extreme,ligji i sheriatit as nuk ka shance te aplikohet ne Europe e sidomos ne trevat ku jetojne Shqiptaret me mire eshte te pagosh taksen ne prone sesa ate "xhizjen".
Liria (muzika,veshja,seksi...etj etj ) as qe vjen ne konsiderate te diskutohet sepse eshte nje gje e pa mohushme.
E sa per hoxhallaret qe vene para moralin arab para atij shqiptar ne xhamite e tyre varrja k...
Oooooo chino kafir maximali .... uehehe uehehehe ...
O djalce, te thash se je i manget nga te kuptuarit perderisa ne trurin tend eshte ngulitur shejtaneria.
Ende nuk e ke kuptuar se kujt duhet ti kerkosh pendim.
Ti mendon se per mua ke ardhur ne kete jete? !!! ... ahahahaha....
Jo more chino ... jepi sa te duash se nuk i ha palla kujt per ty.
Nese ti do te jetosh ne kjafirllek, atehere hic mos ja ndaj vec shtype pedalin e gazit deri ne fund.
Sa me shume gaz aq me shume kjafirllek, aq me shume xhehenem.
![]()
![]()
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 15-07-2010 mė 10:58
Ndrysho Firmėn
gjate gjithe studimeve qe kam bere ne lidhje me chinon erdha ne perfundim se chinoja eshte nje musliman shume i mire dhe i devotshem ,por si duket ai provokon muslimanet qe te shohe se sa jane te pregaditur poer te mbrojte islamin,
andaj une kisha preferuar qe me chinon te bejme biseda te lira, une ti ,ti mua hheheheeheh
he chino a kam te drejte ????
![]()
E cilin paska masakruar ky profesori, qe e paskan masakruar ne kete menyre??!!!
Ky eshte arsyetimi per te jusifikuar gjymtimin e profesorit ne fjale??!!!Mos ke dert se prerja e gjymtyrėve, kokės apo ēdo lloj dėnimi tjetėr nuk vie pėr njerėzit e mirė, por pėr ata kriminel tė cilėt ku t'i shohėsh duket sikur tė thonė: "Aman mė vrit, sepse e meritoj!"
Me kete arsyetim e shpall veten kriminel....ose psikopat, zgjidh e merr!!
Jarigas
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
Ti je kullė fuqi baroti...
gimche qa do qe te ket thene qa do qe te ket bere nuk meriton masaker perdryshe nese e beni kete ne emer te Allahut e fese ju shpallni Allahun kriminel me te madh qe kam njohur, Zoti eshte aj i cili ka te drejt ta masakroj dhe vetem aj ka te drejt te kujdeset per farat e tij... me logjik po te donte aj do ta masakronte vet e jo kta...
Krijoni Kontakt