Close
Faqja 30 prej 102 FillimFillim ... 2028293031324080 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 1016
    … ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    hahahahahha stejshen, te kam thene , i ke terrorizuar pacientet, t'ka dal nami sikur ha gra

marya mos u tremb fare, stejsheni ate zhurmen e ben per te trembur kaponjte kur te ulesh ne karrigen e pacientit do te hypin mornica nga syte e cilter te doktorit.

Ps. stejshen leket ne fund muajit loool
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    sa do te kem prap buke me domate e djath do ha
    leket jane vetem shifra qe vijne e ikin
    Eeee keshtu thone te tere ata qe kane para, njoh nje psh. qe thote: "edhe une fasule ha"

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    :
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Eeee keshtu thone te tere ata qe kane para, njoh nje psh. qe thote: "edhe une fasule ha
    mbylli syte o dreqsa te fshij syzet
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Hajde syze te mira dhe te lira, shesim syze qe nuk behen pis, une per vete dhe kur fle dhe kur laj fytyren nuk i heq fare.

keto lloj enderrash me bejne per te qeshur mua
    nga gjera te tjera me hypin mornica
    si psh
    kur vete tek dentisti dhe degjoj gerrrrrrrrrr, gerrrrrrrrrrrrrrrr
    te me vesh pistoleten ne temth qe te te ulem ne karrige

Ps E lexova station e lexova
    sa do te kem prap buke me domate e djath do ha
    leket jane vetem shifra qe vijne e ikin
    O Maria, kur ke qene e vogel mos i ke pasur mbusher dhembet ne Shqiperi ti? Jo se ve re qe zhurma e dentistit na krijonka te njejtin efekt. Une sa here e degjoj me kujtohet ai trapani me rryp qe perdornin dikur per te gerryer dhembet.

Sa per endra me leke ju shikonkeni vetem duke fituar dhe une shikoj vetem duke prishur. Sa me ze gjumi zgjidh portofolin dhe filloj te bej pazaret

Citim Postuar mė parė nga zhorzhi Lexo Postimin
    E LERE CNA I KUJTON BIRAT TANI......SE KEMI PUNE TE TJERA
    Mire e ka Zhorzhetta, mjaft folet per birrat se jemi ne orar te punes tani!

Qajani hallin 1 cik shoqeris, ja psh une kam nje fuci 5l me Warsteiner ne frigorifer dhe i vi rrotull sa here kam pushim. Po te vazhdoni ju te flisni do filloj te mbush ca gota dhe do e mbaroj diten e punes duke kenduar

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar mė parė nga gesti_7 Lexo Postimin
    "po te tregoj nje histori te vertete qe me ka ndodhur.

kur isha i vogel, vajta ne nje teqe andej nga zona e Skraparit dhe i pari qe ishte aty me tha:

Ti kur te rritesh do behesh minister, por para se te behesh minister, te gjitha kursimet qe ke, do i investosh ne nje kompani dhe kjo do te te sjelle fitim te madh.

dhe une i hodha te gjitha 300 eurot qe kisha ruajtur kur mbusha 35 vjec dhe per cudine time, fjala e atij njeriu qe vajta kur isha i vogel doli qe ishte e vertet, pasi i shita ato aksionet qe bleva me 300 euro dhe u bene 1.500.000 euro. dhe per me teper u bera dhe minister. "

kjo eshte prralla qe ministri u tregoi femijeve te nje kopshti ne Bulqize.

Ka dhe perralle me te bukur ..

Isha nje piktor dhe pikturoja .. Nje dit t bukur u bera minister kulture dhe haja makarona qe me pelqenin shume .. Mbasi hengra mire si minister u bera kryetar bashkie aty fillova te haja mish.. Haja cdo dit mish dhe dilja me kazem ne qytet te mblidhja peme dhe te pikturoja palllatet .. Pastaj u bera kryetar opozite aty mora kot sepse kapa jeten dilja lakuriq ne plazhet Europes vesh tangat dhe pija droge te paster .. Ne fund me ngelen 3000 euro dhe jam i pastrehe ..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 19-07-2010 mė 09:41
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga DontWorryBeHapp Lexo Postimin
    O Maria, kur ke qene e vogel mos i ke pasur mbusher dhembet ne Shqiperi ti? Jo se ve re qe zhurma e dentistit na krijonka te njejtin efekt. Une sa here e degjoj me kujtohet ai trapani me rryp qe perdornin dikur per te gerryer dhembet.

Sa per endra me leke ju shikonkeni vetem duke fituar dhe une shikoj vetem duke prishur. Sa me ze gjumi zgjidh portofolin dhe filloj te bej pazaret
    hahahha

ne tetevjecare kishim nje dentist qe na merrte nga ora e mesimit dhe na i merrte me rradhe te gjtha dhembet , ku te dhemb e ku nuk te dhemb ete gjitha dhembet me hekur na i mbushte
    nuk e di a ka me sot neper shkolla dentista......

nje here kishim nje mesuese matematike e cila kur niste mesimi therriste nxenesit qe do ngriheshin ne mesim dhe ate dite ngaterroi klasen dhe therriti emrin tim kur ishte ne klasen paralele.
    kur mbaron ora nxenesit e asaj klase vine dhe me thone shiko se do te te ngreje ne mesim se gabimisht therriti emrin tend.
    Une ate dite nuk isha pergatitur si duheshe dhe per ti evituiar nje note te keqe dhe nje shuplake nga mamaja vajta tek dentisti dheu ankova se gjoja me dhimte dhembi dhe ma gerryi kot fare , e prisha dhembin per nje note
    bo sa idiote kam qene
    kot them edhe une
    sikur gjoja sot ja bere me e mecme
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marya : 19-07-2010 mė 09:45
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    ajzber leri birrat peer ne darke dhe futju punes se s'kam ndermend te bej edhe punen tende se edhe keshtu s'kam me kohe pastaj te fshiij edhe syzet
    Mir,si te duash ti ,une se kam problem qe t ja filloj nga e para me birra,por cfare pune te bej apo ti them une punet qe di ?
    1nje te pi birre
    2dy te vashdoj te pi birre
    3tre te rrekullis birra pa fund
    4kater e keshtu me radhe Meri
    p.s kur pi i heq syzet ..........e diellit.
    Dija eshte injorance e mesuar.....

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga Noellag Lexo Postimin
    Ka dhe perralle me te bukur ..

Isha nje piktor dhe pikturoja .. Nje dit t bukur u bera minister kulture dhe haja makarona qe me pelqenin shume .. Mbasi hengra mire si minister u bera kryetar bashkie aty fillova te haja mish.. Haja cdo dit mish dhe dilja me kazem ne qytet te mblidhja peme dhe te pikturoja palllatet .. Pastaj u bera kryetar opozite aty mora kot sepse kapa jeten dilja lakuriq ne plazhet Europes vesh tangat dhe pija droge te paster .. Ne fund me ngelen 3000 euro dhe jam i pastrehe ..
    Si ju duket kjo rrefenja e dyte ?
    Mua e bukur me duket, ē'far mendimi keni ju te tjeret nuk e di.

Faqja 30 prej 102 FillimFillim ... 2028293031324080 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •