Close
Faqja 18 prej 40 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 395
    i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Sikur tė ishte sheriati, jo-Muslimanėt do tė obligoheshin ta paguanin Xhizjen (lloj takse - tatimi) dhe mė kėtė do tė liroheshin
    Dmth vetem kjo do ti lironte ata te jetojn jeten ashtu siq duan ?? Duke pire qeshur duke vallzuar duke ngegjuar muzike duke krijuar muzike duke bere seks para martese duke mos u mbuluar vajzat etj etjj ?
    We are all Aliens

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga extreme Lexo Postimin
    Dmth vetem kjo do ti lironte ata te jetojn jeten ashtu siq duan ?? Duke pire qeshur duke vallzuar duke ngegjuar muzike duke krijuar muzike duke bere seks para martese duke mos u mbuluar vajzat etj etjj ?
    Feja Islame nuk ndėrhyn nė predikimet fetare tė feve tjera, me pėrjashtim nė rast se nga predikimet e feve tjera cenohet apo shkilet feja Islame.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Citim Postuar mė parė nga uvejsa Lexo Postimin
    Tek ne thone: "Kush s'ta ben sa ta ben gjuha jote".
    hmmmm, ky ėshtė fanatizmi, tė shohėsh gjėra kryekėput tė gabuara dhe nė vėnd qė t'i dėnosh ato, t'ja hedhėsh fajin qyqarit.

Vazhdoni ju me muslimanizmin tuaj se e keni nė terezi!
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar mė parė nga extreme Lexo Postimin
    extreme,ligji i sheriatit as nuk ka shance te aplikohet ne Europe e sidomos ne trevat ku jetojne Shqiptaret me mire eshte te pagosh taksen ne prone sesa ate "xhizjen".
    Liria (muzika,veshja,seksi...etj etj ) as qe vjen ne konsiderate te diskutohet sepse eshte nje gje e pa mohushme.

E sa per hoxhallaret qe vene para moralin arab para atij shqiptar ne xhamite e tyre varrja k...

Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Hm. Pret pendim nga une? Jo, heret eshte. : D Kam dhene fjalen se 50 jetat e ardhshme (nganjehere besoj edhe ne reinkarnacion! si percmim per Allahun!) do te jem kafir maksimal. Nuk e thej fjalen time per nje kercenim qe ka shkruar nje gjysemanalfabet arab ne emer te "Zotit".

Pergjigju ne pyetjen qe te bera.
    Oooooo chino kafir maximali .... uehehe uehehehe ...

O djalce, te thash se je i manget nga te kuptuarit perderisa ne trurin tend eshte ngulitur shejtaneria.

Ende nuk e ke kuptuar se kujt duhet ti kerkosh pendim.

Ti mendon se per mua ke ardhur ne kete jete? !!! ... ahahahaha....

Jo more chino ... jepi sa te duash se nuk i ha palla kujt per ty.

Nese ti do te jetosh ne kjafirllek, atehere hic mos ja ndaj vec shtype pedalin e gazit deri ne fund.

Sa me shume gaz aq me shume kjafirllek, aq me shume xhehenem.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 15-07-2010 mė 10:58
    Ndrysho Firmėn

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    gjate gjithe studimeve qe kam bere ne lidhje me chinon erdha ne perfundim se chinoja eshte nje musliman shume i mire dhe i devotshem ,por si duket ai provokon muslimanet qe te shohe se sa jane te pregaditur poer te mbrojte islamin,

andaj une kisha preferuar qe me chinon te bejme biseda te lira, une ti ,ti mua hheheheeheh

he chino a kam te drejte ????

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga blueton Lexo Postimin
    gjate gjithe studimeve qe kam bere ne lidhje me chinon erdha ne perfundim se chinoja eshte nje musliman shume i mire dhe i devotshem ,por si duket ai provokon muslimanet qe te shohe se sa jane te pregaditur poer te mbrojte islamin,

andaj une kisha preferuar qe me chinon te bejme biseda te lira, une ti ,ti mua hheheheeheh

he chino a kam te drejte ????

robo, Chinos i pelqejne vetem femrat,mos u lodh kot
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Ke masakruar, do tė masakrohesh ky ėshtė dėnimi unė do ta quaja dėmshpėrblimi..........
    E cilin paska masakruar ky profesori, qe e paskan masakruar ne kete menyre??!!!
    Mos ke dert se prerja e gjymtyrėve, kokės apo ēdo lloj dėnimi tjetėr nuk vie pėr njerėzit e mirė, por pėr ata kriminel tė cilėt ku t'i shohėsh duket sikur tė thonė: "Aman mė vrit, sepse e meritoj!"
    Ky eshte arsyetimi per te jusifikuar gjymtimin e profesorit ne fjale??!!!
    Me kete arsyetim e shpall veten kriminel....ose psikopat, zgjidh e merr!!
    Jarigas

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    E cilin paska masakruar ky profesori, qe e paskan masakruar ne kete menyre??!!!
    Ngadal freno! lexoje pak debatin qė pata me tė pėr ta kuptuar domethėnien e postimit e jo ta kuptojsh bukfalisht

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Ky eshte arsyetimi per te jusifikuar gjymtimin e profesorit ne fjale??!!!
    Me kete arsyetim e shpall veten kriminel....ose psikopat, zgjidh e merr!!
    Keto atribute tė dedikohen ty, qė citon postime pa e ditur fare sensin e debatit dhe ku i pergjigjen debatit keto gjėra.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Ngadal freno! lexoje pak debatin qė pata me tė pėr ta kuptuar domethėnien e postimit e jo ta kuptojsh bukfalisht

Keto atribute tė dedikohen ty, qė citon postime pa e ditur fare sensin e debatit dhe ku i pergjigjen debatit keto gjėra.
    gimche qa do qe te ket thene qa do qe te ket bere nuk meriton masaker perdryshe nese e beni kete ne emer te Allahut e fese ju shpallni Allahun kriminel me te madh qe kam njohur, Zoti eshte aj i cili ka te drejt ta masakroj dhe vetem aj ka te drejt te kujdeset per farat e tij... me logjik po te donte aj do ta masakronte vet e jo kta...

Faqja 18 prej 40 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •