Close
Faqja 53 prej 135 FillimFillim ... 343515253545563103 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 521 deri 530 prej 1347
    e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar mė parė nga KAT Lexo Postimin
    plazhi i durrsit o bo plazhi me kot ne bot,

ka pas thone nji llaf xhemol tafaj pra 90 per tubacionet e ujrave te llime per plazhin
    Ka vende te bukura durresi ku uji eshte pasqyre,ku shkojne gjithe tironcit
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Ciao a tutti belli e brutti

Ca kishit sot per darke? Une bera tagliatelle me sugo po nuk e kuptoj pse sa here i gatuaj kur ftohen pak ngjisin dhe behen si mastic..epo perhere keshtu me ndodh, shume vaj sdua ti fus sepse pastaj me veshtirosen po edhe ti ha shpejt e shpejt sme duket nje zgjidhje e arsyeshme..jam ne hall, kerkoj ndihme nga cuochi-t e forumit per favore!

ah po precizoj qe kjo gje nuk me ndodh me spaghetti/linguine etc
    I ben vete ti apo i blen te gatshme? Gjithsesi ka te beje dhe sa kohe i zin, se nese jane te freskta nuk kane shume nevoje per tu zi!

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    [QUOTE=broken_smile;2810066]Ciao a tutti belli e brutti

Ca kishit sot per darke? Une bera tagliatelle me sugo po nuk e kuptoj pse sa here i gatuaj kur ftohen pak ngjisin dhe behen si mastic..epo perhere keshtu me ndodh, shume vaj sdua ti fus sepse pastaj me veshtirosen po edhe ti ha shpejt e shpejt sme duket nje zgjidhje e arsyeshme..jam ne hall, kerkoj ndihme nga cuochi-t e forumit per favore!

ah po precizoj qe kjo gje nuk me ndodh me spaghetti/linguine etc, por dhe te heq dore nga tagliatellet nuk dua[/QUOTE
    mmmmmmmmmmmmmmmmmmm lum si ti. Po une qe sdi me gatu,a do me besh ja 3 muj kurs
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Ciao a tutti belli e brutti

ah po precizoj qe kjo gje nuk me ndodh me spaghetti/linguine etc, por dhe te heq dore nga tagliatellet nuk dua
    spaghetti dhe linguine sono un altro tipo di pasta, le tagliatelle sono pasta all'uovo ed hanno una consistenza diversa... provo te mos i ziesh shume dhe hidhu cik vaj me shume te shkreten dhe ti se nuk behet nami , te pakten kur te hash nje pjate ta hash me shije
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Citim Postuar mė parė nga Julianna Lexo Postimin
    sera,mire ti?
    Ja tu ble dhurata e kam ngel vete pa gjo!
    Citim Postuar mė parė nga Julianna Lexo Postimin
    Ka vende te bukura durresi ku uji eshte pasqyre,ku shkojne gjithe tironcit
    Shhhtt se kujtojn se plazhi i Durresit eshte deri te plepat!

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    jo jo, ju lutem mos me keqkuptoni, i blej te gatshme

Bamba nga ato te freskta all'uovo, 1 min i le te ziejne

Maryp po mua 2 luge vaj sme duken pak se aq i hedh pak a shume

qenkeni cuochi tarocchi

Citim Postuar mė parė nga maryp Lexo Postimin
    spaghetti dhe linguine sono un altro tipo di pasta, le tagliatelle sono pasta all'uovo ed hanno una consistenza diversa... provo te mos i ziesh shume dhe hidhu cik vaj me shume te shkreten dhe ti se nuk behet nami , te pakten kur te hash nje pjate ta hash me shije
    Ca lidhje ka vaji? Mos perdorni shume vaj se pervecse ka shume kalori ben keq! Fajin duhet ta kete tek e ziera.

jo jo, ju lutem mos me keqkuptoni, i blej te gatshme

Bamba nga ato te freskta all'uovo, 1 min i le te ziejne
    E cfare "sugo" i ben?

E dua letėrsinė Maska e eralni
    Anėtarėsuar
    01-10-2004
    Vendndodhja
    Roma
    Postime
    151
    Ja futemi ne pune grash.Me zjare te ulet se perdorke gaz me duket hahahaahaaa na ka bo Italia dhe guzhinier ca ti bosh, vet te gjitha.

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Postime
    302
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Ja tu ble dhurata e kam ngel vete pa gjo!

Tu harxhu leke i bjen,kap ato me saldi

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    E cfare "sugo" i ben?
    me sugo te gatshem al pomodoro barilla

po ca lidhje ka sugo?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •