Close
Faqja 48 prej 135 FillimFillim ... 3846474849505898 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 1347
    Citim Postuar mė parė nga maryp Lexo Postimin
    jo me ca pushimesh mungojne akoma plot 10 dite.. e do jene 10 giorni di fuoco.. arriverņ in ferie morta
    E pra mo, kshu qe mos u tall me te tjeret!

Per mendimin tim keto ditet para pushimeve jane shume te bukura...se po filluan pushimet, zere se mbaruan aq shpejt ikin!

Citim Postuar mė parė nga Julianna Lexo Postimin
    Vetem nese je femer!

po bjeri pak andej nga Kina mos i bjer dhe ti direkt

Ciao, i kapet ato te arratisurit apo jo?
    akoma pasi do e kishin dhene lajmet,te pakten dalim dhe ne shqiptaret ne tv[/QUOTE]
    U lodhem mi goc tu i ron nga Kina, tempo sprecato!

Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    Femer me F te madhe apo te vogel?????????????
    Si i ke preferencat?
    Leje se sqeke femer, gjithsesi bujrum!

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    [/QUOTE]

waw durresi e sempre dr
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    E pra mo, kshu qe mos u tall me te tjeret!

Per mendimin tim keto ditet para pushimeve jane shume te bukura...se po filluan pushimet, zere se mbaruan aq shpejt ikin!

eh te isha me pushime nuk do isha ketu duke te shkruar ama ti i merrke para meje pushimet. kshu qe mos u anko..e keqja nuk eshte kur iken me pushime, e keqja eshte kur kthehesh.. nuk e di nese e ke pare ndonjehere ate reklamen qe ben costa crociere ketu ne itali, eshte shume shume realiste si reklame...
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    une deri ne fund te muajit punoj,pastaj pushime deri ne fillim te shtatorit. Vetem se ska plazh se duhet me msu se ne shqiperi nuk mesoj asgje,mire me thote babi meso atje se kur vjen ktu e ben shpine hotel vetem sa me fjet ja 2 ore gjume
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

Citim Postuar mė parė nga maryp Lexo Postimin
    eh te isha me pushime nuk do isha ketu duke te shkruar ama ti i merrke para meje pushimet. kshu qe mos u anko..e keqja nuk eshte kur iken me pushime, e keqja eshte kur kthehesh.. nuk e di nese e ke pare ndonjehere ate reklamen qe ben costa crociere ketu ne itali, eshte shume shume realiste si reklame...
    E me mos boj si viktime tashi, 1 jave une, 10 dite ti...e njejta gje eshte!
    Kthimi? Leje tashi mos na bej te mendojme per kthimin akoma pa u nisur....kesaj i thone ti fillosh keto pushime (shume te merituara ) ters!

Citim Postuar mė parė nga Julianna Lexo Postimin
    une deri ne fund te muajit punoj,pastaj pushime deri ne fillim te shtatorit. Vetem se ska plazh se duhet me msu se ne shqiperi nuk mesoj asgje,mire me thote babi meso atje se kur vjen ktu e ben shpine hotel vetem sa me fjet ja 2 ore gjume
    Se si msoni ju ne korrik/gusht nje zot e di! Une e fik trurin keto dy muaj, edhe pse jam ne pune!

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Kok-bronxo shko fli nani-nani se erdha un tashi...

Juliana, mirmbrema!!
    Sa per fillim sei bellissima...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Postime
    302
    Se si msoni ju ne korrik/gusht nje zot e di! Une e fik trurin keto dy muaj, edhe pse jam ne pune! [/QUOTE]

............
    Po mire po e fik edhe une po ne shtator qe kam provimin e fundit cfare te them?

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga donna76 Lexo Postimin
    rri une, po kam filluar me progresiv, arrij ne pune c'do dit ne 8:03 8:06 8:15 bie zilja cdo pez minuta po une nej postponi, postponi, postponi....duhet nje GRł per te me ngitur nga krevati ne mengjes: @ii

do i them Skenderit te me sjelli nje grł nga kantjeri i tij : )
    Gruje, sei bellissima...

Deshe grł ti mo? Po jam firm serioze un mo, ku shkoj pa grł un mo......
    Deri 100kg i ka ngrejt, me teper se kam provu, se e gjen naj gja e m'fik.......
    paqen, e sjell vetem drejtsia

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    un s'kam soldi te iki me pushime

Faqja 48 prej 135 FillimFillim ... 3846474849505898 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •