[/QUOTE]
waw durresi e sempre dr
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
eh te isha me pushime nuk do isha ketu duke te shkruarama ti i merrke para meje pushimet. kshu qe mos u anko..e keqja nuk eshte kur iken me pushime, e keqja eshte kur kthehesh.. nuk e di nese e ke pare ndonjehere ate reklamen qe ben costa crociere ketu ne itali, eshte shume shume realiste si reklame...
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
une deri ne fund te muajit punoj,pastaj pushime deri ne fillim te shtatorit. Vetem se ska plazh se duhet me msu se ne shqiperi nuk mesoj asgje,mire me thote babi meso atje se kur vjen ktu e ben shpine hotel vetem sa me fjet ja 2 ore gjume
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
E me mos boj si viktime tashi, 1 jave une, 10 dite ti...e njejta gje eshte!
Kthimi? Leje tashi mos na bej te mendojme per kthimin akoma pa u nisur....kesaj i thone ti fillosh keto pushime (shume te merituara) ters!
Se si msoni ju ne korrik/gusht nje zot e di! Une e fik trurin keto dy muaj, edhe pse jam ne pune!![]()
Kok-bronxo shko fli nani-nani se erdha un tashi...
Juliana, mirmbrema!!
Sa per fillim sei bellissima...![]()
paqen, e sjell vetem drejtsia
Se si msoni ju ne korrik/gusht nje zot e di! Une e fik trurin keto dy muaj, edhe pse jam ne pune![/QUOTE]
............
Po mire po e fik edhe une po ne shtator qe kam provimin e fundit cfare te them?
Krijoni Kontakt