nese nuk asht Fools aehere le ta gjen PINK , se une nuk e di...
nese nuk asht Fools aehere le ta gjen PINK , se une nuk e di...
ne foton e parė isha thuja se i sigurt per Dy Banditat![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 06-09-2010 mė 22:53
shushuje mi zemer, pa prit iher tju gerthas cik ktyne haromave qi na e paskan bo temen stalle derrash.
cere kini bo kshu mer? smorim vesht kush pyt e kush pergjigjet. pa prit iher tvem cik rregull. e di una, dixhija i ka fajet, rremuj e bo venin ka tshkoje goca. bashk me pink lulekuqen qi i vje habi qi nazlija shef filma. ene homer gongsterri mka thon qi ka cik mo shume rispekt per mu meqi kom gjet panik rumin. tsk tsk. cer menoni ju mer qafira, se plloqja sdi me shkru e me knu a si osht puna? gjeni filmin tim aty ene lini llafet se vallai kom per tu anku te izadora, qi mdo fort ene kjo, 1 nazlije ka forumi.
tashtina tkthehem ke amorja ime: ho mi amore, e di ti qi nuk je larg me kte filmin? vallai e ke gjet gati, mungo vetem titlli i sakte. filmi osht i bukur, flet per i goce qi do i goce tjeter, ene kto gocat e konviktit e tallin. ene si me ta thon un, kjo kerce ka tarraca mtoke. ene masanej filmi futet neper ca flashbacke, bohet i rremuje aty, qi mezi i bje mte. ke tdrejte shushuje, per dashni si e jona flet ene ky filmi;
ene qi thu ti, vallai do e gdhijm naj note megjithmen, tu pa filma po ene tu bo mi dreq, se jom aktore e lin un
kisskiss amoremia, ishalla t'hec dita mare jarebi
ps:shushuje, ke rradhen me vu i film.
Dite e re, filmi I ri.Na sillni filma. Let the game begin.![]()
radhen e ka shushuja, ajo e ka gjet filmin: memento mori osht.film i bukur kush e ka pa.i hallakatur icik, po shum ftillusta xhbirilo menjen.
shushuje, ene un me pasion mi se vallai vec pasioni na ka njele
pinkuqe, cer i ke bo temes ti kshuna? bashk me ate dixhije maceverdhen, rrini mi urt, kini qon ene goca tmira n'mahalle ju.
pa hiki ene un tashtina se kom per tmarr icik fresk, ene e kimi lon me i dor shoqesh qi me e pi ka 1 birre.
pink, meqi shushuja nuk osht ktu, vene ti i film, ke leje ka plloqja ti, jom apo sjom kumandarja ktu?![]()
Plloqe, haha.U r so cute. Lum mazllumi qi t'ka.. Une s'vej dot pikcer nau, se do e kisha vene me kohe. Jepi ti 1tjeter,edhe dil e mer fresk pastaj me shoqet .loool
Krijoni Kontakt