Nero come va? Settimana scorsa sono andata a mangiare il gelato a Abbiategrasso, mi sei venuto in mente.
Continua a piovere li? Pomeriggio č uscito il sole qui. meno male, saluti a tutti quanti!
nottole!
Nero come va? Settimana scorsa sono andata a mangiare il gelato a Abbiategrasso, mi sei venuto in mente.
Continua a piovere li? Pomeriggio č uscito il sole qui. meno male, saluti a tutti quanti!
nottole!
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Skėnder 76,
Mendimin tim po e japi si e pėrceptoj nė ēastin aktual,tė tjerėt si e kuptojnė,ėshtė problem i tyre.
ē'tė thuash p.sh.pėr Donna, shih lart si shkruan,sikur mos me ditė gjuhėn e vetė amėtare.Pse nuk replikon me Italianė,nė Forumet e tyre,pasi po e ditka gjuhėn Italiane ?!S'e kuptoj,pse vepron ashtu?!
[QUOTE=irfancana;3396081]Skėnder 76,
Mendimin tim po e japi si e pėrceptoj nė ēastin aktual,tė tjerėt si e kuptojnė,ėshtė problem i tyre.
ē'tė thuash p.sh.pėr Donna, shih lart si shkruan,sikur mos me ditė gjuhėn e vetė amėtare.Pse nuk replikon me Italianė,nė Forumet e tyre,pasi po e ditka gjuhėn Italiane ?!S'e kuptoj,pse vepron ashtu?!
Po kush je ti aman qe gjykon te tjeret ....
E ke rubriken tende te zhgaravinave per femije ....
E shikon qe s'ta var njeri pse don me henger me zor ....
Me mire flas me italian te menēur se sa me shqiptar ****@ si puna jote ....
Dhe na u zhduk mos na bej shume vape sa majtas -djathtas
mashkull ko..e
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Unė thash diēka,ti prap se kuptove,ke nevojė pėr konsultė,vrapo sa s'u mėshelė!!!
Saura,
Mbete pa kėshillė,sepse kaloi koha!
sta sera ci si ubriacaaaaaaaaaaaaa...ci staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Kur do tė lexoj nga ju gjuhėn shqipe bukur dhe pa gabime,apo e keni shitur dinjitetin turpėrisht pėr para?!!!
Krijoni Kontakt