Looool
E kuptova se ka mbet vetem.
Ja kushtova nje strof te rimat...shko se edhe ti je aty
p.s. Pasi qe dolem prej Gjergjit te telefonat po ju tregoj nje ngjarje me Gjergjin dhe telefonat.
Diku ne vitin 2003 Gjergj Dedaj kishte dale me pi kafe ne nje kafeteri te Prishtines.
Kishte mbet pa mbushje ne telefon dhe e therret nje shites ambulantiv me ble nje mbushje te telefonit. Gjergji ja jep 100 euro, edhe shitesi i thote se po shkoj me i thy se nuk kam te imeta edhe ky, si gomar qe eshte, kishte pranuar.
Fundi po dihet...![]()
Ngjarje e vertete. Per ata qe nuk besojne pyetni James Bondat e forumit se keta e dijne edhe oren e sakte kur ka ndodh kjo![]()
po dashka me i trgue popullit sa her e ka kap hasha dhe me kėt gjest me e shokue thaqin
ky dedaj eshte nje lavire e nates me nje mini te shkurt duke i reklamuar kėmbet para shik-asve
hajde likovc hajde ne prishtin
hasha ka mi ra pishman se peshki din shum pėr krime lufte
kujdes HASHO
Ky Gjergj Dedaj na eshte bere si ato laviret qe i hudhen ne preher sa njerit sa tjetrit.
Sa kam qesh sa dallavergji qe esht ky Hashumja ja ka futur keq kesaj rradhe keti Gjergjit e lansoje nja 3 dite ne ate pozite sa per ta kompromentuar ket gjergjin por edhe per ta pastruar veten para Eulucave se kinse pe luftoje korrupsionin
Perveq tjerash ka edhe nje te keqe ketu se Gjergj Dedaj ka qen i vetmi Katolik ne qeverin e Hashimes i cili ka pasur nje pozicione te zavendes ministrit mbase ase vellezrit e tyre katolik ne shqiperi nuk qendrojne me mire madje keta te fundit me sa kam ndegjuar jan ankuar edhe te peda i vatikanit se kinse jan te diskriminuar
mendoj se kjo nuk ka te bej me ate se qka eshte Gjergji por se eshte ....,, kete e dine te gjithe shqiptaret ,djersitu djersitu Gjergj Dedaj
Krijoni Kontakt