Close
Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 153
    i/e regjistruar Maska e Etniku
    Anėtarėsuar
    25-12-2008
    Postime
    252
    Citim Postuar mė parė nga kthetrat Lexo Postimin
    UAAAAAAAAAAAAA JO O BIRE K,U,R,V,E NUK I KAM ME TE LEXUAR PO MA KA DJEG KURRIZI FAR BASTARDE,,,FAR ORGANIZATASH
    Heheh ja gjuha e juaj keshtu shkurtohet dhe ngelini pa tkest filloni ne sharje me vjen keq po pergjigjuni o Derdimen hahahha

Anėtarėsuar
    25-12-2008
    Postime
    252
    Citim Postuar mė parė nga PLAKU Lexo Postimin
    kthetrat, sa per Desius kuqaloshin nuk muned te them gje, perpos se ai sajohet nga muhabeti se ashete i perpunu me brum te tharet enverist.
    a ket etnik rrakataken ,ju lutem mos ia venoni veshin. ashete nji rrakatake vegel ne duar te krye zagarve lprkist te tipit pirro marinaro rus. Ky lloj njeriu nuk din gje perpos te shpif, te nuhas ala zagarqe njerzit nga pas. keto mundohen me ane te pishpirikve si pune etnik pulagjiut ta hedhin gurin dhe te meshefin doren. Pune zagaresh. Ky etniku deri me sot s'ka shkru asenje shkrim me dore te vete origjinal s'ka thane asenji mendim te vetin. Tana i ka te pregadituna, tubon shkrime te huaja dhe iu del zot gjoja i ka shkrua vete, ky kelysh qe sa kohe banon ne Itali, hiqet edhe si luftar, ska lene njeri pa ofendua , pa e dite se halleku e njofin me dhem e dhemball, po cfar me enjofet nji laper si etniku se. kur me kan then disa te vete se cfare pulagji sokakesh ka qene ne Tetove, nuk ia velen asnje pergjie asnje fjale me shpenzu me kete tip te prishet moralishet dhe person te degjeneru. Me mire te mos merremi me kete lloj kuqaloshesh te nji shtrese me te ulet qe muned te mbetet prej asaj te ashtuquajtun komunisto envero stalinista.
    Nuk desha te fole fare , me dhimbesen disa ketu qe mundohen te debatojen me kete lloj njeriu tru shpela nga cdo aspekti, njerzor e kombetar.
    He plaku paske pyet mire per mua qenke interesuar po mire
    sa per shkrimet jane te shkruara dhe te botuara dhe te ri botuara vetem per ju harbutet qe endeni forumeve me te njejtat fjale
    Sa se me njef mua mor bire shkine une kame dale me emer mbiemer dhe nuk jame fshehur me Plak e me dreq ate qe kame bere un e ka te shkkruar Historia e lavdishme e kombit tim dhe as ty e as shkina e Serbise nuk e fshine dote nga faqet e saj per kete Atdhe kame dhene dote jape dhe kure nuk dot nenshtrohem ne urdherat e tradhetareve por ama edhe kure nuk dote eci pase ruges se tradhtise balliste dhe spijuneve te Athdeut tim une isha ne Lufte ne cdo kohe ne cdo kohe qe e kerkoje Atdheu im nga se njihem si familje ne Tetove po jo i nenshtruar ne thundren Sllave edhe sot e kesaj dite
    ti tradhtar Plaku me thuaj ku dhe cfare bere per Kosoven mor idijot nxiri letrat ketu tregoje veten se ja ketu i ndajme hapur gjerat dhe ateher dote shofem se cfare ke bere ti e cfare un po behu bure nxire fytyren tregoje veten se kushe je dhe cfare ke bere familjarisht ketu dil o halabak se te njofem mor shpifes klyshe shkine soj e sorollop te njofem ti nxorem te gjitha ne mejdan te kujtohet shume mire dhe ike me bishtin ne shale edhe ketu une nuk fshihem pas asgjeje po jame krenar dhe mbetem i tille gjithe jetes time dhe nuk poshtroje familje dhe gjakun tim e atdheun time se e kame la me gjak e deshmojne plaget e mija sot qe une ste kame leshu ruge o idijot po jame krenare dhe qendroj si i tille ne rugen per clirimin e Atdhuet sjam harbut si puna e jote qe turfullone me biren perpara dhe ne sherbimin e Serbise
    askushe sme ka shtije ne dore dhe sdo te me shtije kure prandaj PLAKU DIL HAPUR I HAPIM LETRAT KETU VAZHDOJME SE UNE NUK JAME FSHEHUR DHE NUK FSHEHEM NGA HARBUT SIKUR PUNA E JOTE SE KURE STE KAME FRIKEN DHE NUK E MBYLLY GOJEN UNE PARA ASKUJTE ME PASTERITINE TIME HAJDE O PLAK I PJERDHUR HAPI LETRAT KETU HAPUR DHE SILLI ATA SPIJUN QE TE PASKAN THENE TY PER MUA KETO GJERA KETU TI THONE SE KU DHE CFARE DINE PER MUA O TRADHTAR I NDRYRE GJAKOVE PIS .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Etniku : 22-08-2010 mė 06:13

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga semiku Lexo Postimin
    Kthetrra respekt per vuajtjet tua ne kazimatin Enverist - "per fjalet pse nuk ju hakmirrem kur ishte koha " do te ishte legjitime te benim kete por per hire te interesit kombetar mire qe mbeti keshtu.Historia gjithcka ka evidentuar dhe gjykimi i saj eshte vetem njenver Hoxha dhe komunistet e tij kane perfunduar ne berrllogun e historise ...
    A mund njeri me i sqaru njeriu kto fjal thetrra ,per c'respekt flitet ktu.,tua,kazimatin,benim (fjal turke pse ktu)evidencuar apo berr-llogun edhe ti po beje humore si Teta Ollga heeeeeeee.

Anėtarėsuar
    25-12-2008
    Postime
    252
    PLAKU FALEMINDERIT PER FJALET E MIRA .Por une e kam heq ne kurrizin tim qelbesiren komuniste dhe kur shoh qe keta laper akoma flasin me kete gjuhe me humbe gjykimi dhe e vetmja fjale e te me faleshe eshte se ju q,i,f,sh,a r,o,opt ketyre plehrave dhe gabimi yne qe nuk falet eshte pse su hakmorem kur na erdhi koha derri do plumb keta vetem kete gjuhe njohin hajd shnet
    Pse nuk kishe beth te dalesh perpara prandaj sepse ta kemi skuq ballin cdo her e ja u kemi mbushe b... plumba prandaj duhet te keshe zemer ti besh balle forutunes jo vetem me fjale po edhe pune e beje te shikonim se sa ju vlente lekura ose bejeni tani nuk eshte vone me gjith Plakun te shofes sa burni keni

Atdhetar Maska e Dasius
    Anėtarėsuar
    21-07-2010
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    288

Angry

UAAAAAAAAAAAAA JO O BIRE K,U,R,V,E NUK I KAM ME TE LEXUAR PO MA KA DJEG KURRIZI FAR BASTARDE,,,FAR ORGANIZATASH
    Keto fjale shko e thuaja ndonjerit atje tek shtepia jote, debil. Te kishe vdek ishalla mire do kishe bere. Harbut.

Une skam thene ndonjehere se jam dakord me ata qe kane vuajtur nen diktaturen komuniste, perkundrazi kam shprehur vazhdimisht keqardhjen, dhe asnjehere nuk kam qene dakord me ekzekutimet, persekutimet dhe internimet.

Nuk gjykohen punet e shtetit nga eksperiencat personale. Me mire mos diskuto fare nese nuk e duron dot. A ke qene ti ndonje person i rendesishem i asaj kohe, ke ndonje veprmtari konkrete? Per ate fol.

As me intereson fare se kush je ti, nuk jam une pergjegjes per vuajtjet e tua. Meso te respektosh dhe mbaj gojen.

Ju lutem moderatoreve shikojini pak keto se e kalojne cakun.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dasius : 22-08-2010 mė 09:56
    Atdheu mbi tė gjitha
    Tradhtarėt nė tė s'ėmės

Anėtarėsuar
    25-12-2008
    Postime
    252
    CUDI SI PASKE SHPETU DHE VERTET ME VJEN KEQ QE KE SHPETU NJE KRYMB SI PUNA E JUAJ

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    PLAKU FALEMINDERIT PER FJALET E MIRA .Por une e kam heq ne kurrizin tim qelbesiren komuniste dhe kur shoh qe keta laper akoma flasin me kete gjuhe me humbe gjykimi dhe e vetmja fjale e te me faleshe eshte se ju q,i,f,sh,a r,o,opt ketyre plehrave dhe gabimi yne qe nuk falet eshte pse su hakmorem kur na erdhi koha derri do plumb keta vetem kete gjuhe njohin hajd shnet
    Siduket nuk paske lexuar asgje. Nese do te lexoje, do kuptoje qe askush nga pjesemarresit nuk po e mbron dhe po e lavderon. Thjesht kerkojn qe te pasqyrohet realiteti dhe jo te flitet ne tym. Nese hedhim syte te gjithe jemi te prekur nga kanibalizmi dhe histerizmi Komunist, por ama nuk duhet te themi te paverteta sic po flitet lart e posht. Kemi nevoj te mesojm te verteten ashtu sic ka qene, dhe jo sic kemi qejf ta interpretojm. Une jam nje i ri qe kam nevoj te mesoj te verteten, jo nga te verberuarit dhe ato qe se kaperdijn dot, po nga ato qe parashtrojn ate qe eshte reale dhe jo imagjinatat dhe nderthurjet e verberizuara nga njerezit qe i kan hequr mbi kurriz. Te lutem mos u bej dhe ti si Maks Velo apo F. Lubonja, mbaj nje qendrim tjeter dhe real.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    Citim Postuar mė parė nga Etniku Lexo Postimin
    Pse nuk kishe beth te dalesh perpara prandaj sepse ta kemi skuq ballin cdo her e ja u kemi mbushe b... plumba prandaj duhet te keshe zemer ti besh balle forutunes jo vetem me fjale po edhe pune e beje te shikonim se sa ju vlente lekura ose bejeni tani nuk eshte vone me gjith Plakun te shofes sa burni keni
    o loloo po cfar balli mor mo ju jeni nga ajo qenije qe hani kulishet tuaj ,,me fale ne se te ofendoje por ju mbaruat me turp.me turp e filluat po me turp e mbaruat,shikoje pake eksodin anije e 1991,shikojen sa ju deshti populli qe po te kishin mundesi do dilnin te gjithe nga shqiperia vetem se ju qeveriset mire pjella juaj u ngrit dhe ju peshtuti ne fillim,po hajd mo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    Citim Postuar mė parė nga E=mc² Lexo Postimin
    Siduket nuk paske lexuar asgje. Nese do te lexoje, do kuptoje qe askush nga pjesemarresit nuk po e mbron dhe po e lavderon. Thjesht kerkojn qe te pasqyrohet realiteti dhe jo te flitet ne tym. Nese hedhim syte te gjithe jemi te prekur nga kanibalizmi dhe histerizmi Komunist, por ama nuk duhet te themi te paverteta sic po flitet lart e posht. Kemi nevoj te mesojm te verteten ashtu sic ka qene, dhe jo sic kemi qejf ta interpretojm. Une jam nje i ri qe kam nevoj te mesoj te verteten, jo nga te verberuarit dhe ato qe se kaperdijn dot, po nga ato qe parashtrojn ate qe eshte reale dhe jo imagjinatat dhe nderthurjet e verberizuara nga njerezit qe i kan hequr mbi kurriz. Te lutem mos u bej dhe ti si Maks Velo apo F. Lubonja, mbaj nje qendrim tjeter dhe real.
    por keta nuk lexohen deri ne fund se i kane shabllone fjalimet keta qysh ne emer i mer veshe se c duan te thon

qenke i rri mor djal ta beje hallale ,por nje gje te jap si keshille ne raste se e pranon ,,arma me e forte e komunistave ka qene propaganda kan shpifur
    per 50 vjete se e kane pasur edhe gurrin edhe arren dhe kerkush nuk u thoshte jo,

mos u manipulo nga shkrimet 1945-1992 te ghijah jane te manipuluara shte njesoje sikur te fitonte hitleri luften e 2 botrore dhe ai do ta nxirte veten te paster ashtu ka ndodhur me keta thone se kane udheheq me drejtesi por ti nuk e di se njerzit deri ne 1945-1965 hanin me racion gjeja me elementare dhe pyet se sa ishte nje raCION BUKE ISHTE 250 GRAM NE DITE

Keto debate po ti benim bashke ne ate kohe kishte nje nen qe quhej agjetacion dhe propagande dhe e di ti se sa denoheshe vetem se ty nuk te pelqente buka ose te shprehje nje mendim te lire mi kapje 25 vjete ose edhe pushkatim

dhe mos i shiko keta vampirat qe debatojne neper forume per demokraci ose te drejta keta or lum miku kishin nje pseudonim populli i quante 80 leksha per te vetmen arsye se sigurimi keta i paguante per spiunllek dhe rinin neper rradha qumeshti neper dritare naten dhe pergjonin se kush shante faraonin ,

shyqyr qe qeke i ri dhe nuk i di por or lum miku keta kane pire gjake ne popull per 80 lek keta te benin gropen aq karakter kishin pase tani na duken burrrrra te mire ,,,hiqu ketyre pisave

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2010
    Postime
    520

Thumbs down

Citim Postuar mė parė nga Etniku Lexo Postimin
    CUDI SI PASKE SHPETU DHE VERTET ME VJEN KEQ QE KE SHPETU NJE KRYMB SI PUNA E JUAJ
    une shpetova se desh zoti dhe jo ai diabetiku juaj por ai vdiq shpejte se ja filloj me ju andej nga 80 te kishte jetuar edhe pak do te te kishte shtypur si mor ashty si kadriun me shok or plehe

Faqja 6 prej 16 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •