Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23
    -
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081

Charlie Chaplin

Me vjen keq qe ju zhgenjej, po kjo nuk eshte teme propozimi.
    Por ka lidhje me kinematografine.
    Rreth 20 vjet me pare kam pare nje film te shkurter te Carli Caplinit, por nuk ka shans te me kujtohet titulli.
    Subjekti (aq sa mbaj mend) eshte i tille:
    Naten vone Sharloti kerkon te shkoje ne shtepi me tramvaj. Pret tramvajin, po sa here qe vjen vagoni mbushet rrufeshem para se ai te hipe.
    Vjen tramvaji i fundit dhe Sharloti can turmen dhe hipen i pari. Por meqe hyn i pari, turma e shtyn deri tek dera tjeter qe eshte dalja, dhe praktikisht mbetet i varur, derisa vjen "burri i shendoshe", qe shtyn gjithe turmen, dhe ai futet kurse Sharloti bie.
    Kuptohet e merr rrugen ne kembe.
    Kaq mbaj mend nga subjekti.
    Jam perpjekur ne shume menyra t`ja gjej titullin por pa rezultat.
    Ka ndonje me memorie heroike te me jape zgjidhje?
    Respekte.
    -

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    edhe pse te paska ngel fiksim???
    as mua nuk me kujtohet titulli.
    ps.hyna me qejf ke kjo teme ,nejse.

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Drague, me ka mbetur fiksim se nuk e di per preferencat globale, po mua Carli me shkaterron. Po merrja ca filma te Carlit nga interneti dhe thashe ta merrja edhe kete, prandaj pyeta per titullin.
    Po e di qe eshte e veshtire ta mbash mend, se atehere ne i quanim "Sharloti" te gjitha filmat e Carlit.
    Psh Sharloti ne lufte apo Sharloti ne dyqan. Hajde mbaje mend kete "Sharlotin ne tramvaj".
    -

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Kot thone qe kur te ben glase zogu te sjell fat. Ja u hap tema e "Glases se zogut"...sukses te papare.
    Hap teme per Carli Caplin une.....jo mer vlla s`bohet llaf te japi njeri sugjerime, qofte edhe per gallate. Dje ma beri glasen zogu...asnje efekt nuk pati.
    Edhe Drague qe u pergjigj, kishte mbetur i zhgenjyer.
    S`paskam fat me hapje temash une.
    -

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Mire ma kujtove se do i futem edhe une shkarkimeve te Ēaplinit , filmat e tij jane te pavdekshem , ngjajne si demode sot por humori dhe humanizmi i tij eshte i paarritur .

Ky njeri ka qene 1.65 por mbetet nje Gjigand

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Chaplin ne filmat e tij percjell nje lloj mesazhi qe edhe sot ka shum vlere.

Per dashuri behet gjithcka.
    Kavaljer edhe pse i varfer.
    I forte edhe pse ska fuqi te punoje.
    Energjik (sepse jeta e kerkon te jete i tille)
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Mua me pelqen nje film i tij me se shumti ,kur han kepucet e tij ne nje kasoll qe ia bart era maje nje peme me duket hahahahaha,shum e fort ka qen a.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Kot thone qe kur te ben glase zogu te sjell fat. Ja u hap tema e "Glases se zogut"...sukses te papare.
    Hap teme per Carli Caplin une.....jo mer vlla s`bohet llaf te japi njeri sugjerime, qofte edhe per gallate. Dje ma beri glasen zogu...asnje efekt nuk pati.
    Edhe Drague qe u pergjigj, kishte mbetur i zhgenjyer.
    S`paskam fat me hapje temash une.
    someone help him me Caplinin. Une si mbaj mend fare filmat e tij, mbaj mend qe ishin si pa ze kshu, po teper e vogel per te kujtuar me shume se kaq. Nese kerkon ndihme per Normanin ate po coc mbaj mend nga pak fare. Lol

p.s. me c 'a e pastrove glasen qe te beri zogu?

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    someone help him me Caplinin. Une si mbaj mend fare filmat e tij, mbaj mend qe ishin si pa ze kshu, po teper e vogel per te kujtuar me shume se kaq. Nese kerkon ndihme per Normanin ate po coc mbaj mend nga pak fare. Lol

p.s. me c 'a e pastrove glasen qe te beri zogu?
    Eh, problemi im ishte i thjeshte. Glasa ishte taze, jo si e jotja qe ishte "me vjetersi pune". Pervec kesaj, kur benim pune laboratori kimie ne gjimnaz, dhe kishim mungesa acidi, me therriste zysha: "Peshty pak tek kjo proveza se na duhet pak acid".
    Tani gjeje vete me cfare e fshiva.
    Gjithashtu te falenderoj ty dhe te gjithe ata jane solidarizuar me mua, per gjetjen e titullit.

P.S. Ai filmi qe ha kepucen eshte Ethet e Arit (Gold Rush). Ai eshte epope nuk harrohet si titull.
    -

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ska problem Kavir, do kisha deshire te te ndihmoja por I cant.

Eshte nje Corazon ketu ne forum ajo ka memorje te tmerrshme. Ja ta therrasim se kush e di te ndihmon ajo.

CORAAAAAAAAZON, hidhu ketej. Ndihmoje pak kete shokun

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •