Ok here we go again.
Corazon, hidhu. Duhet ta njohesh kete qen me symbyll .![]()
Ok here we go again.
Corazon, hidhu. Duhet ta njohesh kete qen me symbyll .![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
aman se eshte qeni i maj bejbit!
Si tha ai?! ...over a dog!!!! Over an ugly dog!!! I love Jack!
Kete filmin e di permendesh! Kur them permendesh njesoj si "Nentoriaden" e Kadarese!![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Shihni nje cike tek minuta 3:00 deri 3:13...por kulminantja eshte aty tek 3:08..."mummy and daddy is home"...look at Jack!
Pale tek minuta 5:176:15...6:30...te gjitha...Hilarious!
Love the movie!
http://www.youtube.com/watch?v=YIKn91guc3c
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MI CORAZON : 31-07-2010 mė 00:10
Une s'para i shof filmat nga 2-3 here, por ate lart e kam pare me qejf plot here - shume funny.
Cora, cili film ky poshte?Nuk e dija qe aktorja kryesore, luan te ky film pasi ishte diagnostikuar si manic-depressive. No wonder she does a great job playing that role.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 02-08-2010 mė 12:35
Me prit deri ne oren 6. S'e shoh dot foton tani.. Kush do jete ajo maniakja? Jessica lange ? Me e re apo me e vjeter se ajo?
haaa, ne fakt dhe Lange e ka luajtur kete rol qe luan kjo X te ky film, por ncuq. Me e vjeter ne moshe se Lange...
te ky film duket goxha ndryshe nga c'eshte ne te vertete, gjithsesi eshte shume e njohur (si dhe filmi). them se do e gjesh.
adhurusit
Brava, e gjete!! Shume film i bukur.
plloqe.... njedizaj te leme date night ne te dyja per me pa i film. ti hap skype andej, une kendej. Nje sy nga filmi e nje sy nga muve
![]()
Ti Plot-e je e tmerrshme me ju heq te tjereve kenaqesite. Apapapa...(lol)
Chuchu, filmi ishte i lehte per mua. E di permendesh! Se une ndryshe nga ti, i shoh filmat e bukur nga 3 here derisa dua s'dua i mesoj permendesh...sidomos disa skena.![]()
Cora - Na nje qe guaranteed s'e ka pare Plloqja. Ti do e kesh pare se eshte famous, e mezi gjeta nje foto cik te veshtire per ate film. Eshte i 1960.
Krijoni Kontakt