Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136

si te krijoj nje webmaster

pershendetje te gjitheve une jam nje anetar i ri ketu edhe desha ndonje ndihmne prej jush nese eshte e mundur po bej nje kurs per webmaster edhe desha hapat e para per ta krijuar si te veproj cfare duhet te bej sepse jam fillestar , nese mundet ndonje prej jush te me ndihmoj do te me nehet qejfi shume , sepse kam ngelur mbrapa ne kurs. kam pak problem me gjuhen e huaj , please 1 ndihme

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-07-2007
    Postime
    76
    pa merak, me thuaj cfare programi do te mesosh dhe te te jap mesime ne video

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558
    ore si mund ti bashkangjis faqet ne web
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

i/e regjistruar Maska e s138942
    Anėtarėsuar
    24-06-2007
    Vendndodhja
    Torino
    Postime
    172
    'si te krijoj nje webmaster' Webmaster eshte nje person qe eshte i pregatitur dhe i afte ne fushen e internetit, pra webmasteri pergatitet duke studiuar dhe nuk krijohet. Shumica e webmasterave Shqiptare jan te pergatitur vet duke ber prova te ndryshme ne internet pra pa ber ndonje shkolle paraprakisht, gjithsesi varet se qfar kursi ben ti, pasi po te jet nje kurs profesional per webmastera eshte pothuajse e pamundur qe te kuptohet nga nje fillestare si ti.
    Te keshilloj te provojsh ndonje host falas qe jan shum te ngjashem me ata me pagese dhe te lexojsh guida te ndryshme qe gjinden ne internet ose foruma webmasterash, pastaj nese e ke pasion do e shikojshe qe do fillojsh ta kuptojshe vet pak e nga pak....

ASSAS|NS ''ore si mund ti bashkangjis faqet ne web'' - Duhet te kesh nje host dhe nje dominio www.emriyt.com qe faqja juaj te jet ne web
    URL .net http:// .com www. .it ftp:// .al https:// . . . . . . . . .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-08-2004
    Postime
    298
    s138942..per aq pak sa dij..ke fol fjale me vend.

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558
    s138942 w kam 1 te tille
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

i/e regjistruar Maska e s138942
    Anėtarėsuar
    24-06-2007
    Vendndodhja
    Torino
    Postime
    172
    Citim Postuar mė parė nga ASSAS|NS Lexo Postimin
    s138942 w kam 1 te tille
    Atehere nese e ke nje host dhe nje dominio, duhet te karikojsh scriptin qe deshiron ne host, scriptin mund ta gjesh falas ose me pagese, pershembull nese don te bejsh nje portal mund te shkarikojsh Joomla, MkPortal, PhpNuke, etj falas nga sitet e tyre, pra shkarikon scriptin (portalit, forumit, blogut) ne pc tuaj pastaj me ane te FTP duhet ta karikojshe ne hostin tuaj, mund te perdorish ''Core Ftp'' qe eshte nje program falas per te hapur ftp e hostit tuaj dhe te karikojshe scriptin.
    Pasi te kesh karikuar scriptin, hap faqen tuaj emri-juaj.com dhe automatikisht do ju dale faqja per instalim te scriptit dhe pastaj duhet te ndjekush proqedurat sipas scriptit qe po instalon deri sa te kesh mbaruar.

Koto jan proqedurat me te zakonshme te shpjeguar ne menyre fare te thjeshte, por nese si kupton bej pyetje me te qarta si pershembull qfar scripti deshiron te instalojsh, qfar hosti ke...etj
    URL .net http:// .com www. .it ftp:// .al https:// . . . . . . . . .

ALb@SouL NetWo®K Maska e [A-SHKODRANI]
    Anėtarėsuar
    12-08-2003
    Vendndodhja
    EUROPE
    Postime
    245

Thumbs up Titulli temes ;

Citim Postuar mė parė nga can you help me Lexo Postimin
    pershendetje te gjitheve une jam nje anetar i ri ketu edhe desha ndonje ndihmne prej jush nese eshte e mundur po bej nje kurs per webmaster edhe desha hapat e para per ta krijuar si te veproj cfare duhet te bej sepse jam fillestar , nese mundet ndonje prej jush te me ndihmoj do te me nehet qejfi shume , sepse kam ngelur mbrapa ne kurs. kam pak problem me gjuhen e huaj , please 1 ndihme
    Titulli temes ;si te krijoj nje webmaster

WebMaster ne radhe te pare nuk krijohet por eshte emri i personit qe puno me nje FAQE =(web).
    Te behesh webmaster duhet te njofesh mbi te gjitha codet po ashtu dhe programet.
    Ne radhe te pare duhet te jesh perdoruses shum praktik i kompjuterit,e dyta webmaster perdor shum programe gjej qe nuk eshte e lehte per nje fillestar.
    Realisht un perdor DREEAMWEAVER pasi i ka gjitha brenda dhe eshte programi me i mire per krijimin e nje faqe WEB.
    Si fillim te keshilloj MFP=Microsoft Front Page.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136
    pershendetje si po ja kaloni mire , me falni per vonesen une hapa temen edhe nuk kam postuar fare , uen po bej nej kurs se si te krijojme nje web, edhe po perdor programin (visual studio 2005) edhe i lutem kris3006 nese mi dergon me video, edhe ku mundem ta gjej me sakte kete progarm visual studio 2005 , edhe si mudem ta perdor ate , e ka perdorur ndonjeri prej jush me pare kete proagrm , ju lutem te me ndihmoj pak sepse nuk po e marre vesh mire se si perdoret , ju faleminderti shume , gjithe te mira ciaoooo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-12-2008
    Postime
    136
    a ka mundesi me ndonje ndihme per ndonjerit ketu per kete postimin e fundit qe kam bere une , ju faleminderti shume ciaooo

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si te krijoj nje lojė te vogel
    Nga gigabyte nė forumin Lojra nė kompjuter
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 13-04-2009, 16:47
  2. Si tė krijoj njė PPPoE nė Ubuntu?
    Nga auLoN. nė forumin Pėrdoruesit e Unix
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 06-12-2008, 06:01
  3. Si tė krijoj njė libėr miqsh (guestbook)
    Nga R2T nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 26-07-2004, 06:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •