Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Seminarist Lexo Postimin
    Ilia Spiro, ne menyre kategorike nuk pranohet caktimi i datave ne lidhje me fundin e botes. Kjo teme ne fakt ka te beje me mesazhin shpirteror te nje jete te perditeshme kristiane se sa me mesime te caktuara ne lidhje me eskatologjine, per te cilat kisha nuk ka nje mesim te caktuar.

Une kam pare njerez shume problematike qe jane te fiksuar pas anti-Krishtit, aq sa fiksimi i tyre eshte po aq negativ sa vete ardhja e anti-Krishtit.
    Po, por shenjat e koheve mund te thone dicka. Dhe ne fakt po fillojne te flasin, pavaresisht se nuk mund te japim data ekzakte. Megjithate eshte nje profeci e Shen Kozmait, qe flet per nje kohe ndermjet 2010-2015. Nuk eshte keshtu?
    Nuk kemi pse te jemi te fiksuar pas antikrishtit, por na duhet te njohim situaten, pra te jemi esell, sepse sic thuhet edhe tek "Apokalipsi", pak a shume, se ky do te genjeje, po te jete e mundur, edhe te zgjedhurit.

Pse te mos flitet hapur per keto ceshtje?
    Duaje te afermin tend si veten

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Gjate gjithe dymije viteve ka pasur grupime qe kane besuar fort, bazuar ne leximin qe i benin shenjave te kohes, ne afersine e ardhjes se dyte, por kane gabuar. Ajo qe ka mbetur prej tyre eshte bllofi i leximit te shenjave dhe fanatizmi i lindur prej tij.

Le te jemi esell pra po ashtu qe edhe te mos vetemashtrohemi e te behemi fanatike.

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Seminarist Lexo Postimin
    Gjate gjithe dymije viteve ka pasur grupime qe kane besuar fort, bazuar ne leximin qe i benin shenjave te kohes, ne afersine e ardhjes se dyte, por kane gabuar. Ajo qe ka mbetur prej tyre eshte bllofi i leximit te shenjave dhe fanatizmi i lindur prej tij.

Le te jemi esell pra po ashtu qe edhe te mos vetemashtrohemi e te behemi fanatike.
    Dakord plotesisht me postimin tend.
    Por une nuk po flas per ardhjen e dyte.
    Une po flas per disa ngjarje qe duhet te ndodhin ne periudhen 2010-2015, te profetizuara nga Shen Kozmai.
    Nje profete bullgare e shekullit 20, Baba Vagna, ka profetizuar se ne nentor 2010, fillon lufta e trete boterore, e cila mbaron me 2014. Pra jane 2 profeci qe perputhen ne kohe.

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Nuk eshte vetem ardhja e dyte qe nuk ceket. Ne pergjithesi, per te gjithe eskatologjine, duke qene nje periudhe qe i takon se ardhmes dhe fushes se profecise, Kisha ka nje droje apo hezitim per ti dhene nje forme doktrinore te per-caktuar. Eksperienca e gjate kishtare, 200 vjecare, ka treguar sa e sa raste vete-mashtrimi, fanatizmi madje edhe fillesa herezish me kete pikenisje.

Une nuk e di te them te drejten se cfare do ngjase ne 2010-2015, sikurse e di qe nuk ka ndonje profeci eksplicite te Sh. Kozmait per keto vite.
    Ajo qe une di dhe uroj eshte qe punet te shkojne mbare per te gjithe njerezit pa perjashtim, qe te shtohet gezimi ne bote, siguria, e drejta per te qene i lire. Nuk jam duke pritur me padurim ndonje ndeshkim te botes apo te nje grupi njerezish, as nuk jam duke jetuar nen friken e konspiracive.

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    .................................................. ...........

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1

Seminarist do te te jem mirenjohes,nese me perkthen thelbin e profecise
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 15-10-2010 mė 01:24

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Cdokush mund ta perdore youtube. Ne ate video ti ke nje profeci te Kozmait, qe sic te thashe nuk i referohet ne menyre eksplicite viteve 2010-2015, dhe nje interpretim anonim dhe subjektiv.

Varja budallejve...Gezohe jeten qe ke e mos harxho ditet e rinise me fiksime koti.

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Antikrishti nuk eshte thjesht nje person konkret qe do vije ne vitet e fundit para ardhjes se Krishtit. Gjithashtu nuk perjashtohet dhe mundesia e nje antikrishti global qe do shfaqet ne vitet para ardhjes se dyte te Krishtit. Por ajo si duhet kuptuar antikrishti eshte qe antikrishti eshte fryme/shpirt qe ka vepruar gjithmone paralel me Frymen/Shpirtin e Krishtit. Tek Letra e Joanit thuhet se antikrishti eshte tashme ne veprim dhe se ka shume antikrishte.

18Fėmijė, ėshtė ora e fundit. Dhe, sikurse e dėgjuat, antikrishti duhet tė vijė, dhe tani janė shfaqur shumė antikrishtė; prej nga e dimė se ėshtė ora e fundit.
    19Mes nesh dolėn, por nuk ishin nga tanėt, sepse, po tė ishin nga tanėt, do tė kishin qėndruar me ne; por kjo ndodhi qė tė dalė se nuk janė tė gjithė nga tanėt.
    Letra e pare e Joanit

Cdo heretik ka qene nje antikrisht, cdo persekutor i te krishtereve ka qene nje antikrisht, cdo skizmatik ka qene nje antikrisht.
    Cdo kohe ka pasur antikrishtet e vet. Madje dhe cdo njeri qe nuk ndjek Krishtin dashur pas dashur shnderrohet ne nje antikrisht.
    Predikimi i Krishtit dhe i apostujve eshte qe cdo ore eshte ora e fundit dhe duhet te jemi gati per ardhjen e Krishtit. Pra ora e fundit eshte cdo moment qe ne jetojme, dhe nga pikepamja historike kjo "ore" eshte periudha midis dy ardhjeve te Krishtit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Matrix : 13-10-2010 mė 13:05
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •