Postuar mė parė nga skender76 Ktu i ke t'gjith, po spiunojn, po rri urt, se po shko per shel per nje kokerr patate si Flora.... "Frigorifrin plot e kena, tlyn po, mill po, sheqer po, na bon nje bakllava qe t'knaqmi...." Po i nis petat une meqe i paskemi te gjithe ingredientet Nuk ma merr mendja te jene spiuna te gjithe. Vec ke njeri i kam dyshimet
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Postuar mė parė nga *suada* Po i nis petat une meqe i paskemi te gjithe ingredientet Nuk ma merr mendja te jene spiuna te gjithe. Vec ke njeri i kam dyshimet I ke ra piks, ai asht spiuni
paqen, e sjell vetem drejtsia
Postuar mė parė nga skender76 I ke ra piks, ai asht spiuni Ja gadis une kur te hyje te shkruaje ketu
VLFP Ne Italisht mundesisht!
Po ato qe nuk dine italisht? Pa he, na ndrico pak
Postuar mė parė nga *suada* Po ato qe nuk dine italisht? Pa he, na ndrico pak Vdekje fashizmit Liri popullit Po i ka nderru venet
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Postuar mė parė nga saura Vdekje fashizmit Liri popullit Po i ka nderru venet She she, sa i qut Bamba
Postuar mė parė nga saura Vdekje fashizmit Liri popullit Po i ka nderru venet Une thashe ne italisht jo shqip...vivala....etj etj.
Postuar mė parė nga Bamba Une thashe ne italisht jo shqip...vivala....etj etj. viva la albanisi in italia viva la lingua albanese ahahaha
Postuar mė parė nga saura viva la albanisi in italia Hahaha... Moj gru, nuk po i mar vesh ato pikat e Bambes une.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt