Close
Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 136
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    [QUOTE=illyrian rex;2788868]Blair dhe Bush jane si Millosheviqi dhe Mlladiqi!!!
    A je ne toke te bukes o idiot? A e mendon seriozisht ne kete menyre apo ke hy ne forum vetem qe te dukesh pak me interesant se te tjeret?
    Po i fut ne nje thes ata qe na kane vra, na kane pre, na kane perdhunu nenat e motrat tona, na kane djege e na kane deportu... me ata qe i rrezikuan jetet e tyre dhe qe humben miliarda per te na sjellur lirine te cilen po e gezojme sot.

I ke bere ndonjeher pyetje vetes se cfare mendojne

IRAKENET per BUSHIN

PALESTINEZET per BLERIN

SHQIPTARET DHE BOSHNJAKET per MILLOSHIN DHE MLLADICIN

SERBET per ADEM JASHARIN , RAMUSHIN,PER MILLOSHIN E MLLADICIN????????

kur do e pyetin veten per keta gjera atehere bere pyetjen dhe mos ja fut kot

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Hidalgo Lexo Postimin
    Po aleatet e sodit, dikur ia dhan kosoven serbis, çka je ka folur tani ?
    Sille mbshjelle, i keq se i keq te del Blair !

-qe dmth, vrasja e 100'000 shqiptareve ne shekullin e kaluar, ishte edhe shkaku i anglis ! .
    Nese kthehemi ne histori i bie qe te jemi armiq me secilin shtet dhe secilin popull mbi kete toke. Merru me realitetitin dhe jo me loje fjalesh.

Nje pjese te pergjigjes do ta marresh edhe me poshte...

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    I ke bere ndonjeher pyetje vetes se cfare mendojne

IRAKENET per BUSHIN

PALESTINEZET per BLERIN

SHQIPTARET DHE BOSHNJAKET per MILLOSHIN DHE MLLADICIN

SERBET per ADEM JASHARIN , RAMUSHIN,PER MILLOSHIN E MLLADICIN????????

kur do e pyetin veten per keta gjera atehere bere pyetjen dhe mos ja fut kot
    [/QUOTE]

Nuk po me intereson se cka mendojne palestinezet apo irakienet per Bushin. Ti dhe Hidalgo jeni ne te njejtat frekuenca. Mundoheni ti jepni ngjyrime fetare edhe ngjarjeve qe ndodhen ne Kosove.
    Pyetje per te dy;
    Cka mendojne palestinezet per Egjiptin qe po ju nderton mure perreth, cka mendojne kuvjatasit per invadimin irakian ne vitin 1990?

I ke bere disa pyetje por ju ke shmangur pyetjeve kryesore, e ato pyetje po ju bej une;
    Cka mendojne serbet per Blairin, Clintonin dhe Bushin?
    Cka mendojne shqiptaret per Blairin,Clintonin dhe Bushin?
    Cka mendoni ju te dy per Blairin , Clintonin dhe Bushin?
    Cka mendoni ju per Osama bin Laden dhe ajatollahet e Iranit?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795

Nuk po me intereson se cka mendojne palestinezet apo irakienet per Bushin. Ti dhe Hidalgo jeni ne te njejtat frekuenca. Mundoheni ti jepni ngjyrime fetare edhe ngjarjeve qe ndodhen ne Kosove.
    Pyetje per te dy;
    Cka mendojne palestinezet per Egjiptin qe po ju nderton mure perreth, cka mendojne kuvjatasit per invadimin irakian ne vitin 1990?

I ke bere disa pyetje por ju ke shmangur pyetjeve kryesore, e ato pyetje po ju bej une;
    Cka mendojne serbet per Blairin, Clintonin dhe Bushin?
    Cka mendojne shqiptaret per Blairin,Clintonin dhe Bushin?
    Cka mendoni ju te dy per Blairin , Clintonin dhe Bushin?
    Cka mendoni ju per Osama bin Laden dhe ajatollahet e Iranit?[/QUOTE]

Une thjeshte te bera ca pyetje per ta mar vesh se sa je intelegjent ,por si duket ti u fute llugave,keta pyetje qe mi parashtron poshte ,pergjigjen e ke tek pyetjet e mija me larte, secili popull keta njerez i shiqon nga prizma e vete,dikush nga prizma fetare, dikush nga ajo nacionaliste,dikur nga ajo racore.

nuk eshte me rendesi se cvfar ne mendojme ,me rendesi jane se cfar krimesh kane bere keta njerez prandaj une te pyeta se cfar mendojne keta njerez per keta kriminele.

Po e pyete nje serb se cfar mendon per ADEM JASHARIN pa dyshim pergjigjs eshte TERRORIST dhe mos prit qe ndonje serb te thote PATRIOT te nejten ge e thone edhe shqipet per MILLOSHIN ,ARABET PER BUSHIN DHE KSHU ME RADHE

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Nuk po i shmangem une pyetje por ti, Afani.

Secili e dijme se cka mendon nje shqiptar per Milloshin apo nje serb per Adem Jasharin.

Por pyetja eshte se cka mednon ti dhe Hidalgo per Blairin?

E morrem vesh se e konsideroni kriminel. Por ju nuk jeni as palesinez as irakian. Ju jeni shqiptar.
    Pra, pse ju e urreni?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-07-2010
    Postime
    127
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Nuk po i shmangem une pyetje por ti, Afani.

Secili e dijme se cka mendon nje shqiptar per Milloshin apo nje serb per Adem Jasharin.

Por pyetja eshte se cka mednon ti dhe Hidalgo per Blairin?

E morrem vesh se e konsideroni kriminel. Por ju nuk jeni as palesinez as irakian. Ju jeni shqiptar.
    Pra, pse ju e urreni?
    Sepse jemi edhe musliman, dhe ne emer te Jezu Krishit luftoi besimin tim ! Tani edhe sikur ti kishte vrar budistët e Dalai Lames, perseri mbetet kriminel sepse vrau njerez te pafajshem !

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    E njerezit qe po punonin ne "kullat binjake" te fajshem ishin?
    E ata musliman qe u vrane me shumice gjate udheheqjes se Afganistanit nga talibanet te fajshem ishin?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-07-2010
    Postime
    127
    E ata musliman qe u vrane me shumice gjate udheheqjes se Afganistanit nga talibanet te fajshem ishin?
    Te pafajshem ishin. Mr Blair & Mr. Bush, jan pergjegjes per krimin e 11 shtatorit.

Mos me thuaj qe ende se ke kuptuar !!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Tani vertet ma verteton ate qe kam menduar dhe mendoj per ju, vertet ju mendoni se muslimanet e bene 11 shtatorin??? hhehehe.si duket kete pyetje e ke ne adres te gabjuar, do ishte me e mire kete pyetje tua parashtroni BUSHIT,DIK CEJNIT,DONALLD RUMSFELD , KOLIN PAUELL DHE GJITHASHTIU TONI BLERIT DHE KOMPANISE SE TYRE

Cdo kund ne bote ka diktarura te llojit te ndryshem ,ne Afganistan,ne Irak, Ugande,France,Usa ,Izrael,Rusi,Iran,Saudi,Egjipt, mos mendo se vertet ne evrope ka demokraci dhe drejtesi, sikur te kishte nje gje te tille Bushi,Bleri dhe shuuume te tjere sot do ishin kojshi me MILLOSHEVIQIN NE HAGE por me i forti e ben punen e vete ndersa i dobeti e dini si e ka perfundimin

ne aspektin njerezore askush nuk duhet te falet per krimet e bera,pa mare parasyshe se kush jane dhe se na vjen mire neve apo jo.KRIMI nuk ka fe dhe nacionalitet KA VETEM VEPER QE QUHET BUSH,BLER,MILLOSH,MLLADIC,MUBARAK,NETANJAH,SHARON( KY I SHKRETI QE 8 VJET ESHTE NE SHTRAT DHE KA FILLUAR TE MAFRE FORMEN E FARAONIT) GADAF, dhe mos teju bezdis me emra tjere, pa u futur nga keta shqiptare

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    po shoh qe disa toni blerin e quajn kriminel me sa di une toni bler eshte shkaktari kryesor i qlirimit te kosoves pasi qe ishte i vetmi ne evrop i cili ishte pro nderhyrjes ushtarake kombsore ne kosov po te ishte edhe toni bler kunder ather ne ndoshta do ishim edhe me tej nen okupimin serb
    O Ximi,
    Mos u merr ma ata njerz qe nuk din eren ta ndajn eren e lules nga te m...it. Ata qe shajn Toni Blerin pa pyti njeher ku ishin gjat Luftes se Kosoves pyti, Sigurisht ishin neper Europ nëper diskotekat e bukura duke u argetuar e tash e shajn se me nuk kan se si te shprehin revolten kunder Çlirimit te Kosoves..
    Mos u merr me ta vlla se ta qajn koken me budallallakun e tyre..
    Une perzemersisht e Falenderoj Zotin Toni Bler i cili hapi nje faqe te re ne historin e botes per nje shtet te ri Republiken e Kosoves.
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •