Postuar mė parė nga skender76 Albmaster, t'lutem, a t'vi t'baj nje foto te scrivania jote prej intelektualos nese se ke nje CV idoneo...pse jo
RADIO RA ..::.. WEB RADIO & DEEJAY ALBANIA
Dona, po ti ku rri mo grupo?
paqen, e sjell vetem drejtsia
Postuar mė parė nga Albmaster nese se ke nje CV idoneo...pse jo Ehhhhhh, edhe mund ta kemi Nga rri ti qe t'vi ta pim nje kafe?
Postuar mė parė nga skender76 Ehhhhhhhhhh, un te dija per gonc t'mir.... looooooooooool une jam goc e mire scerzi a parte, nisem me shoqerine tra cui una bimba di tre anni e un altro di sei .. dmth iki me pushime me familje
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Postuar mė parė nga skender76 Dona, po ti ku rri mo grupo? ne buze te lumit Po, aty e kam nje barange une
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Postuar mė parė nga skender76 Ehhhhhh, edhe mund ta kemi Nga rri ti qe t'vi ta pim nje kafe? ja aty ke vendodhja e ke se ku rri lol
Postuar mė parė nga skender76 Ehhhhhhhhhh, un te dija per gonc t'mir.... KAT asht prish dynjaja.... pse mer nero, ne grup ka mundesi me te mira kursimi... megjithese kto juristat, po ishe grup ta rrassin me teper se del ne bashkepunim pastaj. apo s'o kshu mi donne? syrahudhpertokja,
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar mė parė nga KAT pse mer nero, ne grup ka mundesi me te mira kursimi... megjithese kto juristat, po ishe grup ta rrassin me teper se del ne bashkepunim pastaj. apo s'o kshu mi donne? syrahudhpertokja, ca ke vendosur te me persekutosh sot... ti denuncio per stalking....po neve s'jemi as ex almeno io non me ne sono mai accorta
Postuar mė parė nga Albmaster ja aty ke vendodhja e ke se ku rri lol Pse aty rri me gjith scrivani ti mooo... Po ne Bergamo vi shpesh, dhe me t'vertet kisha pas knaqsi me pi nje kafe, gjithmon nese ti je dakort
Postuar mė parė nga donna76 ne buze te lumit Po, aty e kam nje barange une Afer lumit banoj dhe un, po m'jep noj ndihm tjeter...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt