Close

Rezultati i Sondazhit: Sa ndikojne thashethemet ne jeten tuaj?

Votues
48. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Aspak, jane komplet pa vlere

21 43.75%
  • Disi

7 14.58%
  • Varet nga ceshtja ne fjale

14 29.17%
  • Shume

1 2.08%
  • Vertetoj vete para se te besoj fjalet e njerezve

7 14.58%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Votova te paren.

Per deri sa njof personin me vite dhe degjoj thashetheme per te e di qe nga inati e kan nga inati i/e suksesit te tij.

Me njerez qe miren me thashetheme as shoqeri nuk bej Keshtu qe sme intersojn fare.

i/e regjistruar Maska e vessa
    Anëtarësuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    !!!
    Postime
    59
    mendoj qe ne te shumten e rasteve edhepse duke u nisur nga vet principi qe nuk na interesojn thashethemet prape se prape ne njefar menyre nuk te len te jesh dhe aq indiferente..

mandej varet nga çeshtja dhe jo vete thashethemeja.. sepse po qe nje çeshtje mfajt serioze pra ajo nuk perfshine vetem faktin qe "diqka po thuhet mbi mua dhe une slodhem kot" por kjo mund te perfshin edhe persona te tjer shume te rendesishem per ne.. andaj edhe nese ne vet nuk na interesojn.. na bejn qe te merremi me po keta personat e rendesishem per ne.. qe tani mund te fillojn te besojne thashethemet mbi ne..! normalisht nuk do te duhej te ishte keshtu.. po ja qe nuk eshte gjithenje e mundur..

PS: ka pake dit nje shok imi thoshte: "kam bere nje zbulim te ri ne fizike qe tek ne shqiptaret thashethemet shperndahen me shpejt se po edhe vete drita".. =D

ju pershendesS..

Behind these Hazel Eyes Maska e Lule_Bora
    Anëtarësuar
    30-07-2007
    Postime
    107
    Cdo kush ka drejte opinioni, mendimi per tjetrin...e keqja e njerezve eshte se skane kurajo t'ja thojne ne sy tjetrit. Dhe automatikisht kthehet ne thashethem, e normalisht tek i pari qe del eshte shprehje pakenaqesie me shume, e gjate rruges nga goja n'goje zbukurohet, e trajtohet ne cdo trajte qe mendja njeriut mund ta ndryshoje. Kshu qe jo aspak, s'me bejne pershtypje. Nqs ke gje, hajde ma thuaj ne sy...dhe di une si te hedh poshte argumentat e idenat tuja....qe mund te jene si me vend..si pa vend. Po nqs se ke aq kurajo...vazhdo bjeri se i bie bukur.
    For all my love and hate, for all my sorrow's sake, neither today or tomorrow, i shall never break!.

E omel Maska e EnderrA
    Anëtarësuar
    18-11-2010
    Vendndodhja
    Te kthesa Xhanes
    Postime
    81
    Jo aspak...
    Ati im që je në qiell mshelma gojën kur skam asgjë për të thënë!

i/e regjistruar Maska e Dolce_Angelo
    Anëtarësuar
    25-11-2010
    Vendndodhja
    Long Island NY
    Postime
    256
    Nuk me prekin aq shum po me nervozojne.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •