Close
Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 136
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Kombi shqiptar ka ndergjegjen e vet dhe nuk merr vendime te gatshme nga perfaqesues te kombeve te tjere.

Megjithate kam kuriozitet te di se cfare rreth Rugoves turbullon emocionet tuaja.
    Ja pse nuk e dua Rugoviqi!

Bota e ka njohur Kosovën në kohën e Ibrahim Rugovës vetëm si pjesë të Serbisë. A mos këtë e konsideroni ju sukses të Rugovës. Ibrahim Rugova ka nënshkruar marrëveshje kapitulluese me kryekriminelin Milosheviq. Vetëm të përkujtojmë marrëveshjen për arsimin që u bë në vitin 1996 në mes të kryekriminelit Milosheviq dhe Ibrahim Rugovës. Bashkësia ndërkombëtare kishte përgatitur sanksionet shtesë kundër Serbisë, mirëpo ishte kjo marrëveshje e cila e shtyu për disa vjet vendimin e pritur për ta sanksionuar edhe më shumë Serbinë. Vetëm dy ditë para mbajtjes së Grupit të Kontaktit në Bon të Gjermanisë, në të cilën ishte paraparë që sërish Serbisë t’i shtoheshin sanksionet, u nënshkrua aneks-marrëveshja mes Serbisë dhe Kosovës për arsimin. Edhe kjo shkoi në favor të Serbisë dhe në dëm të Kosovës, sepse bashkësia ndërkombëtare mezi priste që të bëhej ndonjë hap sado formal në kuadër të ndonjë marrëveshje qoftë edhe formale, për t’i dhënë shans Serbisë dhe për ta shpëtuar nga sanksionet. Prandaj nuk është e vërtetë aspak se bota e njohu Kosovën përmes Rugovës. Bota e ka njohur Kosovën përmes Rugovës vetëm si epokën më të errët, më kapitulluese dhe më qyqare që ka përjetuar ndonjëherë populli shqiptar. Siç dihet, në kohën e “udhëheqjes” së Ibrahim Rugovës, dy policë serbë e torturonin gjithë Prishtinën, duke e plaçkitur, rrahur, maltretuar e çka jo tjetër. Sepse ishte Ibrahim Rugova i cili përditë lehte duke thënë se Serbia për 24 orë do të na shkatërrojë, prandaj duhet të durojmë! Ndërsa në anën tjetër Rugova deklaronte se “Kosova është vendi më demokratik në Evropën Juglindore!” Kjo ka qenë qesharake. Pas fillimit të aksioneve të armatosura të UÇK-së kundër forcave policore serbe në Kosovë, Rugova deklaronte se UÇK-ja është pjellë e Serbisë! Janë të njohura marrëveshjet dhe takimet e Rugovës me kryekriminelin Millosheviq në Beograd, të cilat e kanë dëmtuar shumë Kosovën dhe pasojat e të cilave ende po i vuajmë. Prandaj nuk është aspak e vërtetë se Kosovën bota e njohu përmes Rugovës. Nuk duhet harruar se në kohën kur Ibrahim Rugova ishte në Komitetin Krahinor të Lidhjes së Komunistëve të Kosovës, ishin të burgosurit politikë, në krye me legjendarin e gjallë Adem Demaçin, që e ndërkombëtarizuan çështjen e Kosovës. Sepse bota e kishte të qartë përse Demaçi po vuante dënimin me burg të rëndë. Ishin demonstratat e vitit 1968, të vitit 1981, të vitit 1989, 1990, 1997, dhe sidomos lufta heroike e UÇK-së. Shi për këtë Kongresi Amerikan në vitin 1986 (kur Ibrahim Rugova angazhohej për vëllazërim-bashkimin titoist, sepse kështu e mësonte partia e tij Lidhja e Komunistave), aprovoi një rezolutë përmes të cilën kërkonte që Kosovës t’i njihej statusi i Republikës. Për të mos e zgjatur më shumë, sepse ka shumë e shumë argumente që me shifra e fakte flasin se Ibrahim Rugova vetëm dëme i ka shkaktuar Kosovës dhe popullit shqiptar, po e përfundoj me kaq, duke shtuar në fund se meritat më të mëdha i kanë mijëra e mijëra dëshmorë të rënë për liri, pavarësi të plotë të Kosovës dhe ribashkimin e të gjitha viseve shqiptare me Shqipërinë, në krye me kryekomandantin legjendar Adem Jashari, duke mbetur me shpresë dhe me ndihmën e Zotit të Madh se amaneti i dëshmorëve do të sendërtohet në vepër me ribashkimin e të gjitha trojeve në një shtet shqiptar. Në shtetin e përbashkët shqiptar do të respektohen edhe pakicat kombëtare.

1 DHJETOR 1997 -z.I.Rugova si kryetar i Kosoves i deklaron gazetes belge"LE SOIRE" se nuk ka asnje informat per ekzistimin e UÇk-es dhe se behet fjal per krijimin e saj nga sherbimet sekrete serbe.

15 DHJETOR 1997 ne te perjavshmen zvicerane "FACTS" Rugova do te deklaroj:se nuk ka asnje informat per UCK-en dhe se behet fjal per individ te frustruar.

NE JANAR 1997 -Rugova kerkon ndihmen e INTERPOLIT dhe FBI per ti ndjekur terroristet e UCK-es, sepse nuk i mjaftonte UDB-ja.

22 MARS 1998- kur Drenica digjej flak -I.Rugova mban zgjedhjet per tu zgjedhur "PRESEDNIK".

1 TETOR 1998- I.Rugova nuk i perkrah protestat studentore , duke qendruar indiferent si gjithnje.

PO NE VITIN 1998-I.Rugova nenshkruan marreveshjet e fameshme per arsim , per stadiume te futbollit dhe per cerdhe femijesh me SHEN EXHIDION dhe me palen serbe.

NE VITIN 1999- I.Rugova formon komisionin per te hetuar krimet e luftes qe paska bere gjoja UCK -ja.

PAS LUFTE -I.Rugova nuk u perkul kurre para deshmoreve te kombit, dhe nuk e njohu luften e UCK-es.Ai kurre nuk vizitoi memorialin e komandantit legjendar Adem Jashari.

NUK MUND TE MOS- permendi ketu deklaraten cinike te zonjes N.Kelmendi se "VIZITA E RUGOVES TEK JASHARAJT NUK E PERSHPEJTON PROCESIN E PAVARESIS SE KOSOVES.

Te gjitha keto mu kujtuan kur lexova ketu per takimin qe Rugovaberi me Milloshin. Dhe ki pis Rugova donte te dekoroje Komandantit legjendar.A thua si do te kete fytyr?
    E dime te gjithe se ai ishte nje kryetar ANTI UCK,PACIFISTdhe QYQAR Kancerogjen.
    A ka me kontradiktore se sa TRADHETARI te dekoroj KRYELUFTETARIN
    Kjo ishte nje tragjedi qe po deshtu te luaj para syve te shqiptarve idijoti Rugova.

p,s,keto ishine veten disa fakte!

Me t'mira
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga Disa
    Bota e ka njohur Kosovën në kohën e Ibrahim Rugovës vetëm si pjesë të Serbisë. A mos këtë e konsideroni ju sukses të Rugovës.
    Me te njejten monedhe, bota te ka njohur edhe ty si qytetar Jugosllav, e ne se perdor teminologjine tende me lart, si qytetar Serb. Nje deklarate se ne ate kohe ke qene person deshtak dhe tradhetar pasi ishe qytetar Serb, do vinte ne pikepyetje aftesine logjike te deklaruesit.

Ibrahim Rugova ka nënshkruar marrëveshje kapitulluese me kryekriminelin Milosheviq. Vetëm të përkujtojmë marrëveshjen për arsimin që u bë në vitin 1996 në mes të kryekriminelit Milosheviq dhe Ibrahim Rugovës. Bashkësia ndërkombëtare kishte përgatitur sanksionet shtesë kundër Serbisë, mirëpo ishte kjo marrëveshje e cila e shtyu për disa vjet vendimin e pritur për ta sanksionuar edhe më shumë Serbinë. Vetëm dy ditë para mbajtjes së Grupit të Kontaktit në Bon të Gjermanisë, në të cilën ishte paraparë që sërish Serbisë t’i shtoheshin sanksionet, u nënshkrua aneks-marrëveshja mes Serbisë dhe Kosovës për arsimin. Edhe kjo shkoi në favor të Serbisë dhe në dëm të Kosovës, sepse bashkësia ndërkombëtare mezi priste që të bëhej ndonjë hap sado formal në kuadër të ndonjë marrëveshje qoftë edhe formale, për t’i dhënë shans Serbisë dhe për ta shpëtuar nga sanksionet.
    Kjo marreveshje pervec mbeshtetjes se NGO italiane te St. Eggidios, kishte ne prapaskene po EU dhe SHBA. Marreveshja qe konsakroi krijojimin e nje systemi parallel edukimi me ate Serb perkunder ssitemit te shkrire (Serb+Shqiptar sic e kishit), synonte te edukohej nje brez qe do qeveriste Kosoven me principe dhe jo me korrupsion pas pavaresise, dhe me e rendesishmja instaloi qendra kulturale te SHBA te cilat ne fakt u bene epiqendrat e informimit per gjendjen reale ne Kosove te pare me syste e amerikanit dhe jo sipas deklaratave te Milosevicit. Te tere analistet jane dakord se pranimi i nje marreveshje te tille I deshmoi botes se nuk eshte mungesa e vullnetit te Shiptareve, por Serbia dhe Kosova nuk mund te jene nje shtet per nga niveli i tensioneve dhe mosmarreveshjeve qe u prodhuan pas perpjekjeve per aplikimin e ketij sistemi.

Prandaj nuk është e vërtetë aspak se bota e njohu Kosovën përmes Rugovës. Bota e ka njohur Kosovën përmes Rugovës vetëm si epokën më të errët, më kapitulluese dhe më qyqare që ka përjetuar ndonjëherë populli shqiptar. Siç dihet, në kohën e “udhëheqjes” së Ibrahim Rugovës, dy policë serbë e torturonin gjithë Prishtinën, duke e plaçkitur, rrahur, maltretuar e çka jo tjetër. Sepse ishte Ibrahim Rugova i cili përditë lehte duke thënë se Serbia për 24 orë do të na shkatërrojë, prandaj duhet të durojmë! Ndërsa në anën tjetër Rugova deklaronte se “Kosova është vendi më demokratik në Evropën Juglindore!” Kjo ka qenë qesharake.
    Kjo ka qene pjesa me e zgjuar e politikes se Rugoves. Rugova ka dashur qe Kosova te mos trashegoje nje ekonomi e financa te rrenuara, por te finalizohet me nje indipendence pa dhimbje, njelloj si te themi Maqedonia.

Pas fillimit të aksioneve të armatosura të UÇK-së kundër forcave policore serbe në Kosovë, Rugova deklaronte se UÇK-ja është pjellë e Serbisë!
    Kam postuar me pare per kete. Ne se vertet krjimi I UCK eshte I paster, ajo eshte krijuar ne momentin me jo-oportun fer fatet e Kosoves dhe kjo ne vetevete solli deme te pallogaritshme, te cilat I vuani sot ne formen e statusit te papercaktuar te Kosoves.

Janë të njohura marrëveshjet dhe takimet e Rugovës me kryekriminelin Millosheviq në Beograd, të cilat e kanë dëmtuar shumë Kosovën dhe pasojat e të cilave ende po i vuajmë.
    Do te doja te sillje nje fakt te vetem se cfare ka thene Rugova ne keto takime te tille qe provon hipotezen tende. Si dukej ne keto takime (si pacifist dhe respektues), e kam pare ne TV. Por, askush kurre nuk ka dhene asnje detaj nga tematika e bisedes. Kam patur prirje te dyshoj rreth ketyre bisedave, po aq sa edhe ti, nisur nga pamja e perulur e Rugoves.

Mirepo pas nje analize regresive (falenderoj nje mik qe me dha nxitjen e nevojshme te shikoj pertej aparences) te kesaj ngjarjeje vura re se Rugova u spostua krejtesisht ne Rambulliet per t’u zevendesuar nga Thaci, gje qe qe korrespondon me kohen kur fuqite perendimore po benin cmos te krijonin ura kooperimi mes Milosevicit dhe Shqiptareve. Ky fakt deshmon patjetersueshmerisht se nuk ishte Rugova ai qe ka tregtuar me aspiratat e kombit dhe ka bere leshime, por dikush tjeter! Po te kishte bere leshime, Rugova do ishte sot President i Republikes Sovrane te Kosoves.

Prandaj nuk është aspak e vërtetë se Kosovën bota e njohu përmes Rugovës. Nuk duhet harruar se në kohën kur Ibrahim Rugova ishte në Komitetin Krahinor të Lidhjes së Komunistëve të Kosovës, ishin të burgosurit politikë, në krye me legjendarin e gjallë Adem Demaçin, që e ndërkombëtarizuan çështjen e Kosovës. Sepse bota e kishte të qartë përse Demaçi po vuante dënimin me burg të rëndë. Ishin demonstratat e vitit 1968, të vitit 1981, të vitit 1989, 1990, 1997, dhe sidomos lufta heroike e UÇK-së. Shi për këtë Kongresi Amerikan në vitin 1986 (kur Ibrahim Rugova angazhohej për vëllazërim-bashkimin titoist, sepse kështu e mësonte partia e tij Lidhja e Komunistave), aprovoi një rezolutë përmes të cilën kërkonte që Kosovës t’i njihej statusi i Republikës.
    Nuk e njoh potencialin e Z. Adem Demaci para burgosjes. Por Z. Demaci i ka sjelle deme te pallogaritshme ceshtjes shqiptare me deklaratat e tij te papergjegjshme, ne se nuk kane qene te shitura. Z. Demaci duhet te hidhet ne gjygj per shfrytezimin e institucionit Demaci per interesa personale.

Ndersa per situaten ne kohen kur eshte shpallur statusi i Republikes dhe perse, kam pas hap nje teme me dokumenta nga OKB, te cilen vetem nje ose dy persona nga Kosova e konsultuan, edhe keta perciptas. Me sa duket, shumica preferon historine me dokumenta nga kafeneja e fshatit.

Për të mos e zgjatur më shumë, sepse ka shumë e shumë argumente që me shifra e fakte flasin se Ibrahim Rugova vetëm dëme i ka shkaktuar Kosovës dhe popullit shqiptar, po e përfundoj me kaq, duke shtuar në fund se meritat më të mëdha i kanë mijëra e mijëra dëshmorë të rënë për liri, pavarësi të plotë të Kosovës dhe ribashkimin e të gjitha viseve shqiptare me Shqipërinë, në krye me kryekomandantin legjendar Adem Jashari, duke mbetur me shpresë dhe me ndihmën e Zotit të Madh se amaneti i dëshmorëve do të sendërtohet në vepër me ribashkimin e të gjitha trojeve në një shtet shqiptar. Në shtetin e përbashkët shqiptar do të respektohen edhe pakicat kombëtare.
    Keto jane pallavra emocionale. Kosova nuk eshte shtet multietnik. Kjo eshte politike e re nga Rambulliet!

1 DHJETOR 1997 -z.I.Rugova si kryetar i Kosoves i deklaron gazetes belge"LE SOIRE" se nuk ka asnje informat per ekzistimin e UÇk-es dhe se behet fjal per krijimin e saj nga sherbimet sekrete serbe.
    E vertete.

15 DHJETOR 1997 ne te perjavshmen zvicerane "FACTS" Rugova do te deklaroj:se nuk ka asnje informat per UCK-en dhe se behet fjal per individ te frustruar.
    E vertete.

NE JANAR 1997 -Rugova kerkon ndihmen e INTERPOLIT dhe FBI per ti ndjekur terroristet e UCK-es, sepse nuk i mjaftonte UDB-ja.
    Ky hap diplomatic ka evituar shume telashe, me kryesorin, deklaraten e Serbise se asokohe se “Serbia nuk ben lufte kunder CIVILEVE te Kosoves, por kunder nje ushtrie te rregullt, pra UCK.”
    Keshtu Serbia argumentoi se intervenimi ne krahinen e “vet” irredentiste te Kosoves ishte legjitim dhe ne perputhje me ligjet nderkombetare.

22 MARS 1998- kur Drenica digjej flak -I.Rugova mban zgjedhjet per tu zgjedhur "PRESEDNIK".
    Mbase ti zoterote ja jap lagjes te kullandrise punet e familjes tende? Si drejtohet pa organ ekzekutiv te zgjedhur?? Kush te njeh? Neser dal une dhe drejtoj nje ushtri kunder Serbise dhe them qe jam Minister i Puneve te Brendshme te Kosoves.

1 TETOR 1998- I.Rugova nuk i perkrah protestat studentore , duke qendruar indiferent si gjithnje.
    Edhe nje here. Rugova nuk lejon tezen Serbe te irredentizmit te hedhe rrenje.

PO NE VITIN 1998-I.Rugova nenshkruan marreveshjet e fameshme per arsim , per stadiume te futbollit dhe per cerdhe femijesh me SHEN EXHIDION dhe me palen serbe.
    E sqarova me lart.

NE VITIN 1999- I.Rugova formon komisionin per te hetuar krimet e luftes qe paska bere gjoja UCK -ja.
    Me sa keni deshmuar ju vete, paskan ndodhur krime. Me te shumtat larje hesapesh mes familjeve.

PAS LUFTE -I.Rugova nuk u perkul kurre para deshmoreve te kombit, dhe nuk e njohu luften e UCK-es.Ai kurre nuk vizitoi memorialin e komandantit legjendar Adem Jashari.
    Ne c’forme te perkulej?

NUK MUND TE MOS- permendi ketu deklaraten cinike te zonjes N.Kelmendi se "VIZITA E RUGOVES TEK JASHARAJT NUK E PERSHPEJTON PROCESIN E PAVARESIS SE KOSOVES.
    Mendimet e zonjes Kelmendi jane jashte teme. Une mund te sjell edhe deklarata te komshiut tim, por ky nuk perben fakt hisorik.

Te gjitha keto mu kujtuan kur lexova ketu per takimin qe Rugovaberi me Milloshin. Dhe ki pis Rugova donte te dekoroje Komandantit legjendar.A thua si do te kete fytyr?
    E dime te gjithe se ai ishte nje kryetar ANTI UCK,PACIFISTdhe QYQAR Kancerogjen.
    A ka me kontradiktore se sa TRADHETARI te dekoroj KRYELUFTETARIN
    Kjo ishte nje tragjedi qe po deshtu te luaj para syve te shqiptarve idijoti Rugova.
    Po ka. Tradhetaret te dekorojne tradhetaret ne emer te viktimave qe kane vrare dhe varrosur, dhe ne emer te aspiratave te djegura te popullit te Kosoves. Kur mediokrit perkrahin tradhetaret te vrasin edhe pjesen e mbetur te inteligjences.

p,s,keto ishine veten disa fakte!
    A ishin valle?
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 10-07-2010 më 10:49

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-07-2010
    Postime
    127
    Rugova i cili si dha asnje perkrahje çlirimtareve ?

Atij i dha premtim ?????

Mr. Blair eshte kriminel lufte. Dhe si te tille eshte dashur te pritet.

Citim Postuar më parë nga Hidalgo Lexo Postimin
    Ti e clirove Kosoven?!

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    po shoh qe disa toni blerin e quajn kriminel me sa di une toni bler eshte shkaktari kryesor i qlirimit te kosoves pasi qe ishte i vetmi ne evrop i cili ishte pro nderhyrjes ushtarake kombsore ne kosov po te ishte edhe toni bler kunder ather ne ndoshta do ishim edhe me tej nen okupimin serb
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430

Atij i dha premtim ?????

Hidalgo po gabohesh vella Tony Blair i pari ka dashte me hy me ushtrine ne Kosove edhe ate tokesore,Te pershendes vella

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491

Atij i dha premtim ?????

Ne kete pike pajtohen me ty edhe shkijet...

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    coftina,respektone luften e uqk pik spari mos lshoni llafe palidhje se toni blair nuk e ka ofendu uqk,uck ka qene aleat i ktyne..o coftina mos ofendoni njerin qe ju ka pshtu prej sakices shkijev..respektoni zotin,blairin dhe clintonin se mos me pas kan qita ju qe nuk e keni kap pushken e qe hani *** palidhje sot ishit kan tu hanger therra ne kukes e ne stankovec..kur jemi kon ngusht prej shkijev dilshit televizor e bertitshit sa qmujshit"help nato"help usa"help uk"e sot po i thuni toni blairit kriminel e nanen e bukpermystav jau ****** se juve me benzin ju kisha kall.coftina t`kqija asi coftina jon t`dekt para se me lind.
    Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 10-07-2010 më 17:59

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Kryeministri Thaçi: Zotëri Kryeministër Blair, ju jeni lider i përmasave botërore , je mik, je hero i Kosovës

Prishtinë, 8 korrik 2010

Në vazhdim po e japim të plotë, fjalën e kryeministrit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi në konferencën e përbashkët për media me ish-kryeministrin e Britanisë së Madhe, Tony Blair

Kisha nderin dhe kënaqësinë e veçantë ta takojë mikun tim dhe të popullit të Kosovës , kryeministrin britanik Tony Blair.

I nderuari ish kryeministër ju falënderojë shumë që keni pranuar ftesën që të vizitoni Republikën e Kosovës . Për Kosovën , për qytetarët e saj ju i nderuari Tony Blair jeni lider i përmasave botërore , je mik, je hero.

Ju falënderoj në emër të Qeverisë së Republikës së Kosovës , në emër të qytetarëve të Kosovës për të gjitha angazhimet tuaja për lirinë e Kosovës .

Në të njëjtën kohë edhe pavarësia e Kosovës lidhet me kontributin tuaj të jashtëzakonshëm, të qeverisë britaneze dhe popullit britanez.

Me kryeministrin Blair evokuan edhe kujtimet tona edhe gjatë kohës së luftës edhe gjatë vizitës së refugjatëve por edhe angazhimet që i ka tani.

E njoftova z. Blair për të arriturat e Republikës së Kosovës e cila është njohur nga 69 vende te fuqishme të botës, që është anëtarësuar ne FMN dhe BB dhe presim së shpejti të jemi anëtar të BERZH –it.

Jemi duke pritur opinionin e GJND- së që do të hap një fazë të re pozitive për Kosovën fuqizimin dhe konsolidimin e shtetit të Kosovës por të njëjtën kohë që do të sjell edhe njohje të reja dhe relacione të reja me Republikën e Serbisë për çështjet praktike.

E njoftova zotin Blair për progresin ekonomik dhe pritjet e njerëzve dhe perspektivën tonë euroatlantike. Ne kemi ndërtuar raporte të mira me të gjitha vendet e rajonit presim të ndërtojmë raporte të mira edhe me Serbinë.

Z Tony Blair së bashku, ju me mikun presidentin Bill Klinton, jeni pishtar ndërkombëtar për lirinë e Kosovës , prandaj ne ju nderojmë si lider edhe si hero i Kosovës ,

Për institucionet e Kosovës dhe popullit të Kosovës, kontributi juaj ka qenë është dhe do të mbetet historik. Kontributi juaj do të çmohet për jetë e mot .

Marrëdhëniet e Republikës së Kosovës me Mbretërinë e Bashkuar do të jenë speciale falë edhe kontributit tuaj personal.

Nga ana tjetër ish kryeministri Tony Blair shprehu kënaqësinë për takimin me kryeministrin Thaçi. Blair tha se është nder dhe kënaqësi që është përsëri në Kosovë , në shtetin e pavarur të Kosovës.

“Nga vizita ime para 11 vitesh këtu ka një progres të madh dhe është bërë një punë e jashtëzakonshme. Sfida është që të ndërtojmë shtetin dhe ekonominë dhe mbështetjen për vendin e Kosovës në mesin e kombeve dhe anëtarësimin e Kosovës në BE”, theksoi z. Blair.

Pres ditët ardhshme që të vizitojë edhe disa pjesë të shtetit të Kosovës , theksoi mes tjerash Tony Blair.

Në shenjë falënderimi kryeministri Hashim Thaçi i ka dhuruar ish-kryeministrit britanik një kopje të Deklaratës së Shpalljes së Pavarësisë së Kosovës.

http://www.kryeministri-ks.net/?page=1,9,1452
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787

Atij i dha premtim ?????

Minoritet ke gjak Shkau ti?

Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •