Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 91
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Ximi,nuk po e mbroj askend,po me thuaj sa qeveri u ndrruan?Cila beri me shum se tjetra?Une theme pothuaj se asnjera,nuk eshte vetem Thaci ai qe ndau Mitrovicen(Apo te theme nese ndahet,lerg asej)?
    e panjohura, bilem na drenicasit e dim se krahu i hashes asht ai qe e ndau mitrovicen. Une besoj se edhe ti e din se kur hyn forcat e NATOS flamurin e kan pas qit ne Shipol. Ka mbrri boll deri te ura e Ibrit. ka pas mundsi te Shipoli me kan kufini.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    fleni popull shqiptar fleni se kur do tju del gjumi keni me kuptu te verteten

Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    fleni popull shqiptar fleni se kur do tju del gjumi keni me kuptu te verteten
    Plotesisht pajtohem me kete mendim te Benit.

Besoj qe shume shpejt do shofim se cka ne te vertete do behet me pjesen veriore te Mitrovices. Sepse gjithmone gjdo deklarate e qeveritareve tane para mediave e televizoeneve nuk jane te njejta me veprimet qe i ndermarin.

Tani eshte koha dhe momenti qe kjo qeveri te mar hapa qe ne veri te mitrovices te kete rend e ligj, sepse keshtu eshte dhe ne kushtetuten e Republikes se Kosoves, por edhe mendimi i GJND-se ja lejojn qeverise qe te kete qasje ne ate pjese te Kosoves.

E nese ne te vertete pjeses veriore e mitrovices i ipet ai status i perfolur, atehere besoj qe dikush duhet jepur llogari per kete.

Respekt

Ariani.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga ardit mustafa Lexo Postimin
    e panjohura, bilem na drenicasit e dim se krahu i hashes asht ai qe e ndau mitrovicen. Une besoj se edhe ti e din se kur hyn forcat e NATOS flamurin e kan pas qit ne Shipol. Ka mbrri boll deri te ura e Ibrit. ka pas mundsi te Shipoli me kan kufini.
    pse spo tregon per ty se ku ishe ti ne ate koh dhe qfar bere per vendin ne pergjithsi edhe per Mitrovicen
    dhe ketu po shifet se ti me te vertet kie
    te drejt te genjesh keshtu siq paske genjye
    sepse ske kontribue asgje per ket vend e per ket popull

e tash te shkon mire po te rrin edhe rrenet edhe propaganda antishqiptare
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga toni karlosi Lexo Postimin
    Njehere Francezi,pastaj Delli,tash edhe keshilltari i Kryeministrit.

Veriu - opsion edhe statusi special?
    Kėshilltari politik i kryeministrit tė Kosovės, Dukagjin Gorani i ka deklaruar gazetės Blic pėr numrin e nesėrm se qeveria nė Prishtinė ėshtė e gatshme qė nė bisedimet me Beogradin tė arrihet deri te zgjidhja pėr serbėt nė veri tė Kosovės dhe se njė nga opsionet ėshtė statusi special “nė kuadėr tė kufijve tė Kosovės”.
    “Qeveria e Kosovės ka pėrsėritur disa herė gatishmėrinė qė me bisedime, negocime dhe marrėveshje tė gjendet zgjidhje optimale pėr veriun e Kosovės”, ka thėnė Gorani, transmeton agjencia FoNet.

Ai ka deklaruar se kryeministri Thaēi qartė ka bėrė me dije se ekziston vėllim i gjerė i zgjidhjeve tė mundshme, nga tė cilat njėra ėshtė edhe statusi special.

“Qeveria ėshtė e gatshme qė me anė tė marrėveshjeve tė arrihet zgjidhja optimale. Ēelėsi ėshtė nė duar tė komunitetit serb”, ka thėnė Gorani. /Telegrafi/
    qysh spo ju vjen marre qe na myt po na bombardoni me rrena e propagand antishqiptare te shtypit e te gazetarve serb more bal
    a nuk ju ka ba bajat qe qdo shkrim qe e ka pas burimin nga mediat serbe
    nuk ka vonue dhe jan zbulue si rrena te mdha
    dhe kan mbet vetem rrena te pastrta e hiq ma teper

edhe kjo e jotja e fundit eshte e till balit.

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Fjalėt e Dellit
    Ambasadori Amerikan Christopher Dell thotė se as ai, as Kryeministri Thaēi, nuk kanė bėrė thirrje qė Veriut t’i jepet autonomi. Dell pėrsėrit se SHBA mbėshtet fuqimisht statusin e Kosovės si njė shtet i pavarur dhe sovran dhe integritetin e tij territorial.

Nga Valmir Klaiqi mė 28.07.2010 nė ora 8:15
    Ambasadori Amerikan nė Prishtinė, Christopher Dell ka sqaruar tė martėn deklaratat e tij tė bėra nė Washington tė enjten e kaluar lidhur me veriun e Kosovės.

Mediat raportuan ditėve tė fundit se diplomati amerikan ka thėnė para gazetarėve nė Washington se pėr Veriun mund tė ketė zgjidhje “kreative”.

Sipas shkrimeve nė media, Dell duke u thirrur nė deklarata tė Kryeministrit Hashim Thaēi, kishte thėnė se mund tė ketė zgjidhje tė veēantė pėr Veriun dhe autonomi.
    Por, tė gjitha kėto, Ambasadori i SHBA’sė i ka mohuar tė martėn, pėrmes njė deklarate pėr media.

“Komenti im pėr mediume mė 22 korrik lavdėroi Kryeministrin pėr prirjen e tij pėr tė ecur pėrpara dhe pėr tė menduarit e tij kreativ lidhur me situatėn nė Kosovėn veriore. Unė nuk kam bėrė thirrje pėr dhėnien e autonomisė Kosovės veriore dhe as Kryeministri nuk e ka bėrė ndonjėherė njė gjė tė tillė – as publikisht dhe as privatisht”, ka thėnė Dell.

Sipas tij, ka pasur “dredhi gazetareske” lidhur me deklaratat e tij nė Washington.

“Nė tė vėrtetė, unė kam sfiduar saktėsinė e kėtij karakterizimi tė qėndrimit tė Kryeministrit nga gazetari serb, i cili mė bėri pyetjen dhe unė jam i befasuar kur pashė se mediumet e Kosovės kanė rėnė pre e kėsaj dredhie tė njohur gazetareske”, ka thėnė ai, duke shtuar se Zėri i Amerikės e ka futur fjalėn “autonomi” nė titullin e vet, por ai nuk e ka pėrdorur atė dhe nuk do ta pėrdorė, sepse SHBA’ja nuk e mbėshtet atė.

“Qėndrimi i Qeverisė sė SHBA’sė ėshtė shumė i qartė. Ne fuqimisht mbėshtesim statusin e Kosovės si njė shtet i pavarur dhe sovran dhe integritetin e tij territorial. Ne do tė donim tė shohim qė Kosova dhe Serbia tė ecin pėrpara sė bashku, si shtete tė pavarura, drejt integrimit nė institucionet euro-atlantike”, pėrfundon deklarata e Ambasadorit Dell.

Raportimet mediale pėr deklaratat e Ambasadorit Dell nė Washington, tė martėn paradite, kanė shkaktuar reagime nga deputetėt e partive opozitare.
    Ata kėrkuan sqarime nga Kryeministri Hashim Thaēi pėr deklaratat nė fjalė.

“Kryeministri do tė duhej tė japė njė pėrgjigje para qytetarėve tė Kosovės, pėrkitazi me vėrtetėsinė e atyre deklaratave”, ka thėnė Shefi i Grupit parlamentar tė AKR’sė, Ibrahim Makolli. Kėrkesa tė tilla pėr sqarim tė Kryeministrit kanė bėrė edhe deputetė tė partive tė tjera opozitare.

Ndėrkohė, Zėvendėskryeministri Hajredin Kuēi, duke pėrjashtuar mundėsinė qė statusi special pėr Veriun tė jetė pranuar si opsion, tha se duhet tė pritet qė Ambasadori Dell tė vijė nė Kosovė dhe ta sqarojė kėtė deklaratė.

“Ajo ēka dua tė them, duhet ta lexojmė drejt deklaratėn e Ambasadorit dhe unė dua tė them qė deklarata e Ambasadorit, mendimet e SHBA’sė dhe tė tjerėve janė ato qė ne i shqyrtojmė, por nuk ėshtė diēka qė ne kemi menduar pėr ndonjė status special apo diēka tjetėr”, ka thėnė Kuēi.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    per ata qe jetoin me rrena e intriga
    e per ata qe u besoin mediave serbe shum pak u zgjati gzimi

---------------------------------------

Cristopher Dell: As unė e as Thaēi nuk kemi pėrmendur autonominė pėr veriun

Prishtinė, 27 korrik – Ambasada e SHBA-sė nė Prishtinė u ka dėrguar sot medieve njė komunikatė me tė vilėn demanton pohimet e “Zėrit tė Amerikės” nė gjuhėn serbe, se gjoja nuk pėrjashton si zgjidhje pėr Kosovėn autonominė pėr veriun e vendit.

Nė reagim tė z. Cristopher Dell thuhet: “Komenti im pėr mediume me 22 korrik lavdėroi Kryeministrin pėr prirjen e tij pėr tė ecur pėrpara dhe pėr tė menduarit e tij kreativ lidhur me situatėn nė Kosovėn veriore. Unė nuk kam bėrė thirrje pėr dhėnien e autonomisė Kosovės veriore, dhe as Kryeministri nuk e ka bėrė ndonjėherė njė gjė tė tillė – as publikisht dhe as privatisht. Nė tė vėrtetė, unė kam sfiduar saktėsinė e kėtij karakterizimi tė qėndrimit tė Kryeministrit nga gazetari serb i cili mė bėri pyetjen, dhe unė jam i befasuar kur pashė se mediumet e Kosovės kanė rėnė pre e kėsaj dredhie tė njohur gazetareske. Zėri i Amerikės e ka futur fjalėn "autonomi" nė titullin e vet, por unė nuk e kam pėrdorur atė dhe nuk do ta pėrdori, sepse ne nuk e mbėshtesim atė.

Qėndrimi i Qeverisė sė SHBA-ve ėshtė shumė i qartė. Ne fuqimisht mbėshtesim statusin e Kosovės si njė shtet i pavarur dhe sovran dhe integritetin e saj territorial. Ne do tė donim tė shohim qė Kosova dhe Serbia ecin pėrpara sė bashku, si shtete tė pavarura, drejt integrimit nė institucionet Euro-Atlantike.
    Ska ktu gezim as deshprim ,gjerat duhet shiquar sipas asaj qe jon e jo sipas asaj qe ne deshirojm i nderuar.
    Kjo pjes njiheresh esht jasht qeveris se kosoves e nese kete nuk e shofim jemi me shum se injorant .Ne teori mund ti bashkangjitim Kosoves edhe Avganistanin po ja qe na ndajn me tė mira kilometra.
    Dell ka then une nuk e shpika une autonomin per veriun
    tani do i thot Thaq beut more po folet diqa se di a mir a keq...qa ta mer menja e Thaq begu do i thot qysh ta mer menja ty ,une jom demokrat...nese shkiet kerkojn nji gja te till e diskutojm ,ju me mbeshtesni se e dini qe e kom popullin faqezi e me vrasin po thoni ju te paret se Amerikes nuk ja kthejn fjalen kta leckana edhe mbaro kjo pun.
    Une po konstatoi, nga ky pluher qe po ngritet gjerat kan mar tatpjeten sa i perket veriut.Evropa po i favorizo Shkiet e Thaq bukuroshi edhe i fort po u hesht gati sa edhe nuk i mirato kerkesat e tyre.Zaten o Llap per degjueshmerin e tij sot e ke ne krye te qeveris qe vrėn e kthjell ne token e herojve ,martirve te UCK-es te cilet dhan me te shtrejten per Kosoven e tani duke pi kafe te Kubes ne tavolin do ju miratoi Thaq beu(halifi i sulltanve)shkavellian ate qe kerko Evropa shtrig.Nuk ka as gje te mire ne teren perveq fjalve dhe vetem fjalve nga kta klysh te perendimit.
    Andaj mose bjer pre e faqezilleqeve te tyre O Llapo pash Kuranin e qerimit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ganimet : 28-07-2010 mė 04:10

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Asgje nuk po te replikoj,vetem te lutem nese je Shqiptar theksoje shkronjen Th-e jo sikur ata qe nuk e kan fare kete shkronje!
    Per qe nuk e shkruan shkronjen TH si duhet nuk eshte shume problem se kan fillue me mesue edhe gjuhen shqipe por per aq binshem thote se autonomia per verin eshte pune e kryer, flet sikur Tadiqi e jeremiqi ne OKB.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    po per medvegjen presheven bujanovcin etjere

pse nuk flasim ne kur serbia flet per veriun e mitrovices

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    Ska ktu gezim as deshprim ,gjerat duhet shiquar sipas asaj qe jon e jo sipas asaj qe ne deshirojm i nderuar.
    Kjo pjes njiheresh esht jasht qeveris se kosoves e nese kete nuk e shofim jemi me shum se injorant .Ne teori mund ti bashkangjitim Kosoves edhe Avganistanin po ja qe na ndajn me tė mira kilometra.
    Dell ka then une nuk e shpika une autonomin per veriun
    tani do i thot Thaq beut more po folet diqa se di a mir a keq...qa ta mer menja e Thaq begu do i thot qysh ta mer menja ty ,une jom demokrat...nese shkiet kerkojn nji gja te till e diskutojm ,ju me mbeshtesni se e dini qe e kom popullin faqezi e me vrasin po thoni ju te paret se Amerikes nuk ja kthejn fjalen kta leckana edhe mbaro kjo pun.
    Une po konstatoi, nga ky pluher qe po ngritet gjerat kan mar tatpjeten sa i perket veriut.Evropa po i favorizo Shkiet e Thaq bukuroshi edhe i fort po u hesht gati sa edhe nuk i mirato kerkesat e tyre.Zaten o Llap per degjueshmerin e tij sot e ke ne krye te qeveris qe vrėn e kthjell ne token e herojve ,martirve te UCK-es te cilet dhan me te shtrejten per Kosoven e tani duke pi kafe te Kubes ne tavolin do ju miratoi Thaq beu(halifi i sulltanve)shkavellian ate qe kerko Evropa shtrig.Nuk ka as gje te mire ne teren perveq fjalve dhe vetem fjalve nga kta klysh te perendimit.
    Andaj mose bjer pre e faqezilleqeve te tyre O Llapo pash Kuranin e qerimit.
    Thaēi pergjigjet e sillet e punon si Kryeminister i vendit dhe i te gjith banorve te Republikes se Kosoves pa dallim as feje as partie as ngjyre as nacionaliteti
    e jo sikur qe flasin pulagjite e pllumagjit neper kafevene te Prishtines e te europes balit.

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •