po ajo perdor vetem dy luge vaj , ca jane dy luge vaj per tagliatelle?? tani une nuk e kam fjalen per nje liter e as gjysem litri, po ama ca vaj i duhet.. ndaj kjo eshte nje tip pasta qe nuk hahet tutti i giorni se perndryshe kolesterola do arrinte ne qiell
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
Postime
302
Postuar mė parė nga broken_smile
ishalla sme rritet kolesteroli, perndryshe do ju akuzoj per tentato suicidio
Mos hap gjygj kot se jan mbyll gjykatat,me 15 shtator hapin
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
Postime
302
Postuar mė parė nga KAT
une spo them me shku drejt lagunes se lezhes
pastaj edhe gjiri i lalzit po bohet ibret me kn thone.
Te ishte qe dr nuk ka plazh te bukur do ishte bosh,por mesa di une eshte plot,sidomos tani qe shkojme dhe ne refugjatet durrsake i japim pak me shume lezet,plazhit
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
Krijoni Kontakt