaha Serafim, ja fix ne teme hahahahahahahaha kjo ishte shum e forte dhe i pershtatet temes
o eurostar1 , a nuk je ti qe ke thene;
dhe me herte patte then se ;pse njeriu duhet te kerkoje parajsen? Po pse duhet te vuaj njeriu per tekat e Zotit, e tani na del qe Zoti argetohet me ne.
__________________Gjithashtu edhe ju, cfardo kerkese te keni per libra , video , wallpaper islamike, kuran, hadithe, kuitz islamik , ezan, etj , vetem mi kerkoni dhe e postoj brenda dites.
All-llahu subhanehu ue teala ju rujt
cili nga keta eshte eurostar1 ?
jan 2 persona , apo nje person me 2 fytyra,,!
Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT
Sepse eshte e palogjikshme te jete vetem nje Zot dhe ne kulturat para-antike (e marrim shembull sumeret pasi ti ke shfaq interes per ta) kane njohur shume Zota.
Ju ende merreni me brockullat e Bibles dhe Kuranit qe kishe ekziston vetem nje Zot dhe shume gjera tjera te shpifkura.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 16-07-2010 mė 07:41
Bani kam qen edhe komunist po tani jam demokrati me i madh qe ka shqipria hahahahaa ja kaloj edhe kryekomunistit berisha
Revolution 1848
Krijoni Kontakt