Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 42
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    per mua me mire eshte ti TETEFISHOJNE ,

Citim Postuar më parë nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    Dukesh qe nuk i ke dhene makines ndonjehere ne shqiperi. Ja disa keshilla nqs te bie rasti: Nga ora 8 - 10 te mengjesit dhe 4-6 mbasdite mos dil se rreth kesaj ore policat e pine kafen. Kurre mos dil ne orar dreke se ke per te pagu dreken pastaj; evito oraret e vakteve te ngrenies.
    Mbaj mend kur isha ne shqiperi dhe i mora kushos makinen per te shkuar te disa miq me ndaloj polici dhe me tha qe isha me shpejtesi. Jo i thash une brenda rregullave isha (me te vertete isha brenda rregullores); radari me siguri ta konfirmon (harrova per nje moment qe isha ne shqiperi)
    Ca radari - mu pergjigj polici - s'me genjen syri mua.
    Me erdhi per te qeshur po e mbajta; i dhash kafen dhe ika se nuk kisha kohe per te humbur.
    Po mire si i behet me njerez kokeshkemb si puna ime qe kur e di qe nuk isha ne gabim, nuk e pranoj qe ai t'ja kepusi nje gjob kot se do te nxjerri leket e kafes?! Cfare ndodh ne raste te tilla?

P.S. As nuk e kam idene se si eshte eksperienca e ngarjes se makines ne Shqiperi, meqe e kuptove dhe vete. lol

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    keta nuk jan ne vete e nuk din ca bejne gjoba te tilla nuk ekzistojne ne asnje vend te botes qe kane edhe rrogat shum here me te larta se ne shqiperi, para dy muajve po dilja nga tirana drejt vores isha me 100km ne ore normale per mua, kur me ndalon nje polic tek pull me radar(si duket shefi i ka thene merr kete aparatin e dil e na bej ca lek se jemi holl). dokumenta me thot, ja jap dhe miku e futi patenten time ne xhep, ca ben i them, sekuestrim patente dhe gjob 50mij lek te vjetra per shpejtesi, dhe do dalesh ne komision atydo vendoset per sa koh do te hiqet patenta(italiane), shikoni o shok ca behet per 10km me teper te hiqet patenta, meqe nxitoja se me ikte tragetti i jap 10mij lek e mora patenten
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    keta nuk jan ne vete e nuk din ca bejne gjoba te tilla nuk ekzistojne ne asnje vend te botes qe kane edhe rrogat shum here me te larta se ne shqiperi, para dy muajve po dilja nga tirana drejt vores isha me 100km ne ore normale per mua, kur me ndalon nje polic tek pull me radar(si duket shefi i ka thene merr kete aparatin e dil e na bej ca lek se jemi holl). dokumenta me thot, ja jap dhe miku e futi patenten time ne xhep, ca ben i them, sekuestrim patente dhe gjob 50mij lek te vjetra per shpejtesi, dhe do dalesh ne komision atydo vendoset per sa koh do te hiqet patenta(italiane), shikoni o shok ca behet per 10km me teper te hiqet patenta, meqe nxitoja se me ikte tragetti i jap 10mij lek e mora patenten
    Ecet sipas rregullave rrugore, jo sipas asaj qe mendon secili qe esht normale. Po te ishte polic tamam duhet te ksihte ven gjoben, po per sekuestrim patente se besoj te jet ne ligj.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Shum mir ka bere,se keshtu shtohet dhe korrupsioni midis policise e shoferave....

Ka shume menyra per te ulur numerin e aksidenteve,po si gjithmon qeveria zgjedh menyren ku mund te vidhet e asgje nuk ndryshon.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Po mire si i behet me njerez kokeshkemb si puna ime qe kur e di qe nuk isha ne gabim, nuk e pranoj qe ai t'ja kepusi nje gjob kot se do te nxjerri leket e kafes?! Cfare ndodh ne raste te tilla?

P.S. As nuk e kam idene se si eshte eksperienca e ngarjes se makines ne Shqiperi, meqe e kuptove dhe vete. lol
    Ne raste te tilla therritet grupi i gatshem dhe ti perfundon ne rajonin e policise bashke me makinen dhe pasi te kesh ngrene "dru" per qef do paguash dyfish gjoben qe nuk ishe dakort ta paguaje "me te mire", si edhe parkimin e makines ne polici, mund te veje edhe me keq se kaq po nuk pate mik.

P.S. Kjo vlen po te kesh pasaport shqiptare, nuk e di se c'ndodh po pate pasaporte USA (nuk besoj se do tregohen kaq trima ne kete rast).
    Pak a shume kjo te ndodh INFINITY.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ecet sipas rregullave rrugore, jo sipas asaj qe mendon secili qe esht normale. Po te ishte polic tamam duhet te ksihte ven gjoben, po per sekuestrim patente se besoj te jet ne ligj.
    i thash ne fillim na 50mij te gjobes e me jep patenten, edhe ta pagosh prap patenta shkon ne komision me tha, ligje far west ka ne shqiperi
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Shum mir ka bere,se keshtu shtohet dhe korrupsioni midis policise e shoferave....

Ka shume menyra per te ulur numerin e aksidenteve,po si gjithmon qeveria zgjedh menyren ku mund te vidhet e asgje nuk ndryshon.
    Qe mos e leme qeverine te vjedhi, ka nje zgjidhje. Le t'i japim makines sic duhet, keshtu as qeveria s'ka se si te mbushi arkat lol
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Gangsterat i japin maqines full.fukarenjte zbatojne rregullat.
    Dhe keta e hane.
    Ky mendimi jem.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Qe mos e leme qeverine te vjedhi, ka nje zgjidhje. Le t'i japim makines sic duhet, keshtu as qeveria s'ka se si te mbushi arkat lol
    Je e sigurt?.Qe po ti japim makines siç duhet,qeveria o policia nuk do mbushi arkat o xhepat.....
    Duhet ulur numuri i qarkullimit te makinave,duhet ndertuar rruge-kalime per biçikleta,duhet shtuar informacioni e kultura o edukata e qarkullimit,duhet qe ndonje politikan ti hypi njeher biçikletes te japi nje shembull..etj etj....

Ngritja e gjobave nuk sherben per asgje,o nuk do ti sherbej uljes se aksidenteve.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •