12.07.2010
Sot nderroi jete mjeku i shquar shqipetar i mjekesise Alternative Arqile Boti ne moshen 71 vjecare ne Tirane.
Varrimi i te ndjerit do te behet behet ne fshatin Bularat te Dropullit.
Ngushellime Familjareve.
12.07.2010
Sot nderroi jete mjeku i shquar shqipetar i mjekesise Alternative Arqile Boti ne moshen 71 vjecare ne Tirane.
Varrimi i te ndjerit do te behet behet ne fshatin Bularat te Dropullit.
Ngushellime Familjareve.
Ndryshuar për herë të fundit nga eaglexxx : 12-07-2010 më 20:08
.................................................. ........................................
Me vika keq per vdekjen e Arqilese. Rrob i mire dhe shume human. Figure karizmatike qe shfaqej shpesh ne ekranet e tv shqiptare. Ngushellime familjes.
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Ngushellime familjes se te ndjerit, me te vertet lajm i hidhur. Ishte njeri shum i mire, dhe me shpirt human. Shum here e kam degjuar permese ekranit televiziv.
Ju prehte shpirti ne parajse.
Dritë pastë!
Ngushëllime familjes.
relata refero
Ngushellime Familjes.
Mendo dhe Pasurohu
Doktor Arqilene e kam takuar para disa muajsh Ai me humanizimin dhe miresine e tij shpjegonte ne ate menyre qe dicka qe duket e pamundur s'eshte e pamundur
Me vjen keq per doktorin e madh Ngushellime per familjen U prehte shpirti ne paqe
Me vjen keq per te ndjerin Arqile.U nda nga jeta para kohe.Ishte megjithmend mjek human dhe popullor.Me keshillat dhe punen e tij kish fituar besimin dhe respektin e shume njerezve.Ngushellime familjareve per humbjen e parakoheshme te njeriut te tyre te dashur.Ju prehte shpirti ne parajse.
Jetoni për Shqipëri dhe vdisni për të.
N.Frashëri
e kom pas idhull me pelqente stili i tij i flokeve
Krijoni Kontakt