Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 91
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    per ata qe jetoin me rrena e intriga
    e per ata qe u besoin mediave serbe shum pak u zgjati gzimi

---------------------------------------

Cristopher Dell: As unė e as Thaēi nuk kemi pėrmendur autonominė pėr veriun

Prishtinė, 27 korrik – Ambasada e SHBA-sė nė Prishtinė u ka dėrguar sot medieve njė komunikatė me tė vilėn demanton pohimet e “Zėrit tė Amerikės” nė gjuhėn serbe, se gjoja nuk pėrjashton si zgjidhje pėr Kosovėn autonominė pėr veriun e vendit.

Nė reagim tė z. Cristopher Dell thuhet: “Komenti im pėr mediume me 22 korrik lavdėroi Kryeministrin pėr prirjen e tij pėr tė ecur pėrpara dhe pėr tė menduarit e tij kreativ lidhur me situatėn nė Kosovėn veriore. Unė nuk kam bėrė thirrje pėr dhėnien e autonomisė Kosovės veriore, dhe as Kryeministri nuk e ka bėrė ndonjėherė njė gjė tė tillė – as publikisht dhe as privatisht. Nė tė vėrtetė, unė kam sfiduar saktėsinė e kėtij karakterizimi tė qėndrimit tė Kryeministrit nga gazetari serb i cili mė bėri pyetjen, dhe unė jam i befasuar kur pashė se mediumet e Kosovės kanė rėnė pre e kėsaj dredhie tė njohur gazetareske. Zėri i Amerikės e ka futur fjalėn "autonomi" nė titullin e vet, por unė nuk e kam pėrdorur atė dhe nuk do ta pėrdori, sepse ne nuk e mbėshtesim atė.

Qėndrimi i Qeverisė sė SHBA-ve ėshtė shumė i qartė. Ne fuqimisht mbėshtesim statusin e Kosovės si njė shtet i pavarur dhe sovran dhe integritetin e saj territorial. Ne do tė donim tė shohim qė Kosova dhe Serbia ecin pėrpara sė bashku, si shtete tė pavarura, drejt integrimit nė institucionet Euro-Atlantike.
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    HAHAHHAHAH Gezime Llap
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Nuk dij pse gjithmone i parashohim vetem gjerat e keqija!Gjyshi ime na thonte:
    -Mendo mire Babo mire do dali,mos ndjell te keqen se ajo vije!
    Une jetoj vet ne kete qytet,nuk shof permiresime,por nuk me del nga goja(dora ne kete rast pasi shkruaj)te mendoj coptimin e qytetit e shtetit tim!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Dell: Nuk e mbėshtes autonominė pėr veriun

Nga Express mė 27.07.2010 nė ora 17:00
    (E plotėsuar) Ambasadori i Shteteve tė Bashkuara tė Amerikės nė Kosovė, Christopher Dell, nėpėrmes njė komunikate pėr shtyp, ka sqaruar se nuk e mbėshtet dhėnien e “autonomisė” pėr veriun e Kosovės, sikur ėshtė interpretuar nė njė raport tė “Zėrit tė Amerikės” nė gjuhėn serbe, qė pastaj ėshtė transmetuar edhe nė mediat kosovare.

“Komenti im pėr mediume, mė 22 korrik, lavdėroi Kryeministrin pėr prirjen e tij pėr tė ecur pėrpara dhe pėr tė menduarit e tij kreativ lidhur me situatėn nė Kosovėn veriore. Unė nuk kam bėrė thirrje pėr dhėnien e autonomisė Kosovės veriore, dhe as Kryeministri nuk e ka bėrė ndonjėherė njė gjė tė tillė – as publikisht dhe as privatisht, thuhet nė njė deklaratė tė Dellit, shpėrndarė medieve nga Ambasada Amerikane.

“Nė tė vėrtetė, unė kam sfiduar saktėsinė e kėtij karakterizimi tė qėndrimit tė Kryeministrit nga gazetari serb i cili mė bėri pyetjen, dhe unė jam i befasuar kur pashė se mediumet e Kosovės kanė rėnė pre e kėsaj dredhie tė njohur gazetareske. ‘Zėri i Amerikės’ e ka futur fjalėn ‘autonomi’ nė titullin e vet, por unė nuk e kam pėrdorur atė dhe nuk do ta pėrdori, sepse ne nuk e mbėshtesim atė”, thekson Dell.

Qėndrimi i Qeverisė sė SHBA-ve ėshtė shumė i qartė, ka theksuar ambasadori amerikan nė Prishtinė. “Ne fuqimisht e mbėshtesim statusin e Kosovės si njė shtet i pavarur dhe sovran dhe integritetin e saj territorial”.

SHBA do tė donte tė shihte qė Kosova dhe Serbia ecin pėrpara sė bashku, si shtete tė pavarura, drejt integrimit nė institucionet Euro-Atlantike.
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    Dell: S'kam bėrė thirrje pėr autonominė e veriut
    Radio Evropa e Lirė
    Ambasadori i Shteteve tė Bashkuara nė Kosovė, Kristofer Dell, pėrmes njė deklarate tė lėshuar nga ambasada e Shteteve tė Bashkuara, ka bėrė tė ditur se nuk mbėshtet “autonominė pėr veriun e Kosovės”

“Komenti im pėr mediume mė 22 korrik lavdėroi kryeministrin pėr prirjen e tij pėr tė ecur pėrpara dhe pėr tė menduarit e tij kreativ lidhur me situatėn nė Kosovėn veriore. Unė nuk kam bėrė thirrje pėr dhėnien e autonomisė Kosovės veriore dhe as kryeministri nuk e ka bėrė ndonjėherė njė gjė tė tillė – as publikisht dhe as privatisht”, thuhet nė deklaratėn e ambasadorit Dell, i cili nė vazhdim shpjegon:

“Nė tė vėrtetė, unė kam sfiduar saktėsinė e kėtij karakterizimi tė qėndrimit tė kryeministrit nga gazetari serb, i cili mė bėri pyetjen, dhe unė jam i befasuar kur pashė se mediumet e Kosovės kanė rėnė pre e kėsaj dredhie tė njohur gazetareske. 'Zėri i Amerikės' e ka futur fjalėn 'autonomi' nė titullin e vet, por unė nuk e kam pėrdorur atė dhe nuk do ta pėrdor, sepse ne nuk e mbėshtesim atė”, pohon ambasadori Dell nė deklaratėn e lėshuar me kėtė rast.

Nė fund tė kumtesės theksohet edhe kjo:

“Qėndrimi i Qeverisė sė SHBA-ve ėshtė shumė i qartė. Ne fuqimisht mbėshtesim statusin e Kosovės si njė shtet i pavarur dhe sovran dhe integritetin e saj territorial. Ne do tė donim tė shohim qė Kosova dhe Serbia ecin pėrpara sė bashku, si shtete tė pavarura, drejt integrimit nė institucionet euro-atlantike”.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    Dell: Pėr veriun mund tė ketė njė model tė veēantė

Nga Express mė 26.07.2010 nė ora 20:16
    Ambasadori amerikan nė Prishtinė, Christopher Dell, nuk e ka pėrjashtuar mundėsinė e bisedimeve mes Beogradit dhe Prishtinės pėr veriun e Kosovės. Gjatė njė fjalimi nė Washington, Dell ka nėnvizuar se edhe kryeministri Hashim Thaci ėshtė shprehur i gatshėm qė nė mėnyrė “kreative” tė shqyrtojė opsionet pėr zgjidhjen e problemit tė veriut.

“Kam dėgjuar kryeministrin Thaēi, tė paktėn njė herė publikisht dhe disa herė privatisht, tė thotė se ėshtė i gatshėm tė shqyrtojė mėnyrat nė bazė tė tė cilave mund tė respektohet natyra e veēantė e veriut, nė kufijtė e shtetit tė Kosovės”, ka pohuar Dell.

Sipas tij, nė Evropėn e shekullit tė 21-tė duhet tė ketė vend pėr njė status tė veēantė.

“Ndoshta 'status' ėshtė njė fjalė e gabuar, por kam menduar pėr njė model si ai i Belgjikės, Tirolit Jugor dhe shumė zonave tė tjera tė Evropės”, ka deklaruar Dell.

Megjithatė, ambasadori amerikan Dell ka theksuar se fjala pėr kėtė ēėshtje i takon vetėm Prishtinės dhe Beogradit dhe se ai nuk mund tė shprehet nė emėr tė tyre.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Postime
    323
    “Qėndrimi i Qeverisė sė SHBA-ve ėshtė shumė i qartė. Ne fuqimisht mbėshtesim statusin e Kosovės si njė shtet i pavarur dhe sovran dhe integritetin e saj territorial. Ne do tė donim tė shohim qė Kosova dhe Serbia ecin pėrpara sė bashku, si shtete tė pavarura, drejt integrimit nė institucionet euro-atlantike”.

--------------------------------------------------------------------

Taqi eshte tradhetor autonomia e pjeses veriore eshte pune e kryer

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Asgje nuk po te replikoj,vetem te lutem nese je Shqiptar theksoje shkronjen Th-e jo sikur ata qe nuk e kan fare kete shkronje!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    Dell ka dhene deklarat per shtyp ku qarteson qe nuk ka permend fare fjalen autonomi por qe gazetari serb e ka pjell prej imagjinate.
    Lajm i mire.
    Keto dite ne vijm mund te kete shume dezinformatash, se viq ajo ju ka mbet serbeve .

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anėtarėsuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Njehere Francezi,pastaj Delli,tash edhe keshilltari i Kryeministrit.

Veriu - opsion edhe statusi special?
    Kėshilltari politik i kryeministrit tė Kosovės, Dukagjin Gorani i ka deklaruar gazetės Blic pėr numrin e nesėrm se qeveria nė Prishtinė ėshtė e gatshme qė nė bisedimet me Beogradin tė arrihet deri te zgjidhja pėr serbėt nė veri tė Kosovės dhe se njė nga opsionet ėshtė statusi special “nė kuadėr tė kufijve tė Kosovės”.
    “Qeveria e Kosovės ka pėrsėritur disa herė gatishmėrinė qė me bisedime, negocime dhe marrėveshje tė gjendet zgjidhje optimale pėr veriun e Kosovės”, ka thėnė Gorani, transmeton agjencia FoNet.

Ai ka deklaruar se kryeministri Thaēi qartė ka bėrė me dije se ekziston vėllim i gjerė i zgjidhjeve tė mundshme, nga tė cilat njėra ėshtė edhe statusi special.

“Qeveria ėshtė e gatshme qė me anė tė marrėveshjeve tė arrihet zgjidhja optimale. Ēelėsi ėshtė nė duar tė komunitetit serb”, ka thėnė Gorani. /Telegrafi/
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithēka qė tė ofron jeta! Tash dhe kėtu. Tash ose kurrė!”,

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •