po ti nuk po me kupto se une jam njeri i thasve te relates ,ashtu po thot nexhmedin mitrovica
po ti nuk po me kupto se une jam njeri i thasve te relates ,ashtu po thot nexhmedin mitrovica
Po mbase i fusin te gjithe brenda te mbledhim mendjen se me ate qeveri mafioze po marrin me qafe Kosoven dhe Shqiperine bashke ...
per shalen1
mos u ba marak i nderuar se jem ne linija te trasha lidhur me shpernadrjen e thasve
se gjysma e tyre qe jan thesar jan ike pėr Turqi
pėr Marinari
jo nuk kam koh edhe ashtu ashtu neve nuk munden me na kap se ne jem pjes e 25 sherbimeve qe kem bashkpunuar , dhe kem pas lidhje direkte me institucionet e kosoves si dhe me te gjith kryeministrat bile kete na i deshmoj edhe ish kryeminister Bajram Regjepi me 09.korrik 2010 dhe e dha nje propozim per Kadri relaten tha se duhet me zgjedh drejtor te AKI -sė .
Aty po maj ymyt me u kurdis edhe une se unė jam i trajnuar dhe i trajtuar
pershendetje
kam nje bindje per rastin bllaca me shum po gezohen kta ant i UCK- poju duket se diqka po leviz ne te mir te tyre por po gabojne se para dhe pas luftes jan vrar disa ish spiun te serbis si bie fjala nifar k llokoqi ish udbash dhe do dosta te kllokoqit
pėr MemphiS , G-2 , ZKZ,R17 ,Justinjani ,
qka eshte bre kah bahet po kush dreqi prej juve e dhezi kėt punėn e SHIK-ut po rahat ishim kan
e tash ju ka kthye krejt bota kunder SHIK-istave ma zi se milloshit ne mars tė viti 1999
po ishalla shpetojm ne te vegjlit qe jem gjenarat e dyte ndoshta nuk na kap askush
Krijoni Kontakt