-
Rahmet paste mjeku i madh Arqile.Si sot e kujtoj kur erdhi ne shtepine tone ketu e 30 vjet me pare.Ime moter vuante nga rrjebulla qe ne muajt e pare te lindjes.Prinderit pasi provuan shume doktore e shume ilace vendosen te therasin Arqilene sepse nuk shihej asnje lloj permiresimi.Ai erdhi, e pa dhe i tha prinderve te nderpresin c'do lloj ilaci.i dha vetem dicka qe lehtesonte kruajtjet dhe i tha prinderve se sapo te mbushi tre vjec do te pastrohet komplet.Dukej e pabesueshme po te shihje time moter atehere se nje dite do te kishte lekure te paster.Por sic tha i paharuari doktor Arqileja sapo mbushi 3 vjec filloi te pastrohet gradualisht dhe per pak muaj u zhduk komplet rrjebulla.Po ta shohesh motren time sot nuk te le pershtypjen se ka pasur ndonjehere ne jete te vet nje problem me lekuren.Ky pra ishte Arqileja,me nje te pare dhe dha diagnostiken dhe ilacet e duhura.Pse nuk qene ne gjendje mjeket e tjere te na jepnin nje zgjidhje te tille une nuk jam ne gjendje ta spjegoj dot.E paste dheun e lehte doktor Arqile Boti.
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund të hapni tema të reja.
- Ju nuk mund të postoni në tema.
- Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
- Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt