Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    31-01-2010
    Postime
    55
    po ti nuk po me kupto se une jam njeri i thasve te relates ,ashtu po thot nexhmedin mitrovica

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anėtarėsuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Citim Postuar mė parė nga R17 Lexo Postimin
    per marinrin

jo nuk kem nevoj niher se kem hala thas pa i qel qysh i kemi pas marr atėher kur serbija ka pas nje kriz institucionale relata Kadri pershendetje
    A jane bosh apo te plote, a shiten apo jan gratis, nese jan gratis shperndaj neper anetare te forumi mos i le mbyllur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-05-2008
    Postime
    34
    Po mbase i fusin te gjithe brenda te mbledhim mendjen se me ate qeveri mafioze po marrin me qafe Kosoven dhe Shqiperine bashke ...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    31-01-2010
    Postime
    55
    per shalen1

mos u ba marak i nderuar se jem ne linija te trasha lidhur me shpernadrjen e thasve
    se gjysma e tyre qe jan thesar jan ike pėr Turqi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    31-01-2010
    Postime
    55
    pėr Marinari

jo nuk kam koh edhe ashtu ashtu neve nuk munden me na kap se ne jem pjes e 25 sherbimeve qe kem bashkpunuar , dhe kem pas lidhje direkte me institucionet e kosoves si dhe me te gjith kryeministrat bile kete na i deshmoj edhe ish kryeminister Bajram Regjepi me 09.korrik 2010 dhe e dha nje propozim per Kadri relaten tha se duhet me zgjedh drejtor te AKI -sė .

Aty po maj ymyt me u kurdis edhe une se unė jam i trajnuar dhe i trajtuar

pershendetje

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    kam nje bindje per rastin bllaca me shum po gezohen kta ant i UCK- poju duket se diqka po leviz ne te mir te tyre por po gabojne se para dhe pas luftes jan vrar disa ish spiun te serbis si bie fjala nifar k llokoqi ish udbash dhe do dosta te kllokoqit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar mė parė nga Marinari Lexo Postimin
    Ti konsumon vetem produkte te Serbise Arben ēunaku nga Gjakova, se je prodhim i saj...!

Me mua nuk ndahesh mire!

Ik baju tash!

Mos u merr shum me Gjakove se ta bojn 8:2,keshtu qe gjema ni foto se pom vyn per pasaport biometrike t'kupes..jo qasi te malisheves hahahahaaha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    kam nje bindje per rastin bllaca me shum po gezohen kta ant i UCK- poju duket se diqka po leviz ne te mir te tyre por po gabojne se para dhe pas luftes jan vrar disa ish spiun te serbis si bie fjala nifar k llokoqi ish udbash dhe do dosta te kllokoqit
    Tani per tani Faruk Gashi osht arrestu per nifar SALI GASHIN....mos u mundo me nderru kahje arrestimeve..!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    pėr MemphiS , G-2 , ZKZ,R17 ,Justinjani ,

qka eshte bre kah bahet po kush dreqi prej juve e dhezi kėt punėn e SHIK-ut po rahat ishim kan
    e tash ju ka kthye krejt bota kunder SHIK-istave ma zi se milloshit ne mars tė viti 1999

po ishalla shpetojm ne te vegjlit qe jem gjenarat e dyte ndoshta nuk na kap askush

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar mė parė nga L-7 Lexo Postimin
    pėr MemphiS , G-2 , ZKZ,R17 ,Justinjani ,

qka eshte bre kah bahet po kush dreqi prej juve e dhezi kėt punėn e SHIK-ut po rahat ishim kan
    e tash ju ka kthye krejt bota kunder SHIK-istave ma zi se milloshit ne mars tė viti 1999

po ishalla shpetojm ne te vegjlit qe jem gjenarat e dyte ndoshta nuk na kap askush

more L-7 shpresoi te mos jesh i perzier ne vrasje si faruk gashi se beli nuk do ta kesh lehte as ti!!
    jo bre ska kush qka i ban shikut mos e ke gajle ti kete pune!!

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •