Close
Faqja 63 prej 198 FillimFillim ... 1353616263646573113163 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 621 deri 630 prej 1972
    i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Ngjan me Lauren, ke te drejte. Por ncuq.

Kete aktore s'mbaj mend ta kem pare ne filma te tjere ne fakt. Me duket vetem filma suedeze.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga ChuChu Lexo Postimin
    Kat-u i pari per mure te kuqe, Core.

Plloqe, kur te duash ndihme, me bej nje ze.
    Por ama nese s'e ke pare kete film, duhet ta shikosh patjeter se e di une qe do te te pelqeje. Eshte svedez, svedez.
    kat-i pare sipas modelit shqipatar, apo anglo-amerikan?

lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    u pa puna derisa te gjejne te chuchut, po vej une ndonji te lehte.

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    O ChuChu, ec e zgjidhe vete, se nuk kemi as moshe per germime. : ))

Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Vazhdoni ju me te tjera, ajo eshte per Plloqen.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    shuje, sma mer menja ta kem pa kte filmin, po rigjizori duhet tjete Ingmar Bergman, kshu menoj.ene kta suedezt bojn filma per smari se nuk gerthasin shum,ene mu kto mpelqejn, pranej shoh shum filma xhapaniiz.mqafsh mu, si e gjete ate "audition"?

shum i hallakate si film, si meno ti? osh n'onderr ai burri mshtrat apo megjith men ajo gruja i bo tortura? mka pelqy shum si film, po skom mun me e pa dy her, se kom pase fryke.

ene rashomon osh per smari, film i modh. kore, qafsh mu shife kte rashomonin. osh ene novele po skom mun me e gjete ala.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Bibi Andersson?
    Where does a thought go when it's forgotten?

Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga Plot Lexo Postimin
    shuje, sma mer menja ta kem pa kte filmin, po rigjizori duhet tjete Ingmar Bergman, kshu menoj.ene kta suedezt bojn filma per smari se nuk gerthasin shum,ene mu kto mpelqejn, pranej shoh shum filma xhapaniiz.mqafsh mu, si e gjete ate "audition"?

shum i hallakate si film, si meno ti? osh n'onderr ai burri mshtrat apo megjith men ajo gruja i bo tortura? mka pelqy shum si film, po skom mun me e pa dy her, se kom pase fryke.

ene rashomon osh per smari, film i modh. kore, qafsh mu shife kte rashomonin. osh ene novele po skom mun me e gjete ala.

si mos e gjeja Audition. Ke vene pjesen qe mbahet me teper mend; kur vijne ato paraqiten nje nga nje me resumera ne dore, lol. Te kishe vene ndonje nga ato pjeset kur ajo i shkon atij me shiringa, dhe do e kisha ngaterruar me 1001 filmat e tjere xhaponeze. Se te tere ashtu te semure jane. Dhe une ne fakt ka ca pjese qe s'i mora vesh.... Kush ishte ai personi ne thes, e mban mend? Nje here vetem e kam pare, dhe para shume vitesh.

Okkkkk. Filmi me siper svedez eshte FAITHLESS/TROLOSA. Kur e kam pare, dy dite te tera s'me shqitej nga mendja. Ngjason shume me filmat e Bergmanit, por vetem se ketu director eshte Liv Ullman, ndersa Bergman eshte writer. Une vduq fare per ket' Bergman, Plloqe. E ke pare Wild Strawberries? Luan dhe Bibi Anderson ketu. Shife se ia vlen.

Ok vazhdoni ju rradhen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 22-07-2010 mė 17:23

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Citim Postuar mė parė nga ChuChu Lexo Postimin
    si mos e gjeja Audition. Ke vene pjesen qe mbahet me teper mend; kur vijne ato paraqiten nje nga nje me resumera ne dore, lol. Te kishe vene ndonje nga ato pjeset kur ajo i shkon atij me shiringa, dhe do e kisha ngaterruar me 1001 filmat e tjere xhaponeze. Se te tere ashtu te semure jane. Dhe une ne fakt ka ca pjese qe s'i mora vesh.... Kush ishte ai personi ne thes, e mban mend? Nje here vetem e kam pare, dhe para shume vitesh.

Okkkkk. Filmi me siper svedez eshte FAITHLESS/TROLOSA. Kur e kam pare, dy dite te tera s'me shqitej nga mendja. Ngjason shume me filmat e Bergmanit, por vetem se ketu director eshte Liv Ullman, ndersa Bergman eshte writer. Une vduq fare per ket' Bergman, Plloqe. E ke pare Wild Strawberries? Shife se ia vlen.

Ok vazhdoni ju rradhen.
    me sa kom mor vesht un, ai burri i keq aty mthes osh i ati i ksajt, ka munci qi kjo tket qen e perdhunume, ene pranej i ka mor burrat inat, ene do me i shkatarru.

mu mkputet filli aty ku ky burri bi mshtrat, ngjum, n'at hotelin, ene masanej se mor vesht, a osh m'onderr a megjith men.

mduet me ble i dekodus shushuje, se nryshe s'shof gjo. tkaloje cik vapa ene do e ble vallai se s'rrihet pa i gjuh t'huj mshpi.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Nuk po gjej gje....so sad.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •