Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 36
    Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Citim Postuar mė parė nga Julianna Lexo Postimin
    Sa rendesi ka diferenca arsimore ne nje lidhje?
    Duke folur ne pergjithesi, ka rendesi dhe normalisht dy persona me diference arsimore nuk kane pse te lidhen, ose me mire, fillimisht as nuk duhet t'u bjeri rasti te takohen. Duhet te frekuentojne grupe te ndryshme shoqerore.
    S'kam degjuar ndonjehere ndonje rast ku nje person me universitet te jete lidhur me nje me 8-vjecare.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga BOKE Lexo Postimin
    Duke folur ne pergjithesi, ka rendesi dhe normalisht dy persona me diference arsimore nuk kane pse te lidhen, ose me mire, fillimisht as nuk duhet t'u bjeri rasti te takohen. Duhet te frekuentojne grupe te ndryshme shoqerore.
    S'kam degjuar ndonjehere ndonje rast ku nje person me universitet te jete lidhur me nje me 8-vjecare.
    une kam degjuar se ne shqiperi kjo gje esht normale .
    me 8-vjecare nuk ka ne shqiperi , por edhe ata me gjimnaz nuk kane ndonjeri dituri me te madhe se ata me 8-vjecare , duke mare parasysh faktin se me 10-20 mije lek e kalon vitin lehte andej , pa qene nevoja te hapesh librat fare.

E dua letėrsinė Maska e eralni
    Anėtarėsuar
    01-10-2004
    Vendndodhja
    Roma
    Postime
    151

Angry

Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    une kam degjuar se ne shqiperi kjo gje esht normale .
    me 8-vjecare nuk ka ne shqiperi , por edhe ata me gjimnaz nuk kane ndonjeri dituri me te madhe se ata me 8-vjecare , duke mare parasysh faktin se me 10-20 mije lek e kalon vitin lehte andej , pa qene nevoja te hapesh librat fare.
    Ja dikush qe paragjykon arsimin Shqiptar po te pakten ne atdhe sec ma ngelin ndonje ne klase po ktej pa paguar e mesuar te mesmen e kalojne te ter .Njerez qe sdine ku eshte anglia ne harte qe sdine diten e pavarsise ,le mos flasim per lend shkencore se jane per gjynah.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga eralni Lexo Postimin
    Ja dikush qe paragjykon arsimin Shqiptar po te pakten ne atdhe sec ma ngelin ndonje ne klase po ktej pa paguar e mesuar te mesmen e kalojne te ter .Njerez qe sdine ku eshte anglia ne harte qe sdine diten e pavarsise ,le mos flasim per lend shkencore se jane per gjynah.
    ku keshtu?

E dua letėrsinė Maska e eralni
    Anėtarėsuar
    01-10-2004
    Vendndodhja
    Roma
    Postime
    151
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    ku keshtu?
    Ne djepin e kultures Rome

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anėtarėsuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Para se te provojme ne lidhje me diferenc te ndryshme arsimore,themi nuk ka fort rendesi...Sepse dashurija eshte ajo stylla kryesore.
    Ok pajtohem per dashurin...Mire po dashurija pas 1 apo 2 viti kalon,,e ca mbet?as gje,sepse e tera ishte vetem dashuri....
    E verteta eshte se ka shume ndikim:S dhe te veshtireson lidhjen,apo martese.
    Sepse niveli i ndrsyehm arsimore,nuk te lejon qe te kuptoni njeri tjetrin,sepse cdo njeri ka ate boten e vete.Dhe nuk besoj qe ndo njeri do bente hapin te hy ne boten e tjetrit.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga BOKE Lexo Postimin
    folur ne pergjithesi, ka rendesi dhe normalisht dy persona me diference arsimore nuk kane pse te lidhen, ose me mire, fillimisht as nuk duhet t'u bjeri rasti te takohen. Duhet te frekuentojne grupe te ndryshme shoqerore.
    Shumica e femrave ne shqiperi kane mbaruar universitet dhe master , flasin nga 2 -3 gjuhe te huaja dhe jane martuar me cuna qe kane mbaruar tetevjecaren.shume nga shoqet e mia e kane bere kete ne emer te dashurise thone.
    Por ka dhe shume meshkuj shqiptare qe sado shkolla te larta te kene mbaruar jane injorante.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Shumica e femrave ne shqiperi kane mbaruar universitet dhe master , flasin nga 2 -3 gjuhe A huaja dhe jane martuar me cuna qe kane mbaruar tetevjecaren.shume nga shoqet e mia e kane bere kete ne emer A dashurise thone.
    Por ka dhe shume meshkuj shqiptare qe sado shkolla A larta A kene mbaruar jane injorante.
    I paske shoqet e zgjuara ksanthi. "Ne emer te dashurise" e thone me shaka apo seriozisht?

Ata cunat e gjore do te gatuajne, do te hekurosin e do te lajne rroba sa t'kan jete. E paskan heq problemin edhe per babysitter ato.

E kam nje te njohur ne kete pozite. Momentalish e ka gruan ne Amsterdam, ne seminar.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    I paske shoqet e zgjuara ksanthi. "Ne emer dashurise" e thone me shaka apo seriozisht?

Ata cunat e gjore do te gatuajne, do te hekurosin e do te lajne rroba sa t'kan jete. E paskan heq problemin edhe per babysitter ato.

E kam nje te njohur ne kete pozite. Momentalish e ka gruan ne Amsterdam, ne seminar.

Ishin te dashuruara qe ne gjimnaz me ta ( kuptohet ata nuk ishin nxenes ne gjimnaz ) .Vazhduan shkollen e larte e keshtu me rradhe .Njera eshte shefe finance ne nje nga firmat me te medhaja ne Tirane, tjetra punon ne banke ne kredite per biznese te vogla dhe tjetra eshte shefe ne kredite per biznese te medha, tjetra ka mbaruar fakultetin e gjuheve te huaja per frengjisht .Kuptohet ikin shpesh per seminare .

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Ishin A dashuruara qe ne gjimnaz me ta ( kuptohet ata nuk ishin nxenes ne gjimnaz ) .Vazhduan shkollen e larte e keshtu me rradhe .Njera eshte shefe finance ne nje nga firmat me te medhaja ne Tirane, tjetra punon ne banke ne kredite per biznese te vogla dhe tjetra eshte shefe ne kredite per biznese te medha, tjetra ka mbaruar fakultetin e gjuheve te huaja per frengjisht .Kuptohet ikin shpesh per seminare .

Mendoj se me shume kemi te bejme me interesin se me dashurine Ksanthi, edhe pse ka perjashtime sepse keto raste nuk mund te pergjithesohen.

Interesi ne kete rast eshte i dyanshem. Interesi i femres eshte se ka nje 'kujdestar' per shtepine dhe femijet dhe ne anen tjeter perqendrohet me shume per karrieren, ndersa mashkulli e ka interesin sepse nuk lodhet me punu sepse i ka financat e sigurta.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •